• The Undertaker
    9.2k
    Zašto ti misliš da je ova ekipa dovoljno kvalitetna da odigra 90 minuta napadački u visokom tempu bez oscilacija?Mr Anderson

Trebala bi biti jer je tako selektirana. Nema tu nekog vanserijskog talenta ali imamo, barem u teoriji, motorične igrače koji bi trebali gaziti 90 min.
  • Zg123
    3.1k
    Nitko ne bi kritizirao trenera nakon ove utakmice da mu je igra u prijasnjim utakmicama licila na nesto, svakom pobjedom se agonija produzava i sljepac vidi da nema smisla nastavljati bilo kakvu suradnju sa MK
  • Mr Anderson
    15.4k
    Trebala bi biti jer je tako selektirana. Nema tu nekog vanserijskog talenta ali imamo, barem u teoriji, motorične igrače koji bi trebali gaziti 90 min.The Undertaker

Pa možda nije baš tako dobro selektirana. Dio igrača koji je doveden za sad su se pokazali ili kao promašaji ili nedovoljno kvalitetni za ono što smo očekivali od njih.
  • The Undertaker
    9.2k
    Ili je loša selekcija ili je do trenera, trenažnog procesa i vođenja ekipe. Po meni je, najvećim dijelom, ovo drugo.
  • crophantom
    2.6k
    S jedne strane, izgledamo loše veliki dio vremena, s druge strane, imamo vec sad 2 boda vise nego lani na kraju polusezone, tako da, napretka ima :cool:
  • Cagica111
    111
    Istra - Dinamo 2:1 po meni dobra napadacka igra dinama…pljuvanje sa svih strana
    Gorica - Dinamo 0:2 ozbiljna utakmica dinama ( uz puno mjesta za napredak naravno ) puno borbe agresivnosti i zalaganja..opet pljuvacina
    90% upisa za Goricu je bilo samo da dobijemo bilo kako, samo 3 boda..
    dobili smo 2:0 utakmicu koja je bila psiholoski teska, vratili se na 1.mjesto, pred derbi..pa ne znam sta jos treba?
  • Mr Anderson
    15.4k
    Ili je loša selekcija ili je do trenera, trenažnog procesa i vođenja ekipe.The Undertaker

Od svega pomalo. Međutim kako god, sve imamo u svojim rukama, uz pobjedu u derbiju možemo si osigurati mirniju pauzu. Od mene najveća zamjerka ide na manjak rotacija, odnosno korištenja većeg broja igrača. Protiv Betisa i kasnije Slavena jednostavno će morati miksati, odmoriti neke igrače.
  • Kepec
    8k
    Možda se skupilo ljudima? Kreveljenje i (u naj manju ruku) upitne odluke od kad je došao...Droljo

Je, slažem se, ali nakupilo se i njemu i onda kada ti svira aut gdje jedva stižeš loptu napraviš ovakvu glupost. Djetinjasto i neprofesionalno, ali ljudski koliko god je glupo.

Šta bi ljudi trebali biti oduševljeni time da nas je jedna Gorica ugurala u svoju polovicu u drugom poluvremenuPeškaman

Apsolutno ne. Bio sam užasno ljut kad sam vidio da se ponavlja tekma protiv Rijeke i nikako mi ne ide u glavu kako uspiješ odigrat jednih 45 minuta i onda skroz drugačijih drugih. Da se razumijemo nije niti prvo poluvrijeme bilo bajno, ali za razliku od drugog nismo bili zacementirani u svojih 16 metara. Samo kažem da unatoč tome kaj smo se povukli, uspjeli smo ne primit gol i to s igračem manje i još smo jednog dali. Naravno da to nije nešto čime bi Dinamo trebao biti ponosan protiv Gorice, ali u ovom trenutku je to tako.

Vjerujem da moj komentar izgleda kao da se trebamo zadovoljiti s jučerašnjom pobjedom i igrom, što nikako nije istina i ne smijemo si dopustiti da nam ovo bude maksimum već upravo suprotno i da ponekad ako odigramo ovakvu utakmicu, lošu, bitno je da svejedno pobjedimo. Međutim situacija je trenutno kakva je i unatoč svim lošim igrama i rezultatima danas se budimo prvi na tablici i vjerujem da ćemo sada samo napredovati u bodovnom smislu, a toplo se nadam i u igračkom.

Seremo kak su igrači depresivni i bez volje, kak su takvi zbog trenera koji je isto takav bezvoljan, a kakvi smo mi? Mi smo vidim svi puni samopouzdanja i veselja. Pa nismo, naravno da nismo niti je normalno bit u ovakva vremena, ali svejedno moramo dat sve od sebe, isto kao i igrači, da nađemo tu neku iskru i nadu. Jer koliko god nije normalno trenutno stanje i primoran si na lošu volju toliko nije ni normalno da nisi pozitivan nakon kaj ti je momčad na prvom mjestu. Pa koliko god to bilo s lošom igrom i s lošim protivnicima, prvi smo i to je trenutno najbitnije. Dugoročno? Vidjet ćemo, s ovakvom igrom nebu dobro, ali vjerujte malo u ekipu, nađite išta pozitivno u sebi.
    Da su Boysi jučer 90 minuta mrmljali sebi u facu i vrijeđali igrače, da su se nakon tekme odmah pokupili doma, igrači bi unatoč pobjedi bili nikakvi. Ovako se navija za njih 90 minuta, nakon pobjede vidiš da im znači i oni sami će biti bolji ako je i oko njih pozitivno koliko god negativno bilo. Ne razumijem kako će negativan komentar i vrijeđanje igrača i trenera pomoći u tome da Dinamo osvoji naslov? Čak i da sad počnemo pobjeđivati ekipa bu postala sretna i zadovoljna tek nakon kaj, ak Bog da, ih dočekamo na Trgu. Krenut će nova sezona, dogodit će se dva poraza i opet bu drvlje i kamenje. Ne znam, to meni normalno nije, postoje emocije i oscilacije, ali ovo je nekaj drugo po meni, bolest.
  • Crni86
    17.7k
    Puno puta u zadnjim tjednima sam govorio da uz trenera krivicu imaju i igraci za sve sta nam se dogada.

Jucer je sjajan primjer da kada igraci utakmicu shvate ozbiljno, kad su nabrijani i motivirani da mogu pobjedit bilo koga bez ikakve taktike i trenera. Imamo toliku individualnu kvalitetu da se to u hnlu mora jednostavno koristiti.
  • vukyxd
    2
    "...Nakon utakmice, u gostujućoj svlačionici - pjesma! Ona prava, o Dinamu - šampionu! Veselio se i trener. Pomoćni, jer glavnog nije bilo u Velikoj Gorici. U tom trenutku neki ne baš talentirani i bistri “jazavac” brzo je prekinuo pa uključio zvučnik nekim istočnjačkim melosom neimenovane “pevaljke” sa splavova, ali ne treba zanemariti. Svatko se veseli na način na koji mu odgovora."

Šta bi ovo trebalo značit u Lessijevom tekstu? Ne sviraju valjda cajke u Dinamovoj svlačionici? Znam da su to krkani i seljoberi, ali neki standardi prema dresu koji nosiš se mogu ispoštovati.
  • Zg123
    3.1k
    Ne znam zasto itko tom Mamicevom dupeliscu daje ikakve klikove i još ga tu citira. To govance samo treba ignorirati i pustiti ga da sikce i gusi se u svojoj nemoci od zlobe.
  • rioda
    11.9k
    Šta bi ovo trebalo značit u Lessijevom tekstu?vukyxd

Trebalo bi značiti da je napisao još jedan tekst pun gađenja i mržnje prema Dinamu kao klubu i određenim ljudima u njemu. I da je smeće od čovjeka, ali to već znamo.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Ne znam sad hladne glave, očito nam treba krilo, bilo desno bilo lijevo, da može vise rabijati blokove osobito ako je Hoxha teze ozlijeđen…. Ali najveći problem je u vezi, kvalitete ima, ali nikako da se klikne, sto god Kovačević kombinirao ne ide…. Ali mislim da Kova fkt ne izvlači maximum iz ekipe
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Ne sviraju valjda cajke u Dinamovoj svlačionici?vukyxd

Zar bi ikog čudilo? Uostalom, i nakon Spursa smo dobili snimku...
  • don
    17.2k
    odličan opis, bravo.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention