• Noel
    17.5k
    Ovo nije pobjeda samo protiv Gorice, ovo je pobjeda protiv cijelog udruženja koji za cilj ima pretvorit sektašku mantru "Hajduk prvak" u djelo. Nevjerojatno kakvo suđenje danas. Onih 6 minuta nadoknade neću komentirat, kolko je onda prije koji mjesec trebalo bit u Maksimiru nadoknade 45 minuta? Pa samo je ona srbendara Perić ležao 6 minuta u drugom poluvremenu, gdje je ostalo. Cigani.

Mogu mislit kakav će to režimski horor bit u subotu od suđenja. Naravno uz narikanje dežurnih pičkica sa maxsporta koji sebe nazivaju komentatorima i
    Noel

Ovo je moj post prije pet dana. Danas se to i dogodilo. Ovo nisu teorije zavjere, urote, ovo je postala realnost. Ovo danas je bila sramota. Također ovaj bod je danas pobjeda, pobjeda protiv režima, protiv organizacije, protiv nepravde.
  • MateG
    129
    Opet imamo problema s Ivanom Maticem (Osijek) (danasnji AVAR)
    On je bio VAR sudac ako se ne varam protiv Varazdina, i u jos nekoj
    Ne prica se puno o njemu a s njim u VARu smo ove sezone vec za neku kolicinu zakinuti :)
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Pričano je ovdje mislim zašto to nije moguće. Što vrijedi da Tovarić ima koliko god novaca, prođe ne znam koje tečajeve i dobije one Iron Manove naočale koje upravljaju satelitima kada on navija za njih i uvijek će sudit za njih? Napisao sam to i jučer, jedini od trenutne postave za kojeg mislim da je stvarno debil koji ne zna je Bel. Ostali su samo zlonamjerni
  • bbb medimurje
    4.7k
    izvucite ovo obavezno i usporedite s penalom na mlacicu u drugom kolu protiv gorice
  • Eduardo
    27.5k
    Ja znam da cu dobiti puno negativnih komentara, ali dok mi ne profesionaliziramo suce nema naprijed. Suci u Italiji/Spanjolskoj imaju 200.000€ neto i profesionalci su, mi imamo,naše "jadnike" koji rade u firmama, politici i sporstkim zajednicama. Ta karijera traje max 15g i treba ju platiti. A oni moraju biti na istom psihičkom i fizičkom nivou kao i ovi navedeni. To nije realnoJima

Zbog čega bi dobio negativne komentare? To bi trebala biti potpuno logična i normalna stvar.
  • Crni86
    17.9k
    Ja ne kuzim jel mi svaki vikend igramo deugu ligu pa se kriteriji tako i mjenja ili sta?

Kad je zadnji put u hnlu sudeno simuliranje i dodjeljen zuti? Znaci ove sezone toga ima ko dreka i niti jednom to nisam dozivio da je sudeno - do danas!

Stojke dobi DRUGI zuti u gorici za napucavanje. Okej, napucavanje je zuti. Danas su tovari valjda 4,5 puta igrali nakon zvizduka i vidis da namjerno to rade i nista.

Isto tako meni je vise fascinantno da svaki put kad igra hajduk i kad se gleda nesto sto ide njima u korist se to gleda po 2,3 minute (kao da se trazi nesto, ma bilo sta) , a kad treba za suparnika to se odmah ono sam malo saslusa i to je to. I nije to samo danas, to je ama vas svaki svaki put.

Ugl odvratno. Sjedis na tribini i gledas i pitas se koja je ovo liga? 25 zupanijska? Iracka? Afganistanska? Bljuje mi se jednostavno. Patrik Tovaric je iskreno najveci antitalent od svih hrvatskih sudaca. A konkurencija mu je zestoka tako da svaka cast da netko misli da su npr bel i pajac bolji suci….
  • Crni86
    17.9k
    Znaci samo u prvih 10 minuta je oprosten zuti karton mlacicu, sarliji i raciju…… uz to oprosten zuti pakazitiju koji je kod onog benijevig simuliranja doso i krenuo gurat misica

Njima je fetis valjda kad te netko prode potezanje za dres… sarlija i mlacicu su belju doslovce skoro skinuli. Raci drzi Belju sa dve ruke i ne pusta ga…

Velika je razlika igrat ostatak utakmice kad ti stoperi imaju zute….
  • T90d
    2.5k

Ovo počinje dobro smrditi.

@FazeN

Može neka istraga?
  • Crni86
    17.9k
    gorica proslo kolo, cabrajino igranje rukom kao zadnji igrac kad je hoxha gurao loptu
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Ajd da vidimo hoće sad VAR zvat u rijeci :lol:
  • javolimtebejako
    3.6k
    bio je i kad je nestalo struje u Puli pa je Bamba zabio iz 2 metra debelog zaleđa
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Komedija, očito ne postoje isti kriteriji za sve klubove.
  • Crni86
    17.9k
    Gledam sad snimku. Pa oni tu kolaricu kod faula benaccera dali skroz krivi kut :rofl:

Dali su kut sa zapada izdaleka…. Pa majko sveta…… kak iko sa te strane moze tvrdit da je doslo do kontakta???
  • Xpert1992
    222

Pa u tome i je problem. Dosudjen je gol, i jedini nacin da se to preko vara preokrene je ako postoji nepobitan dokaz da se nesto desilo(prekrsaj, offside, aut etc..) kaj je prethodilo golu.
  • hardek
    7.6k
    Znači dali su mu užasan kut, ne dovoljno zumiranu sliku i on je JEDNOM pogledao cijelu akciju i dosudio faul.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.