• Dr Hofmann
    4.4k
    Mokar sam, promukao, umoran, poiubolestan, sjeban. O našoj igri i treneru ima vremena drugi put.

Ali jebem mater netalentiranu, nesposobnu, šugavu onom debilu Kolariću i svim kretenima od sudaca u ovom smeću od lige. Nisam s tribine ni vidio jel ono penal, koji kurac su poništili gol od Belje. Ali kako loše, klošarski sudi lik, to je dno dna. Tendenciozno, alibi suđenje.

I koje je smeće Hajduk od ekipe to nisu istine. I mi se dovedemo u situaciju da su nam uopće blizu. Pun sam emocija svakakvih, misli mi vrludaju svuda.

Ali sa stopostotnom sigurnošću opet jebem mater nesposobnu onom debilu Kolariću
  • NitkoBitan
    33.5k
    Kakvo stanje u drzavi, takvo i sudenje najvecem HRVATSKOM klubu. Pusu opet jugokomunisticki vjetrovi.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Možemo se svi ovdje razizlazit oko mišljenja općenito i oko toga koliko treba kritizirati suce, ali ovo danas je bilo preodvratno. Neki misle da se nikog ne gura i da se griješi, i nemam ništa protiv tuđeg mišljenja inače, ali ovo je bilo tužno i sramotno za vidjeti. Ne želim više slušati "moglo se zabiti još koji gol pa sudac ne bi bio bitan" jer to nije pravedno. Nije pravedno da netko ima ovoliko bolju startnu poziciju u najvećem hrvatskom derbiju.

Jednostavno nije pravedno da netko umjesto da 90% gubi 2:0, a 100% barem 1:0 umjesto toga povede i onda uz odvratno ponašanje, uz odvratne prekršaje i odvratno zadržavanje vremena skoro uspije doći do boda u utakmici u kojoj apsolutno ništa ne napravi, u kojoj bude potpuno izdominiran od strane protivnika.

Ako nekome do danas nije bilo jasno, mislim da je sad potpuno jasno zašto hrvatski suci u najbolju ruku sude neki kvalifikacijski derbi između velikana Pafosa i Qarabaga, a ne najveće utakmice.
  • Jaki991
    563
    ponisten je zbog bennacerovog faula na centru, ovaj debilcek gleda var snimku i prosudi da je faul po najsiroj panoramskoj snimci koju je mogao odabrat, ne kazem da nije faul al iskoristi taj zoom i pogledaj situaciju iz par uglova, ovak ispadne jebeno sumnjivo... ma lik je teski šonjo
  • NerminB
    467
    Zamalo odnesese bodove, a nista odigrali nisu. Jos nas istukli ko malene. Sve zahvaljujuci covjeku sa zvizdaljkom. Sram te bilo klosaru.

Bravo Dinamo, ostajes tamo gdje i treba da budes uvijek!
  • Xpert1992
    224
    Sad su nam svima vruce glave. Ali sutra kad sagledamo situaciju realno, s ovakvom dominacijom, ovakvom igrom, pogotovo prvo poluvrijeme gdje smo bili odlicni, gdje nas prca sudac i sve ostalo, ja osobno vjerujem da cemo u jednom trenutku postat nezaustavljivi.

Takodjer nadam se da je sve ok sa Bakrarom i Mikicem.
  • emilperska
    12.8k
    Nikad nisam bio ponosniji na taj 1 bod. Nikad kao danas!

Bravo svima!

Bravo Kova!

Bravo Enver Arbere!

Bravo kapetanu!

Bravo treneru!

Danas ste se borili protiv zlih sila sa raznih strana svijeta!

Hvala vam na bodu!

Vidimo se na Betisu!

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Orc123
    14k
    Ne znam jel sam lud ali nakon sto sam se ohladio malo....cak mi drazi ovaj bod koji smo osvojili nakon kaj smo izdominirali u potpunosti njih i dozvolili im jednu jebenu sansu, nego da smo pobijedili a da su oni nas tako izdominirali i ostavili nas na jednoj sansu koju smo zabili.

Imao bi 100 pitanja da smo mi odigrali ko Hajdug....bili bi +4 ali bi bilo 100 pitanja...ovako je opet + 2 i iza nas utakmica kakvu bi 9 od 10 puta pobijedili...

Jedna od kvalitetnijih utakmica s nase strane defanzivno a ofenzivno je trebalo zavrsiti 4:1 da smo zanili to kaj smo trebali i da nas nije ovaj masakrirao sa suđenjem.
  • Dinamo Sarajevo
    193
    Zbog ovog prebijanja i divljaštva nisam zamjerio niti sekunde Mišiću kad je isto debila iz Rijeke ošamario/odgurnuo. Bilo je priče da to nije ponašanje kapetana. Mislim suprotno: ne možeš mi doći kući i mlatiti me bez reakcije i odgovora. Nadam se, iako je naše da igramo, da ćemo i mi jednom ove cigane prebiti ali ono baš...prebiti..posebno ove "zvijezde" tipa Rebića koji se na djeci iskaljuju...
  • cibona
    7.1k
    Slažem se. Takvima treba stalno, na svakoj utakmici, ponavljati ono što su boysi danas uzvikivali: "Vi ste titovi, tito je vaš!".

Današnja pljačka bila je ciljana i netko za to mora odgovarati. Ovakvo nešto ne pamtim da se dogodilo godinama unazad.
  • Dinamo Sarajevo
    193
    Moram dodati. Garcia kaže da se ne sjeća produžetka dužeg od 6 minuta. Koliko se sjećam, a dobro se sjećam, prosjek Hajdukovih produžetaka prošle sezone bio je 8 minuta. Skoro pa redovno.
  • don
    17.2k
    želin službeno priopćenje kluba ujutro. U suprotnom im dopuštate ovaj terorizam sudaca.
  • Crni86
    17.9k
    A kaj cemo sa ponovnim prekidom tekme radi bakljade na vise od 5 minuta. Ja ne kuzim da u ovoj seoskoj ligi ne postoje mehanizmi da se tome stane na kraj.

Kaj rade te zastitarske sluzbe i za kaj ih se uopce placa?
  • Mr Anderson
    15.5k
    Moram sutra na miru pogledati snimku da bi mogao nešto napisati. Dosta tih situacija nisam najbolje vidio. Kolariću će komisija opravdati ove dvije situacije, ali čini mi se da je suđenje od početka bilo tendenciozno uz navlačenje za njih.
    Ipak, nakon ove utakmice sam još sigurniji da ćemo biti prvaci.
  • Crni86
    17.9k
    Treba naglasit jos nas stav. Zabis gol za 1:1 , pitaj boga koja je minuta nadoknade i mnogi bi se nakon tog trenutka povukli kao ajde 1:1, derbi je sve super.

Ali nasi decki nakon tog gola, brzo vracaju loptu na centar, zove se i mase rukama idemo po jos, idemo po drugi, tribine se tresu a nasi decki lete kao pusteni s lanca. E pa decki dragi kapa do poda - pokazali ste danas da ste igraci za dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet