Noel
Ovo nije pobjeda samo protiv Gorice, ovo je pobjeda protiv cijelog udruženja koji za cilj ima pretvorit sektašku mantru "Hajduk prvak" u djelo. Nevjerojatno kakvo suđenje danas. Onih 6 minuta nadoknade neću komentirat, kolko je onda prije koji mjesec trebalo bit u Maksimiru nadoknade 45 minuta? Pa samo je ona srbendara Perić ležao 6 minuta u drugom poluvremenu, gdje je ostalo. Cigani.
Mogu mislit kakav će to režimski horor bit u subotu od suđenja. Naravno uz narikanje dežurnih pičkica sa maxsporta koji sebe nazivaju komentatorima i — Noel
Tvrdica McTvrdi
bbb medimurje
Eduardo
Ja znam da cu dobiti puno negativnih komentara, ali dok mi ne profesionaliziramo suce nema naprijed. Suci u Italiji/Spanjolskoj imaju 200.000€ neto i profesionalci su, mi imamo,naše "jadnike" koji rade u firmama, politici i sporstkim zajednicama. Ta karijera traje max 15g i treba ju platiti. A oni moraju biti na istom psihičkom i fizičkom nivou kao i ovi navedeni. To nije realno — Jima
Crni86
Crni86
javolimtebejako
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.