• NORTE
    21.3k
    1173SCK.jpeg
    xFHdNZH.jpeg

Došlo je vrijeme da najbolji napad i najbolja obrana lige zadaju veliki udarac GUBI.

Šalove u ruke, zapjevajmo svi,
    volim tebe dinamo, život si mi ti.
  • Kepec
    8k
    Prije tekme na sva vrata se sere zakaj Stojković ne igra, uđe u 60. minuti dobije odmah žuti za nešto kaj prekršaj nije, a ne karton, nakon toga drugi žuti za nešto što sudci u hnl-u općenito ne daju kartone, a kamoli drugi žuti i odmah paljba, vrijeđanje, tjeranje iz kluba i još tisuću gadosti za koje vas može bit jebena sramota svakog koji je išta takvo napisao.

Petkovića se nakon svake loše tekme tjeralo, govorilo da ga boli ona stvar za klub, nakon onih riječi na dočeku ga se tjeralo, sad ga se doziva nazad, govori kako je 100 puta bolji i korisniji od Belje.
    Ademija se tjeralo i govorilo da nije to isti onaj koji je bio prije Kine, sad se govori da nam fali jedan lider na terenu poput Ademija.
    Livakovića se stalno hvalilo, čim bi primio neki glupi gol iz glupe greške govorilo bi se kako nikada od njega neće biti pravog golmana unatoč dobrim refleksima.
    Hoxhu se htjelo protjerat kao najveći ološ, sad je postao naš najbolji igrač, nakon prve loše tekme opet će postati ološ.
    Prvo poluvrijeme ne valja jer stiskalo se, ali ne dovoljno dobro. Ne valja kad ne postoji želja, ne valja kad postoji želja.
    Drugo poluvrijeme se Gorica drugačije postavila, mi smo potonuli kaj je uobičajeno ove sezone i to treba popraviti, ali smo izdržali i dapače dali još jedan gol. Svejedno opet ne valja jer se samo gleda taj pritisak i manjak lopte u našim nogama, a ne gleda se kaj smo se uspješno obranili i dali gol.
    Mogao bi ovako do sutra nabrajati.

U jednom komentaru sam pričao o igračima i pitao koju pičku materinu žele da počnu igrat. Sad pitam vas navijače, koju pičku materinu želite da prestanete srat? Jel vi stvarno očekujete da će Dinamo odigrati preko 50 utakmica u sezoni i da će svaku pobjediti 5:0 i imati posjed i više udaraca po golu. Čak i da je to scenarij dao bih se kladiti da bi opet našli nekaj za srat.

Da, igra je loša, drugo poluvrijeme smo nepotrebno odigrali onako umjesto da smo nastavili stiskat, Beljo nije pokazao ništa, Stojković je mogao biti pametniji, Kovačević je mogao nešto drugačije postaviti. Ali smo pobjedili, 2:0, nakon 20.9. prvi put bez primljenog gola u prvenstvu. I da, to je sramota da više od 2 mjeseca svaku tekmu primaš gol, ali si konačno prekinuo taj crni niz i sad budi sretan, a nemoj nabijat na nos taj crni niz.

Na tekmi je bilo dobro navijanje, na tribini je bila dobra zajebancija, vrijeđalo se sudca i glupe tovare iz Gorice, a naše se bodrilo i svaka izborena lopta se slavila. Stojkovića se nije vrijeđalo. Nakon tekme je bila pjesma i slavlje, Soldo je čak i zaplakao. Sa stadiona su svi sretni otišli doma. Jedino na Zoni, Instagramu i Facebooku stalno vlada neko crnilo i depresija. Pa kak vam se jebeno više da? Otkud snaga?

Daj shvatite konačno da ništa ne ide preko noći, pa tako ni svemoćni Dinamo. Nakog godina i godina konačno smo se rješili prljavštine u klubu i sada je vrijeme za izgraditi nešto novo, a to novo ne ide preko noći. Jednog dana ćemo opet biti velesila koja će doći u Veliku Goricu i razvaliti ih 5:0, a do tada se moramo zadovoljiti ovakvom pobjedom 2:0. Mislim, halo?! Moramo se zadovoljiti pobjedom dvije razlike bez primljenog gola uz igrača manje, oh ne kakva tragedija. Već za 5 dana je derbi, puno vremena za oporavak, trening i slaganje taktike nema. Na nama je da dođemo, podržimo i navijamo, na Kovačeviću i stožeru da pripreme što je bolje moguće, na tih 11 ili 16 igrača da odigraju što je bolje moguće i to je to, nema prevelike filozofije. Kao i svaku tekmu.

Sve poštujem, poraz, gnjev, pobjedu, ljutnju, slavlje, ali vrijeđanje Dinamovih igrača, tjeranje, pljuvanje, pa za dva dana, mjesec ili godinu opet laskanje tim igračima, to ne poštujem. Jer to znači da osoba nema svoj stav i svoje mišljenje, ne razmišlja nego lupeta na prazno. Razmislite malo prije nego nešto kažete, a pogotovo napišete gdje je malo lakše se suzdržati od verbalne komunikacije. Svi seru po Stojkoviću vrućih glava, sutra će im biti žao, a nije im jasno da je on tu glupost napucavanja upravo napravio vruće glave. Svi smo ljudi, od krvi i mesa, isti smo i ne postoje te tisuće i milijuni koji će u takvom trenutku razlikovati njega nogometaša i tebe navijača. Kad je vruća glava, vruća je i onda radiš gluposti, bilo to napucavanje lopte ili vrijeđanje igrača kojeg si do prije 2 sata zazivao. Samo kaj nažalost ovo prvo ima veće posljedice.
  • Thor
    1.5k
    Lepo si to napisal ne smeta me kaj je Stojke pobral kartone. Prvi nije ziher a drugi jos manje. Zal mi je jedino jer se vidlo iz aviona da ce ga "pocistiti" a on nije skuzio pa je nasjeo. Jbg,steta.
    Imamo klupu,nadomjestit cemo ga. Bitna je volja i htjenje,nebitno koje ime igra. Kad igraju svi za jednog,jedan za sve,mam se druga slika kaze pa i kad nije sve savrseno jer onda dobijas. A tesko da bu ikad savrseno i da tak i moze biti. Zato ovaj pristup,ovakav stav i karakter i gazimo sve jer znanja imamo. Samo moramo gristi i biti ekipa i sve bu dobro.
  • Masto
    515
    osvježenje nešto ovako pročitat
  • Droljo
    23.1k
    odmah paljba, vrijeđanje, tjeranje iz kluba i još tisuću gadosti za koje vas može bit jebena sramota svakog koji je išta takvo napisao.Kepec

Možda se skupilo ljudima? Kreveljenje i (u naj manju ruku) upitne odluke od kad je došao...

Jel vi stvarno očekujete da će Dinamo odigrati preko 50 utakmica u sezoni i da će svaku pobjediti 5:0 i imati posjed i više udaraca po goluKepec

Ajmo mi jednu u sezoni pobjedit tak za početak...

Da se razumijemo, sa dosta toga se slažem sa tobom.
  • emilperska
    12.7k
    Nije kod Stojketa problem jučer nego kulminacija njegovog ponašanja na terenu, pogotovo dok momčad visi..

Minimum socijalne inteligencije bio procjenit da je Erceg u maniri u austrijskog zločinca protiv Heerenvena, čeka bilo kakvu grešku da nekog makne van od naših. Iskreno sam mislio da ce Vinlofu dat crveni, ali preživio je Šveđo.

Stojke mora kod psihologa. To nije sramota. Dosta sportaša to radi. Ima solidan talent, tehniku i motoriku. Ozljeda ga je unazadila, vjv nece doci do razine da bude starter repke, ali i dalje fina karijera moze biti pred njim.
    Mahanje na sudačke odluke, napucavanje lopte, gestikulacije prema suigračima, sucima nisu slučajnost, to traje vec godinu dana. Bjelica ga je prvi upozorio na neke stvari za dobrobit karijere, očito ga nije poslušao.
    Vrijeme je za psihologa, sve se to da riješit..
  • emilperska
    12.7k
    Moja terapija za Stojkovića:

mqdefault.jpg
  • ElDorado
    7.9k
    Mi nismo ove sezone odigrali 90’ jedne tekme kvalitetno, napadacki, bez nevjerojatnih oscilacija i u istom tempu, na nekoj razini koju navijac ocekuje nakon 6 mjeseci priprema i tekmi. Točka. To nije nikakvo pljuvanje, sranje, kritizerstvo, to je gola činjenica. A s druge strane sve to nas trener ne vidi tj interpretira na svoj nesuvisli nacin. Točka.
  • Peškaman
    8.3k
    uđe u 60. minuti dobije odmah žuti za nešto kaj prekršaj nije, a ne karton, nakon toga drugi žuti za nešto što sudci u hnl-u općenito ne daju kartone, a kamoli drugi žuti i odmah paljba, vrijeđanjeKepec

Uopće nije bitno je li prvi start bio za žuti. Ušao si,dobio žuti,znaš da imaš žuti,tvoja ekipa vodi 1:0 i brani se 15ak minuta do kraja. U pitanju je povratak na prvo mjesto HNLa. Što ti uradiš? Nabiješ loptu i čudiš se zašto ti sudac pokazuje drugi žuti. Da se ne lažemo - čist žuti karton (nabijanje lopte nakon zvižduka) i prvi bih ja ovdje pisao a vjerujem i ostali da je ovo uradio neki igrač rivala a nije dobio karton.
    Nije njemu 18 godina i prva sezona u HNLu niti mu je prvi put da na glup način dobija crveni. Dečku treba ili objasniti ili pomoći da se takve stvari ne rade,bar ako si igrač velikog Dinama iz Zagreba.

Drugo poluvrijeme se Gorica drugačije postavila, mi smo potonuli kaj je uobičajeno ove sezone i to treba popraviti, ali smo izdržali i dapače dali još jedan gol. Svejedno opet ne valja jer se samo gleda taj pritisak i manjak lopte u našim nogama, a ne gleda se kaj smo se uspješno obranili i dali gol.
    Mogao bi ovako do sutra nabrajati.
    Kepec

Šta bi ljudi trebali biti oduševljeni time da nas je jedna Gorica ugurala u svoju polovicu u drugom poluvremenu. Ne očekujem svaku utakmicu u HNLu dominaciju ali s ovakvim kadrom očekujem da utakmice poput Gorice,Lokomotive na Maksimiru izdominiramo, da nas ne limitira Vukovar u gostima.
  • Fan
    1.7k
    Sa stadiona su svi sretni otišli doma. Jedino na Zoni, Instagramu i Facebooku stalno vlada neko crnilo i depresija.Kepec

I dobro, ljudi na stadionu sretni, ljudi po društvenim mrežama nesretni.
    Mislim, ne vidim poantu uništavat si dan čitanjem mreža kad nikome nećeš promijeniti mišljenje.
    Ako si ti zadovoljan, i oni oko tebe, realno, to ti je jedino bitno.
  • Crni86
    17.7k
    Crnilo i depresiia vladaju jer makar smo pobjedili s ovakvim postavkama ne mozemo dugorocno biti uspjesni. Ljudi su realni i vjerojatno su sretni zbog pobjede, ali si ovom pobjedom nedaju mazat oci.
  • Mr Anderson
    15.4k
    Mi nismo ove sezone odigrali 90’ jedne tekme kvalitetno, napadacki, bez nevjerojatnih oscilacija i u istom tempu, na nekoj razini koju navijac ocekuje nakon 6 mjeseci priprema i tekmi.ElDorado

Zašto ti misliš da je ova ekipa dovoljno kvalitetna da odigra 90 minuta napadački u visokom tempu bez oscilacija? Daj ljudi, spustite se malo na zemlju.
  • Dinamo-SB
    780
    Lijepo se probudit - prvi na tablici i u subotu derbi gdje možemo otić na +4. Fila definitivno solidan HNL golman. Nije opet sve bilo idealno,ali ne treba zaboraviti da do sada smo gubili od Gorice tako da ovo je bitno bilo pobjediti bilo kako. Mozda najveci plus za mene pristup pojedinih igrača kada imas crveni - pa ljudi Soldo i Topić su kreirali i zabili gol s igračem manje,a doslovno su do sada dobili mrvice od minuta. Nisu kmečali i čekali su svoju šansu. Očito ima nešto u njihovom karakteru. Soldina emotivna reakcija nakon tekme pred Boysima također puno toga govori.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Paradoksalno, nezadovoljstvo mi je dobra stvar jer je pokazatelj da još uvijek (neki) držimo do određenog standarda. Onog trenutka kada ide euforija nakon bilo kakva 3 boda na gostovanju i doček autobusa znači da smo postali rang rivala, a vjerujem da svi sebe držimo iznad toga.
  • Mihaljević
    14.1k
    Dizajn-bez-naslova.png
    Mrcine i daleko najbolja pojačanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url