• Kermit
    849
    Teške riječi za nekoga tko je godinu dana na forumu.
    Upozoreni su dosta puta forumaši svih političkih svjetonazora, a onda forum ispadne desničarski ili ljevičarski vođen, ovisno o tome tko je upozoren u određenome trenutku.
    Krizy

Uz dužno poštovanje admini i moderatori moram vam svima uputiti kritiku. Pustili ste 10 stranica da se pišu stvari koje izlaze iz sfere teme. Temu ste zaključali, banirali niste nikoga zbog širenja mržnje i fake newsa. Znam da nije lako sve pohvatati, ali 10 stranica nije jedan post. Ovo je forum Dinama pa bi bilo dobro da ubuduće brže i konkretnije reagirate na plasiranje sadržaja koji s Dinamom nema nikakve veze, a i kojim se krše zakoni RH.
  • NitkoBitan
    33.4k
    Velicanje ratnih zlocinacaInfinity

O kome se ovdje radi? Mislim kako mu je glasio komentar da je dobio ban od dva tjedna?
  • seljak86
    3k
    Mislim da je popio ban zbog 14/88.
  • Infinity
    20.6k
    Slika Hitlera na profilu, a nije mu pomogao ni pomenuti komentar.
  • vjeko1701
    21k
    Uz dužno poštovanje admini i moderatori moram vam svima uputiti kritiku. Pustili ste 10 stranica da se pišu stvari koje izlaze iz sfere teme.Kermit

Nismo svi uvijek tu a kad se tako sve rasplamsa, sve i kad netko naleti, malo toga se radi na svoju ruku. U tom svom đumbusu niti ne pohvataš sve jer se nasere više g*vna na tih par stranica nego što nasere prosječni hajdučki podcaster.

Kad stisnemo, nije dobro, kad olabavimo, nije dobro.

Prijavi konkretne stvari, postove i forumaše koju su po tebi radili nedopustive stvari pa ćemo se time pozabaviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.