• tp1997
    2.3k
    Nemam sliku pri ruci, ali kad idem na zapad, preferiram zapad gore, pregled igre je dosta bolji, a za akustiku nemam dojam da se nešto posebno razlikuje u odnosu na zapad dolje
  • Masto
    522
    i nadam se da je publika kulturnija
  • Dzoni
    3.2k
    Zapad gore tko prvi njegova djevojka.tp1997

Uh i tamo ima bahatih likova koji dođu ni 10 min prije i dižu ljude sa mjesta.

Morat ću te razočarat, ali nije
  • tp1997
    2.3k
    Uh i tamo ima bahatih likova koji dođu ni 10 min prije i dižu ljude sa mjesta.Dzoni

Evo moram priznati da nisam do sada imao to iskustvo, ali možda sam samo imao sreće
  • Thor
    1.6k
    :lol: :lol:
  • Thor
    1.6k
    kulturnija? Od koje druge? :chin:
  • Masto
    522
    malo niže
  • IceMan
    3.7k
    Ma kaj se tresete, bit će opet negledljivi derbi kak i uvijek i 2-0 za nas… kak i uvijek! ;)
  • reziser
    7.9k
    Ni malo nisam sretan s Tovaricem kao sucem. Bojim se da ce svojim stavom i odlukama sve isprovocirati, i igrače i publiku . A ne treba puno da se iskra zapali.
    Ne znam kaj imate protiv ljudi sa zapada. Naravno da se ističu ini glasniji kojima ništa ne odgovara, i koji pljuju od početka, ali je i dalje velika većina ljudi normalna.
    Nadam se da će i ovu tekmu zapad biti vrlo aktivan (što ovisi o kvaliteti dinamove igre) i da ćemo ih poniziti u svim segmentima.
  • hardek
    7.6k
    Tovarić na školjci i Tovarić na Maksimiru nisu isti suci. Nažalost većina naših sudaca poklekne na "čarobnoj" atmosferi koja ne postoji nigdi na svitu.
  • Facke
    7.1k
    Mene same nije jasne kaj mi glumime oko toga da trener ne drzi presicu prije tekme a i da mu se nakon tekme neda? Iskrene nema mi logike i totalna mi je glupost.
    Ja bi da sam novinar pune vise pital nek ta standardna pitanja ko naprimjer "kakav vam je Hajduk" "ceka vas najveci derbi lige , kaj mislite". Pa dragoga vam , cetri put v lige igrame protiv njih i navek se iste pita. Al dobre kaj je tu je. Mene je te zatvaranje pred navijaci krivi put. Glumime primadone zbog nekih portala.
  • NerminB
    423
    Salove u ruke, zapjevajmo svi!!
  • Thor
    1.6k
    da, nije Hrvatsko narodno kazaliste. To je na drugoj adresi
  • FelceAzzurro
    1.1k

Dudek, nek oni pričaju na terenu, ostalo je nebitno. Ne sekiraj se ;)
  • Dinamosaur
    2.8k
    Bila mi je zelja jednom dozivit zapad, prije nego ga sruse. Sad je bila prava prilika kad cura navaljuje da bi isla gledat :sweat:Laugreano

Zapad dolje po sredini, cim blize terenu..
    I sve rijeseno :halo:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube