• Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Bel je "samo" debil, a ovi dvojica su hajducka srca. Nisam uvjeren u njihove slučajne greške dok mi je ćelavi hodajuća parodija
  • vjeko1701
    21k
    Ok, nek je on samo "debil", kak je tolko neproporcionalno debil prema protivnicima jednog kluba?
  • NitkoBitan
    33.4k
    Pajac je najlogicnija opcija jer je trenutno najcjenjeniji hrvatski sudac, ali neki su alergicni na Sv. Ivan Zelinu. Ne znam, meni i nije neka razlika izmedu Sv. Ivana Zeline i Benkovca, ak kuzite kaj ocu rec.
  • vjeko1701
    21k
    Pajac mi je ok opcija al dole će biti pobuna.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Na Poljudu da. Na Rujevici ih je npr dobro prcao prošle sezone kad su zgubili 3:0. Možda je jednostavno skloniji domaćinu, trebali bi sad tu statistiku izvadit.

Tovarić je vjerojatno 5% bolji sudac, ali mu se nosi bila boja. Bio sam na Drosini dole uz teren sad kad je bila magarad prije mjesec i pol i ti vidiš kako on poskakuje na njihove golove i ceri se s njima na poluvremenu kao da im je pomoćni trener.

A Erceg koliko znam živi u Splitu, iako su neki tu pisali da je načelno okej. Prilično nas jebe ove sezone
  • Crni86
    17.8k
    Pajac je sudio i derbi dole ove sezone kaj ne?

Ma iskreno koga god dobimo je isto sranje drugo pakovanje. Nema mi neke razlike izmedu tovarica, ercega i bela.
  • vjeko1701
    21k
    To da je Kolarić njihov navijač je "javna tajna" i mislim da je svima jasno. Za Ercega isto. Ne bi nijednog u derbiju ali ne bi ni Bela. Čak i da ignoriraš ovu statistiku na Poljudu, mada mislim da nije samo dole, pod njim je najveća šansa da utakmica postane totalni kaos kaj bolje odgovara njima. Viđeno 100 puta.
  • gaTeDZG
    2.5k
    ZAGREB JE METROPOLA, VI STE KUR**!!!! Srce i muda na teren, glas i dlanove na tribine!
  • rioda
    12k
    Kolarić sudi
  • Sajla
    15.2k
    Kolarić sudirioda

Bilo je očito:

S obzirom da je ovo kolo Erceg sudio nama, a Bel tovarima, očekujem da sudac u subotu bude Kolarić. Ne vjerujem da će staviti Pajača ili nekog drugog.Sajla
  • vjeko1701
    21k
    Al zanimljivo da smo ove sezone imali suca koji je sudio ligu prvaka a nije dovoljno dobar za derbi.
  • Slodobnjak Marka Roga
    30

Daj nemoj zezat, lik je operiran od osjećaja za igru.
    Ne znam na koju je foru došao u LP. Sudija nivo KL, tamo se stalno viđaju cirkusi.
  • vjeko1701
    21k
    Jer je ostatak sudačke družine poznat po savršenom osjećaju za igru i suđenjem na razini finala LP.
  • veselko tenžera
    6.2k
    Kroz razgovore s ozbiljnim Hajdukovcima dok su još bili u bodovnom plusu postalo mi je jasno koliko ne vjeruju u svoju ekipu. Ljudi su umorni. Od čekanja, propuštenih prilika, Perišića, Jakobušića, Gattusa, Livaje, mladih igrača, starih igrača, od prodaje muda pod bubrege... Pomalo im sve ide na neku stvar i još tada su bili stava da o nama sve ovisi.

Pobjeda u subotu nam baš treba. Zadnje 2 sezone, uz iznimku Jakirovićevog finiša, oni se konstantno nude, a mi ih vraćamo u život. Čak i da za vikend ušićare nešto, neće to biti dugog daha. Ako ih dobijemo, uz sve naše probleme i nelgičnosti, mislim da oni upadaju u spiralu iz koje nema nazad. Sve je spremno, na našim igračima i treneru je da to sprovedu u djelo.

Iznenadilo me prvo poluvrijeme protiv Gorice i ona fešta na kraju. Mislio sam da im nije stalo, ali pokazali su suprotno. Na tom temeljim nadu za subotu i ostatak sezone. Na tome i na činjenici da su se napokon počeli povlačiti igrački logični potezi koji cijelu sezonu ne uspijevaju izaći na površinu zbog nekih predefiniranih postavki koje naočigled nisu funkcionirale.

Još mi je pomoglo to što sam razbio mit koji sam gajio ovo ljeto, a to je da je ovo ta sezona kad ćemo razvaljivati s pogođenih 14 od 17 transfera. Nažalost, pogodili smo s osjetno manje igrača, ni trener još nije potvrđen kao taj i ovo je samo jedna prijelazna sezona. Kako bilo, i u njoj se naslov treba uzeti, a pobjeda u subotu nam uvelike olakšava život. Vremenska progloza je taman, nadam se punom stadionu i žestokoj atmosferi kojoj će ritam davati plave bluze na terenu.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube