• Blueshadow86
    4.6k
    Ne vjerujem da je razlog taj da je Villar podcijenio HNL. Možda će smiješno zvučati, ali nekako sam dojma da je prefin igrač za HNL. Voli imati loptu u nogama, ali je ima previše, voli je gnjaviti i zato je X puta dobio po nogama, a rijetko kad se za to faul svirao. Možda sam ovime načeo i temu sudaca i suđenja, ne znam. Uglavnom, nekako mi je nekonkretan i spor. Dobivao je dosta prilika, ali nije pokazao ništa, osim onog gola na Maksimiru protiv Istre. A to je jako tanko s obzirom koliko je plaćen. Slično je i s Vidovićem. Njih dvojica mi trenutno nisu kapacitet za Dinamo i ne rade razliku čak ni u HNL-u.
  • CISCO
    536
    Od 'scouta' do trenerskih stručnjaka u samo jednom potezu!

Zar je moguće da se igrač procjenjuje i proglašava promašajem za Dinamo nakon samo pet mjeseci?

Stvarno je ovaj podforum postao pravo vrelo neviđene stručnosti. :rofl:
  • Mr Anderson
    15.4k
    Na Kovačevićevom mjestu, dao bih Villaru priliku protiv Betisa od prve minute. Ako krenemo s klasičnom trojkom u vezi (Mišić, Zajc, Ljubičić) pojest će nas ko i Celta.
  • Kermit
    849
    Njegov problem se može povezati i s Beljinim. Sustav. Njima jednostavno ovakav naš sustav i ovakva naša igra ne odgovara. Ali svakako mu treba dati šansu do kraja sezone, ima se još za igrati, a bit će i ozljeda.
  • Blueshadow86
    4.6k
    Javio se stručnjak s Uefa PRO licencom.
  • hardek
    7.6k
    Villar nije ni doveden da bude rotacija nego prvotimac. Na terenu se nesto drugo pokazalo. Otpisat igraca nakon 6 mjeseci nema smisla, mislim da ce se prava crta po(d)vuc na kraju sezone.Efes Pilsen

Ovo bi bilo realno da je riječ o igraču koji je doveden besplatno ili za neke manje novce. Pošto je riječ o igraču plaćenom (za nas) podosta velik iznos, pitanje je hoćeš li ga na zimu prodati za pola tog iznosa dok jos drži neku vrijednost, ili ćeš se kockat pa na kraju sezone ako bude truba kao do sad mu dat papire samo da se skine s plaće.

Realno je da nama na zimu treba jos 2,3 igrača koja treba nekako financirati, a nisam siguran koliko je para u kasici prasici
  • CISCO
    536
    oooo...Mourinho nisam vas prepoznao.
  • Efes Pilsen
    14k
    Na osnovu cega tocno ces ga prodat na zimu? Mislim, pisete kao da znate pouzdano. Mozda ga neko i kupi u panici zimskog prijelaznog roka, mozda Oviedo, ali meni se cini da ce sve ponude za takve igrace biti - posudbe.
    Ako se iz Villara ne mogu izvuci solidne brojke u HNLu onda jebiga.
  • Blueshadow86
    4.6k
    oooo...Mourinho nisam vas prepoznaoCISCO

Izlizano.

Ajde kad se već smiješ, a nisi dao konkretan komentar, a niti konstruktivan odgovor, objasni onda po čemu je to 5 mjeseci mali uzorak? Uzmi sve činjenice u obzir, a ne samo trabunjati o periodu. Uzmi u obzir učinak i njegovu odštetu, a možeš i uzeti u obzir njegovu plaću koja je sigurno negdje pri vrhu.
    Očekivao sam više od njega. Puno više. A za Vidovića se ni ne čudim jer mi od početka nije bilo jasno njegovo dovođenje, a pogotovo mi je bila nejasna euforija oko njega.
  • Papastrumf
    20.4k

Nije nogomet matematika. Sigurno su se i navijači Reala nakon par mjeseci pitali zašto su dali 30 milijuna € za Modrića pa znamo kako je to završilo.
    Većina nas se isto tako pitala koji će nam k Bakrar pa dečko ispao najbolji dolazak od svih za sad.
    Suditi nekome nakon 4-5 mjeseci nema nikakvog smisla.
  • Blueshadow86
    4.6k
    Suditi nekome nakon 4-5 mjeseci nema nikakvog smislaPapastrumf

To je tvoje mišljenje.
    Bakrar je, recimo, kraće u Dinamu, cca. 4 mjeseca. Može li se njemu suditi da se isplatio, da je pojačanje? Naravno da može. Isto tako se može i za ovoga reći da trenutno nije zadovoljio i da se puno više očekivalo od njega.
  • NitkoBitan
    33.4k
    Dobro i kaj bi trebali? Kako se to "sudi" igracu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet