• Derby
    597
    Vidim sad nosi dinamove carape, dizajnira dresove ovo ono, ok navijac je dinama, svaka cast. Al evo jedna mala zanimljvost vezana za Rippera. Ako se dobro sjecam(a sjećam), 2006 godine kada je bio koncert za dvadest godina bbb, čovjek nije htio doc izvest i pozdravit klub i navijače sa pjesmom dinamo ja volim, koja ga je zapravo proslavila, tj.koja je proslavila Pipse, a bili su pozvani. Proslo je od tada sad vec skoro 20 godina, ko zna u kojoj je briji tada bil, vise nije ni bitno. Al evo, cisto da se malo i toga prisjetimo, vec kad ga se spominje.Stihl

On je puno prije 2006.odlučio da neće pjevati više tu pjesmu iz svog "umjetničkog" i buntovnog razloga.

Ali je na svkojim koncertima i u najcrnje doba znao spominjati Dinamo i govoriti protiv Mamića.

I onda je prije par godina krenuo opet izvoditi na koncertima sa naznakama demokracije u klubu. Vjerujem da je to bila i neka njegova podrška promjenama.

Nije mi Ripper baš simpatičan nikad bio, ali please da sad ne nepadamo čovjeka bezveze. Evo ako ništa napravio je himnu Dinama koja je najbolja navijačka pjesma ikad! :)

Može se povući paralela i s nekim tko je bojkotirao neku tekmu Dinama, pa reći nekome kao navijač je Dinama ali gdje je bio tad i tad.
  • Stihl
    3.1k

Frende, ma nikakvi zli jezici, niti je ovo neki napad na njega. Samo sam to spomenul, cisto kao jednu zanimljivost vezanu za njega.
  • Filip B
    192
    Ja sam nekoliko puta skoro “odustao” od Dinama u zadnjim godinama nasmrkanog, kad su sudenja dolazila pred svrsetak, kad je zdimio u Medugorje a jos uvijek su mu drzali ljestve puleni u klubu.. Izgubio sam vjeru i gadilo mi se sve. Divim se ekipi koja nikad nije odustala. Ali, ne treba ni suditi onima koji jesu. Pogotovo u prvom desetljecu je govno zamutilo vodu i vise nisi znao tko je u pravu. Sjecam se da sam kao glupi klinac se smijao njegovim ispadima, proklet bio na bozic 2010. i to… sad mi je zao i sramim se toga.
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    stari moj od Dinama se ne odustaje , pa ni kad se nismo zvali Dinamo nije se odustajalo a pogotovo ne zbog glavonje ,nego borba , a podrška uvijek
  • Thor
    1.5k
    decki,i cure od dinama nema odustajanja! Kaze jedan 50+ (nebum zbrajal ostatak) :lol: nikad nismo odustali ni kad su ga prisvajali,gurali pod tepih,zatvarali,otvarali,menjali,bombardirali,pucali po njemu, menjali ime,zabranjivali,krali...nikad se ne odustaje! Do zadnje kapi krvi, do zadnjeg udaha! :heart: :victory:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet