• Kujtim Shalla
    7.6k
    Jel ovo moguće da nas govno ovako krade. Pratio ga je u bubreg namjerno i to nije penal . Drugi žuti jer je mu to nije prvi faul nakon žutog . Mislio sam da to gledaju. Daj da pobijedimo ovo u inat svima
  • Praskaton
    4.7k
    Ne pamtim ovakvo sakaćenje..Ako ima tko broj od smeća tovarića placam dobro
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Sam Kolarić nam je ukrao najmanje 5 minuta ovim otezanjem ciganskim
  • Filip B
    200
    Drugi zuti mlacica za potezanje s leda kulenovica oprosten.. rebic sam ne zna kako je zavrsio utakmicu, gol neopravdano ponisten, samo 13 minuta kad se samo zbog Mikiceve situacije nije igralo 6-7 minuta iz dva navrata. Sijaset dopustenuh mesarenja… gadi mi se sve

edit: lik je onda jos pustio 5 minuta iznad dodatnog vrmeena dokazujuci da je potpuno pogubio kontrolu nad utakmicom
  • Danko
    2.6k
    Ma glupo je uopće pisat bilo što o suđenju, ovakav nivo antitalenta već dugo nije viđen.
  • javolimtebejako
    3.6k
    da su u prostoriji Osama, Hitler i Kolarić, i imam 2 govneta na raspolaganju da ih pogodim, skinuo bi Kolarića 2 puta
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Ne samo sto nas je direktno ostetio sa 4 kardinalne greske. Zuti Bennaceru, ponisten cist gol, nedosuden cist penal, oprosten drugi zuti mlacicu. Nego nam je i razbio totalno ritam i vidlo se da smo mentalno pali nakon ponistenog penala. Sramota da ikad vise smije sudit.
  • Goncalo Santos
    2.6k
    Ona situacija na mikicu, ok nije penal, ali kako nije faul na rubu sesnaesterca, pa nagazio ga je ocito. Na kraju nista nismo dobili iz toga.
  • FazeN
    4.2k
    [img]http://Screenshot-20251206-171955-Gallery.jpg

Sve je u redu :)
  • Dendle71
    218
    Ovu sliku ili sliku/video iz ovig kuta kolaricu nisu pokazali na var-u.
  • Dzoni
    3.2k
    'Lopove, lopove, jedna ruka mazi, druga ruka krade'
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Ako je ono kod poništenog gola dinama bio faul, onda je i ono na mikiću faul, a faul u 16m je penal.

Daj samo drži kriterij...ili sviraš svaki kontakt, ili puštaš čvrstu igru.
  • NVKOD
    9k
    Tovariću, pošto obraz?

S-R-A-M-O-T-N-O. Ugasiti ovu močvaru od lige, kakvo sramotno navlačenje za tovarsku gubu. Treba zabiti 17 golova da bi priznali jedan. Guba morala završiti s igračem manje. Bitno da mi ne šutimo jer ovako više nema smisla.
  • Goncalo Santos
    2.6k
    Ovo je pouka hajduku da je u svakoj opasnoj situaciji protivnika dovoljno da im se jedan igrac baci i dobit ce faul, cisto da se osiguraju da se eventualni gol ponisti.

A majstor gleda sliku iz pticije perspektive, dobro da nije s parkinga neku kameru izvuku. Jos ga odzumira da se ne vidi ni intenzitet ni nista.

Do kad cemo se praviti gospoda i sutiti za ovakvo pljackanje kluba?
  • Odani Zgd
    1.1k
    Suđenje na razini Bosanske premjer lige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.