• NitkoBitan
    33.5k
    Koliko je Don pilio o snimci ocekivao sam u najmanju ruku neki izvjestaj dojmova.
  • don
    17.2k
    ne bi nitko pilio da od za par dana ne prođe 20 i svejedno ni tad ne staviš cilu snimku a omogućiš ju javno dostupnom.
  • Šteco
    1.3k
    Ne znam zakaj je problem "javna" snimka, na članski dan su došli neki maliciozni ljudi koji su prenosili, svakako bi došli do snimke takvi "ljudi". A ne smeta mi ni kaj je zrezana (nadam se ne previše), jer bi takvi koristili dijelove snimke za trovanje i negativu.

Sad idem pogledat u miru.
  • hardek
    7.6k
    Boban da priča 6 sati o punjenju paprika, pitao bi ima li nastavak. Karizma na max, #nohomo.

Šalu na stranu, stvarno je korisno ovakvo druženje jer ti ipak približi klub i nekakve procese unutar njega. Iako sam bio kritičan prema Kovi, dajem njemu i igračima maksimalnu podršku do kraja polusezone. Idemo izgurat to pa ćemo vidjet gdje smo na pauzi.
  • emilperska
    12.8k
    Ne znam jeste li svjesni što smo danas gledali, ali ovako tendenciozno suđenje od hrvatskih sudaca nisam vidio nikad. U 35 godina praćenja i plaćanja Hrvatske, a prije toga i jugoslavenske lige, nisam doživio ovo što je ovaj danas napravio. Ovo što se danas dogodilo nije viđeno u 35 godina suđenja. Ovo nije pogreška, ovo je otvorena poruka. Ovo je nešto što se pamti i što se ne pere ni sa sto priopćenja.

I nije slučajno da sudac ne dolazi iz Hercegovine, Slavonije, Like i Gorskog kotara, nego dolazi iz Međimurja. To je sve s namjerom i jasnim ciljom. A cilj je TV prava u Turkmenistanu i JNK Jogurt Čakovec prvak. Sve je to planirano. I sve je usklađeno s trasom Križnog puta 45'.
  • San Lorenzo
    23.4k
    STRANI SUCI!
  • GeneralNapoleon
    2.4k

I zato treba mobilizirati sve snage protiv toga. Ovo je bas skandal.
  • Praskaton
    4.7k
    Veći problem od današnjeg užasnog suđenja bit će šutnja oko istog.Nitko osim nas ne vidi problem i ne želi pricat o tome
  • Marktwain
    1k
    Njima naslov, nama stadion.
  • Krizy
    63.9k
    Jedva čekam sudačku analizu.
    Ovo je bila neviđena pljačka, 5-6 nevjerojatnih situacija.
    Analizirati će vjerojatnu jednu ili dvije.
  • rokikaciga
    7.9k
    Kome njima? Pa osvojit cemo HNL
  • Marktwain
    1k
    Ma to se neke moje teorije zavjere zašto je tako tendenciozno suđenje i maksimalno guranje morskih četnika.
  • Dino
    4.8k
    Kolko bi volio da završimo prvi s 15 bodova prednosti unatoč svim ovim pokušajima da ne uspijemo u tome!
  • GeneralNapoleon
    2.4k

I u te dvije doc do zakljucka da je kolaric sve ispravno dosudio.
  • VolimDinamoOo
    238
    Tuzno je da nismo dobili ovakvu losu ekipu, bez obzira sto su suci dali sve od sebe da dobiju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet