• Thor
    1.6k
    Govnar
  • Crusades
    20.4k
    I opet Ledinski... pseto Alene ugledaj se na mlađeg kolegu i pojam što znači biti Dinamovac.
  • mlinchica
    4.4k
    Tako je, Frane!
    Dajte nam što više ovakvih naslova pred derbi, dajte nam još Frane s najavama na titulu jesenskog prvaka.
    Valjda netko u klubu gurne našima ovakve naslove.
    Ako ih to ne motivira dodatno…

IMG-9551.jpg
  • NVKOD
    9k
    Takve su strašne karte da Rebić u 14 utakmica i 843' nogometa ima 1 G + 1 A, a Letva u 13 utakmica i 971' 3 G i 3 A. To su sve utakmice, a kad bi uzeli samo HNL, Rebić zabije gol svakih 702', a Levaja svakih 462'. Kad se samo sjetim članaka o dolasku Rebića, "klasnog" igrača... koja sprdnja.

Mislim da bi najbolje bilo da odmah predamo utakmicu u strahu od dva penzionera. I onda se dnovinari pitaju zašto ih nitko ne shvaća ozbiljno.
  • Droljo
    23.2k

Što znači da statistički baš nama budu umetnuli i jedan i drugi... Ne sviđa mi se ovo...
  • NitkoBitan
    33.4k
    Kakve statistike u derbiju na Maksimiru... pa onaj mutavac Krovinovic nama zabio prvi put u karijeri glavom sa 14-15 metara. Ne vrijede tu statistike ni pravila.
  • shameless86
    1.2k
    i onaj atanasov onakav gol vise nikada nece zabit
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Hajduk trenutno iole ozbiljnoj momčadi može zabiti samo:

-sa igračem više,
    -iz penala,
    -iz prekida
    -velikom greškom protivnika,
    -slučajno

U zadnjih 5 utakmica zabili su 3 gola, a tu upada i utakmica u kupu sa drugoligašem.

Nema opravdanja za neuspjeh u subotu!
  • masacusec
    6.9k
    Neko me ludilo počelo prati čim sam otvorio onu facebook stranicu „Volim Dinamo“. Čitam, gledam, trljam oči, ne vjerujem. Jesu li to misaona bića, socijalna bića, humana bića? Svakojake hiperbole i stilske figure nedostatne su da opišu stanje uma takvih ljudi koji tamo pišu. Ponovno se pitam jesu li ti ljudi Dinamovci?? Identične parole koriste koje smo mi koristili više od 10 godina u borbi protiv mafije u Dinamu. Neda mi vrag mira, čitam ih i dalje. Najprije konsternacija, pa smijeh, pa potom opet nevjerica. Jasno mi je da su to većinom doslovno njegovi plaćenici i dežurni dušebrižnici, klošari koji će doslovno za dvije psalme o tebi pisati. No, tamo ima i ljudi koji su uvjereni u te dijarejske tekstove koji glorificiraju najveće zlo koje je okupiralo naš klub. I svu tu svoju ljubav oni potkrijepljuju ingenioznim fotografijama u kojima nije grb Dinama, već lik i dijelo zdravka mamića.

Već je netko pisao ovdje o tim retardima, ali svejedno nisam znao da je ljudska glupost neograničena.

Isprika na ovom tekstu, znam da su nebitni kao i mačji izmet i treba ih totalno marginalizirati i ignorirati, ali umjesto Seinfeld showa i Mućki, preporučam ovo za iskonski smijeh….
    Tek sada shvaćam pojam značenje termina paralelni svemir.
  • hardek
    7.6k
    Konačno su ekipe pročitale jedini način na koji su zabijali gol prvih deset kola. Krilo/bek se baci na kontra nogu i centaršut na drugu stativu. Bamba i Hrgović na aparatima
  • Mr Anderson
    15.4k
    Neko me ludilo počelo prati čim sam otvorio onu facebook stranicu „Volim Dinamo“.masacusec

Ja je već dugo ne mogu otvoriti. Vjerojatno su me blokirali.
  • Nine9
    12
    Kreće tovarska mašinerija pritiska na suce pred derbi...Filip 91

A realno i nama se ne bi svidjelo tak nekaj s druge strane.
    Meni se čini da smo premala zemlja sa velikim klupskim rivalitetom da bi suci bili 100% neutralni.

Treba nam nekakva zamjena sudaca pa da sude slovenci, slovaci, austrijanci a ovi naši slijepci nek odu tamo sudit.
  • Crni86
    17.8k
    Covjek je viden na utakmici dinama i aeka.

Na kojoj tribini? Da li to znaci da je bas navijac? Ukoliko si u tom sportu koristis svaku priliku da pogledas najvisi rang europskog nogometa sta ta utakmica sigurno je.

Ne svida mi se narativ koji se postavlja iz slike koja apsolutno nista ne govori. Niti covjek ima dinamova obiljezja niti ista drugo. Znaci suci ne smiju ici niti na jednu utakmicu sporta u kojem sudu inace ce biti navijaci? Mozda s tim deckima igra termine pa su rekli e ajmo na tekmu kvalifikacija lige prvaka..

Na kraju ionako su svi oni ofarbani da li bijelom ili plavom bojom. To kaj nisu direktno iz splita ili zagreba isto tako ne znaci nesto previse…

Radi se farsa apsolutno bezveze po meni.
  • jedan u nizu
    16.5k
    I mi bi srali da smo vidjeli Kolarica na utakmici Hajduka i Vitorie.

Ali po meni normalno.
    95% ljudi u hrvatskom nogometu navija ili za Dinamo ili za Hajduk. Ona manjina je za Rijeku, mozda mrvicu Osijek.
    Ali realno, svaki drugi covjek koji se naziva navijacem Gorice, Lokomotive, Cibalie i Varazdina ima preferenciju da li navija za Hajduk ili Dinamo.

Mala smo zemlja sa dva dominantna kluba. Tako to ide.

Ne svida se ni meni da recimo ispliva info da je Bel bio na nekoj Hajdukovoj utakmici, sve dok mu je sudenje normalno.

Uglavnom, iz buhe se radi slona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.