• GeneralNapoleon
    2.4k
    Dobro odigrana utakmica sa nase strane. Ratnicki i dominantno. Jedino ih je sudacka masinerija skandalom spasila totalnog razbijanja. I tome se MORA stati na kraj.

Nisu nam sudci krivi sto smo samo bod ispred zla jer smo i sami bili losi. Ali istovremeno jesu krivi sto je zlo samo bod iza nas. Nedopustivo je da nas se masakrira protiv nebitnih provincijskih klubica kao da igramo protiv Real Madrida samo jer taj nebitan provincijski klubic ima politicke veze.

Makar placali sami sudce za sve derbije isplatilo bi se.
  • Zagi
    13.4k
    Gol koji će donijeti titulu usprkos jugoslavenskoj režiji i produkciji.
    Bravo za Topića,Kuleta i Hoxhu, uz ostale.

Ponosan sam na momčad.
  • Marc
    735
    Po nekoj statistici ludoj ne znam kakvoj na applikaviji rezultati Hajduk ima bolji xG od Dinama. Fun fact mamu im njihovu… kako?
  • Orc123
    14k
    S ovim Hajdukom vise nikad ne bi igrao gospodski, ne bi ga nikad ugostio kako zasluzuje nekad veliki klub Hajduk...oni su sve samo ne gospoda...ono kaj su napravili rpg-u kad mu nisu dali loptu i naguravali ga im se osvetilo, odron....vjerojatno ni sami ne znaju kako su otisli neporazeni iz Zagreba..cekam ono smece od Sarlije da veli kako su zasluzili pobjedu....odron od ekipe!

Da, trebali smo ih danas razbiti, izdominirali smo ali eto drago mi da smo na kraju pokazali karakter i uzeli taj bod ali realno ovakvih 9 od 10 utakmica zavrsava pobjedom ekipe kakva je danas bila Dinamo...defanzivno smo ih izdominirali i dali samo jednu jebenu sansu koju su zabili....odlicna utakmica Bakrara, opcenito dobri su svi bili...na ktaju smo mogli bez brige do pobjede da je malo vise bilo srece koju smo zasluzili!

I da, Tovaricu, nikad od tebe sudac...fujjj....

To je momcad Hajduka? Heheh razbit cemo ih do kraja prvenstva samo vise energije i kondicijske pripreme momcadi...

Da imamo pravog trenera i strucni stozer ova ekipa bi pojela hnl!
  • hardek
    7.6k
    Dobri mi, protiv jadnih njih, izvukli smo bod. Sramota!Infinity

A gledaj, ne mogu kriviti igrače za ovo danas. Realno smo trebali voditi 2:0. Sudac ti ponisti gol, pa penal, pa ozljeda glave ne igra se 10 minuta. Frustriran si i još dobiješ gol iz prvog udarca na gol. Ovi se nabriju i idu 150 na sat, teško se resetirat u tom trenutku.

Na drugi dan pobijedili bi 3:0, danas nažalost nismo al realno nakon svega viđenog treba se zadovoljiti s time da barem ostajemo na prvom mjestu.
  • darkcro
    230
    Komentari ovdje odvratni, počevši od ovog debila šta vrijeđa Međimurce do sve i jednog šta vrijeđa Kovu i igrača, sram Vas može biti....malo dostojanstva nije na odmet, pobogu niste tovari!
  • Maki2
    1k
    A onaj njihov gol ti se biljezi ko blizu 1.0xg jer je bilo na prazan gol, a nama odbi onaj pokusaj Zajca 1na1 i onda poslije Belje isto na prazan jer je suden prekrsaj prije
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Jer je njihova jedina sansa prakticki na sam gol. A nama se one dvije situacije prije naseg CISTOG ponistenog gola ne broji u xG. Makar i dalje me cudi jer i gol Hoxhe i samsa Bakrara su totalni ziceri.
  • ElDorado
    8k
    Da li netko zna zašto Boban nestaje sa svog mjesta?! Ima pametnijeg posla ili nema zivaca?
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Jel netko ima situaciju kad je Škot spasija Filipovica može GiF
  • Filip 91
    2k
    Kaže Toplak da "ajduk zasluženo nosi bod", kaj je s glavom Samire?!
  • Efes Pilsen
    14k
    Snimka koju su mu pokazali nije ni pokazala gazenje. Ovo danas je teski masakr, a i sudenje na Poljudu se lagano arhivira kao dobro gdje su nas pretukli bez posljedica.
    Topic je iznenadenje sezone. Ono iz Biscan ere nema nikakve veze s ovim danas. Koordinacija, brzina, dribling..

Ljut sam, ali ne na ekipu nego na sve ostalo oko derbija. Ubili smo ih, a skoro su pobjedili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet