• Kujtim Shalla
    7.4k
    Počivao u miru Boži::pray:
  • IstokKa96
    870
    Fala Sanjine!
    Počivao u miru Božjem.
  • znajdatevolimja
    1.8k
    "Sjeti se, ima nas što isto mislimo..."

Počivaj u miru Sanjine, čisto ti bilo nebo najljepše boje.
  • nkdz
    1.1k
    Ovaj čisti, pošteni, građanski dinamo je tvoja velika ostavština koju nama ostavljaš u nasljeđe da je čuvamo i pazimo te da ga iz sveg srca volimo kao što si ga i ti volio.

Nisam te nažalost poznavao ali sam znao ko si ti i koliko si dao za plavu boju.

Počivaj u miru Sanjine i neka te čuvaju anđeli
  • zagrebackidinamo
    28
    Eh, moj Špan.

Upoznali smo se prije 20tak godina, evo, više se ne sjećam ni kako. Družili smo se dosta intenzivno. Ne znam zašto mi je to ostalo u sjećanju, al pravio si dobre, i volio jako palačinke.

volio si i Dinamo, i Cibonu i RK Zagreb, i grad Zagreb.

Iskopao si statut. Tu je, rekao bih, se priča i zakotrljala.

U tridesetima nas je život odveo na različite strane, ali svaki put kad bi se vidjeli osmijeh je bio tu.

Nek ti je laka zemlja. I, pozdravi starog, znam da ti je nedostajao.

Počivaj u miru.
  • Brusa
    3.6k
    Žalosna vijest jako.
    Iskrena sućut obitelji i prijateljima.
  • Navijač Dinama
    11k
    Neka mu je laka hrvatska i zagrebačka gruda.

Počivao u miru Gospodnjem.
  • Noel
    17.3k
    Ono najbitnije, na kraju svoje životne priče ponosno i časno do kraja, kao pravi Dinamovac je otišao na bolje mjesto! Sanjine počivaj u miru.
  • rakurs
    2.1k
    U životu sam ga puno puta vidio na tribini, ali samo jednom imao sam priliku i prozboriti koju s njime. Bio je gost na mome faksu, ljudi moji, ja nisam upoznao osobu koja je s toliko entuzijazma pričala o onome što radi.

Hvala mu na borbi za Dinamo, koliko god se neki trudili, nitko mu to ne može oduzeti. Sanjine, počivao u miru, o tebi i tragu kojeg si ostavio dovoljno govori raznovrsnost ljudi koji se od tebe opraštaju.
  • Juznjak
    4.5k
    Papastrumf je rekao da treba knjigu napisati o tome, nadam se i da hoće.
    — BluePhone67

On diktira, ja pišem :rofl: Treba naravno, ali i treba vidjeti vrijeme zastare za neke detalje.... ahahah bit će vremena...

Posebno poglavlje: Dedini kolači
    Pop corn

Ovo mi je posebno zapelo za oko kad je bilo napisano i baš sam razmišljao da jedva čekam čitat o tome kad za to dođe vrijeme. Vjerujem da će jednog dana biti ispisani veliki tekstovi o borbi, možda stvarno i knjiga, a siguran sam da ćeš biti među glavnim likovima u skoro svakoj priči. Naš je zadatak da uvijek svakoga podsjećamo koliko si važan kotačić bio u borbi za pravdu i ideale kojima su uvijek težili navijači Dinama. Hvala ti i počivaj u miru!
  • Dino
    4.7k
    Počivao u miru Božjem, moja sućut obitelji i bližnjima. :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention