• Derby
    607
    Vidim sad nosi dinamove carape, dizajnira dresove ovo ono, ok navijac je dinama, svaka cast. Al evo jedna mala zanimljvost vezana za Rippera. Ako se dobro sjecam(a sjećam), 2006 godine kada je bio koncert za dvadest godina bbb, čovjek nije htio doc izvest i pozdravit klub i navijače sa pjesmom dinamo ja volim, koja ga je zapravo proslavila, tj.koja je proslavila Pipse, a bili su pozvani. Proslo je od tada sad vec skoro 20 godina, ko zna u kojoj je briji tada bil, vise nije ni bitno. Al evo, cisto da se malo i toga prisjetimo, vec kad ga se spominje.Stihl

On je puno prije 2006.odlučio da neće pjevati više tu pjesmu iz svog "umjetničkog" i buntovnog razloga.

Ali je na svkojim koncertima i u najcrnje doba znao spominjati Dinamo i govoriti protiv Mamića.

I onda je prije par godina krenuo opet izvoditi na koncertima sa naznakama demokracije u klubu. Vjerujem da je to bila i neka njegova podrška promjenama.

Nije mi Ripper baš simpatičan nikad bio, ali please da sad ne nepadamo čovjeka bezveze. Evo ako ništa napravio je himnu Dinama koja je najbolja navijačka pjesma ikad! :)

Može se povući paralela i s nekim tko je bojkotirao neku tekmu Dinama, pa reći nekome kao navijač je Dinama ali gdje je bio tad i tad.
  • Stihl
    3.1k

Frende, ma nikakvi zli jezici, niti je ovo neki napad na njega. Samo sam to spomenul, cisto kao jednu zanimljivost vezanu za njega.
  • Filip B
    196
    Ja sam nekoliko puta skoro “odustao” od Dinama u zadnjim godinama nasmrkanog, kad su sudenja dolazila pred svrsetak, kad je zdimio u Medugorje a jos uvijek su mu drzali ljestve puleni u klubu.. Izgubio sam vjeru i gadilo mi se sve. Divim se ekipi koja nikad nije odustala. Ali, ne treba ni suditi onima koji jesu. Pogotovo u prvom desetljecu je govno zamutilo vodu i vise nisi znao tko je u pravu. Sjecam se da sam kao glupi klinac se smijao njegovim ispadima, proklet bio na bozic 2010. i to… sad mi je zao i sramim se toga.
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    stari moj od Dinama se ne odustaje , pa ni kad se nismo zvali Dinamo nije se odustajalo a pogotovo ne zbog glavonje ,nego borba , a podrška uvijek
  • Thor
    1.6k
    decki,i cure od dinama nema odustajanja! Kaze jedan 50+ (nebum zbrajal ostatak) :lol: nikad nismo odustali ni kad su ga prisvajali,gurali pod tepih,zatvarali,otvarali,menjali,bombardirali,pucali po njemu, menjali ime,zabranjivali,krali...nikad se ne odustaje! Do zadnje kapi krvi, do zadnjeg udaha! :heart: :victory:
  • emilperska
    12.7k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamov-neocekivani-problem/2736804.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Još malo problema, makar se ovo znalo i ranije. Ali daje dodatnu dimenziju Lisičinoj bolesti..
  • Mr Anderson
    15.4k
    Ne odustaje se nikad od Dinama, to ne, ali bio je onaj jedan period kad sam baš rijetko išao na utakmice kao i većina ljudi u to vrijeme. Negdje između 2010 i 2016, ne znam jesam sve skupa bio na 20 utakmica.
  • bazooka93
    50
    je li se samo meni čini da bolju karijeru naprave igrači koji prođu posudbe i kaljenja tipa Modrić Eduardo Sučić Badelj i sl
    nego ovi generacijski talenti tipa Ćorić Halilović pa čak i Baturina
    Jedini izuzeci su Gvardiol i Kovačić
  • Filip B
    196
    Previse je faktora da to bude relevantno. Koliko mladih proslo kroz dinamovu skolu, “kalilo” se na raznoraznim posudbama pa ih nema nigdje.

Modric je kategorija za sebe po svim parametrima, sto se vidi i danas kad njegovi pandani zavrse karijeru u Emiratima ili su vec treneri dok ovaj jos uvijek igra. On nije za usporedbu.

Kod ostalih je isto stvar srece i pameti bih rekao. Baturina je otisao zamijeniti Paza, ali ovaj je ostao. Drugo, prerano je za suditi. Coric i Halilovic su produkt nebuloznih roditelja kojima su pare zamirisale. Itko tko zivi u Srediscu ili zna nekog iz Sredisca je cuo price o Coricevima i kaficu i mercedesima. Nema tu pameti, a ne mozes ocekivat fokus i inteligenciju od 18ogodisnjaka koji samo igra nogomet i netko mu mase milijunima ispred face, Evo cak i Yamal ima ludog starog pa se i sam osilio. Samo on ima srece pa je stvarno vanserijski talent.
  • bazooka93
    50
    mislim da yaml zbog toga i nece trajati nesto kao neymar ili ronaldinho.
    Uglavnom drago mi je vidit decke kao sto su Soldo ili Topic kojima nije poniženje niti kraj svijeta posudba i draže mi je da su takvi rotacija i jednog dana prva ekipa nego recimo Villar
    Uostalom nisu skupi na placama i ako skupe minuta u seniorskom nogometu uvijek ih možeš prodati ne moraju svi biti materijali za prvu ekipu
  • Efes Pilsen
    14k
    Villar nije ni doveden da bude rotacija nego prvotimac. Na terenu se nesto drugo pokazalo. Otpisat igraca nakon 6 mjeseci nema smisla, mislim da ce se prava crta po(d)vuc na kraju sezone.
  • Mr Anderson
    15.4k
    Sve je to individualno od igrača do igrača, nema pravila. Ima dosta naših talenata koji su se pogubili po posudbama i nestali, nisu isplivali iako su očekivanja bila velika. Ima i nekih koji su se pokazali na posudbama, ali je naša procjena bila da nisu dovoljno dobri za Dinamo (Crnac, Janković itd).
    Mislim da je svim tim izlaznim juniorima bitno da osjete taj seniorski nogomet, a pošto mi baš nemamo luksuz da istrpimo više takvih igrača onda je najbolje da idu na posudbu ili da igraju za B ekipu od sljedeće godine.
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Villar nije ni doveden da bude rotacija nego prvotimac. Na terenu se nesto drugo pokazalo. Otpisat igraca nakon 6 mjeseci nema smisla, mislim da ce se prava crta po(d)vuc na kraju sezone.Efes Pilsen

nemam uvid u treninge, možda je lik grozan i ne zalaže se...al po onome što je igrao, meni uopće nije bio toliko grozan da bi dobio ovoliko malo prilike.

ne znam, da me j...š ne mogu vjerovati da lik ne može igrati u HNL-u, a ne da uvijek igra manje više isti vezni red.
  • bazooka93
    50
    meni Villar izgleda kao da je podcijenio HNL i razinu nogometa u smislu ovdje cu lako i lagano igrao sam na visem nivou
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet