• darkcro
    241
    Komentari ovdje odvratni, počevši od ovog debila šta vrijeđa Međimurce do sve i jednog šta vrijeđa Kovu i igrača, sram Vas može biti....malo dostojanstva nije na odmet, pobogu niste tovari!
  • Maki2
    1k
    A onaj njihov gol ti se biljezi ko blizu 1.0xg jer je bilo na prazan gol, a nama odbi onaj pokusaj Zajca 1na1 i onda poslije Belje isto na prazan jer je suden prekrsaj prije
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Jer je njihova jedina sansa prakticki na sam gol. A nama se one dvije situacije prije naseg CISTOG ponistenog gola ne broji u xG. Makar i dalje me cudi jer i gol Hoxhe i samsa Bakrara su totalni ziceri.
  • ElDorado
    8.5k
    Da li netko zna zašto Boban nestaje sa svog mjesta?! Ima pametnijeg posla ili nema zivaca?
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Jel netko ima situaciju kad je Škot spasija Filipovica može GiF
  • Filip 91
    2.1k
    Kaže Toplak da "ajduk zasluženo nosi bod", kaj je s glavom Samire?!
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Snimka koju su mu pokazali nije ni pokazala gazenje. Ovo danas je teski masakr, a i sudenje na Poljudu se lagano arhivira kao dobro gdje su nas pretukli bez posljedica.
    Topic je iznenadenje sezone. Ono iz Biscan ere nema nikakve veze s ovim danas. Koordinacija, brzina, dribling..

Ljut sam, ali ne na ekipu nego na sve ostalo oko derbija. Ubili smo ih, a skoro su pobjedili.
  • Orc123
    14.3k
    Cuj ovog panja Toplaka....veli Dinamo je bio mrvicu bolji? Heheheheheheh kqkvi likovi......da, nismo odigrali ekstra ali smo bili 100 puta boljii
  • hardek
    7.9k
    Da li netko zna zašto Boban nestaje sa svog mjesta?! Ima pametnijeg posla ili nema zivaca?ElDorado

Zamisli da ti moraš sjedit pored Bilića i gledat kako te sudac jebe i onda još trpit kad on slavi gol. Ja skidam kapu ostatku delegacije što to može istrpit
  • Mathiasovi Chageri
    7.1k
    Na drugi dan pobijedili bi 3:0hardek

Šteta što taj “drugi dan” nikako nije na dan kad pada derbi u Maksimiru. U zadnjih 5 utakmica gledamo istu igru, isti Hajduk, jednako jalov Dinamo, promašene penale, kmečanje oko suca i isti epilog, a jedino što nismo dočekali je taj “drugi dan”.

Nevezano za to, u drugoj državi lovim derbi na maxtvtogo na mobitelu dok mi je signal kao da sam u Pokrovsku na prvoj crti da bi gledao Kovačevićball u utakmici koje bi se posramili i najgori derbiji devedesetih i početka tisućitih.
  • Bruh
    1.2k
    Nekako mogu sa sigurnošću reć da tovari neće bit prvaci po ovome kaj su pokazali... Da nam je priznat gol išlo bi ovo na 3:0
  • ElDorado
    8.5k
    i na drugim tekmama nestane
  • db-izbjeglica
    19.6k
    Ne mogu opisati koliko sam ljut!

Zašto se oni njih boje?

Magarad ovu tekmu nije odigrala ništa bolje od zadnje utakmice u rijeci, ali doslovno.

Došli su po nulu, nisu odigrali apsolutno ništa i skoro su uzeli 3 boda! Iz jednog od 3 prelaska centra?

Zašto se dinamova momčad boji uzeti rizik i ići po gol više, iako su očito bolji? Čemu nogomet s kočnicom?

Jel bolje primiti gol u dvadesetoj minuti ili sedamdesetoj minuti? Magarad dinamo teško može dobiti u utakmici sa puno golova, ja bi čak rekao da je to skoro pa nemoguće. Koliko puta su oni u zadnjih 10 godina dobili dinamo sa više od jednog gola razlike?

Čemu ta kočnica? Čemu bojažljivo? čemu igra bez većeg rizika? Čemu igra na jedan gol? Pojedite ih, doslovno!

Kažem, nije mi jasno da ih se ova rijeka ni najmanje ne boji, igraju protiv njih bez ikakvog respekta, a dinamo više misli kako ne primiti gol.

I onda ga primiš tako da 4 igrača promaše/propuste loptu... u 70 minuti i od tad se nogomet ne igra, jer igraš protiv... neću koristiti epitete... svi znate što mislim.
  • Filip B
    245
    Nazalost je pao gol jer je RPG potpuno izvan momcadi, nije se uigrao s obranom. Cijela situacija je krenula tako da se on uvukao skoro na stopersku poziciju i ostavio praznu cijelu lijevu stranu tovarsku, lopta dolazi na krilo, on kasni i onda splet nesretnih okolnosti da prode kroz tri igraca i ovi se skrumpaju. Nazalost nas je bas pogodilo s nedostacima na toj desnoj strani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet