• Jurki
    20.7k
    Sretan sam zbog Solde; teško dobiva šansu, ali ju je zaslužioEfes Pilsen

Mislim da je ova izjava za top 10 debilnih izjava trenera u povijesti nogometa.
    Kak sam prije napisal.. Kovacevic ocito nije na treninzima i sastavlja momcad po renomeu igraca i transfermarkt vrijednosti.
    Ne vidim drugog objasnjenja za njegove odluke i poteze.
  • Praskaton
    4.7k
    Kovacevic ocito nije na treninzima i sastavlja momcad po renomeu igrac i transfermarkt vrijednosti.Jurki

A možda mu netko drugi sastavlja :razz: ?
    Šala naravno..

Meni je najjače što je Kova sad ljutkast na sve oko sebe.Kao zašto me pljujete pa dobili Karlovac,Varazdin,Goricu sta hocete više
  • Crni86
    17.6k
    Soldo zakucan za klupu ude silom prilikom - briljira. Mikic zakucan za klupu, krene igrat silom prilika jer se vale ozlijedio i lisica je bio propuh - briljira.
    Topic zakucna na klupu - dobio slucajnu priliku u kupu nakon ozlijede mudrazije - odraduje svoj posao jako dobro

Koja je vjerojatnost da su ti decki na treningu bile tolike tarabe da im nas trener nije dao bas nikakvu priliku sve dok nije morao? Pa kaj gleda taj na treninzima? Mislim smjesno je da te slasavaju igraci koje si zakucao na klupu, subdina se ruga s njim.

Drugo pitanje je koliko je jos takvih igraca u rosteru koje je ovaj trener zakucao a mogu bit korisni?
  • Klenx
    9.4k
    Stojkovićev crveni karton?
    "Ja mislim da lopta nije izašla cijela. On je primio loptu i poslao ju dalje. Nije nabio, nego je ubacio, ali ne bih htio komentirati nešto što nisam vidio. Luka je malo temperamentan."

Kova naš dragi prepriča cijelu akciju, i onda nije ništa vidio :lol:
  • Jurki
    20.7k
    najveci je problem kaj je on zadovoljan s takvom igrom.
    Halo stari moj.. pa jedna Gorica te stjerala u misju rupu u drugom poluvremenu.
    Imas dovoljno kvalitete u rosteru da mirno zavrsis utakmicu i sa crvenim kartonom.
    I kad smo bili igracki egal, Gorica nas je stisnula da nismo mogli izaci van.
  • dBK
    334
    Jakirović mi je tetovažom pehara prvenstva i kupa dokazao da nije svjestan što znači biti trener Dinama...slikovito, za Kovačevića imam osjećaj da bi, kad bi skupio dovoljno hrabrosti za posjet tattoo shopu, ponosno opizdio 2. i 1/4 preko pola lista
  • Praskaton
    4.7k

Mene zanima jel on pogleda utakmicu dan dva iza.Jel s njim gledaju pomoćnici? Jel itko od njih gledao Dinamo zadnjih 20 godina u hnl-u pa da kaže ljudi ovo ne valja.

I to prvo poluvrijeme gdje smo imali incijativu,gdje im nismo dopustili nista opet nije bilo dovoljno dobro.Nemamo rjesenja za otključat bunker.Nikakvih mehanizama u igri.Jedina ideja je daj Hoxhi pa sta on napravi.

Drugo pol nema smisla komentirat.Da je trener Belupa nebi dobio prolaznu ocjenu za ovo što mu momčad pokazuje.

Razina zbunjenosti u njegovim izjavama je tragikomična.Njegova pojava na klupi odiše nervozom,nesigurnosti.Sve te stvari je znao svaki prosječni pratitelj hnl-a.
    Nevjerovatno mi je da Boban nije znao.

Muka mi je od ovakve kukavičke igre.Kasni se debelo s otkazom,posljedice se vide.
    Nebi se kladio da će i na zimu odletit,pogotovo ako izvuče pozitivne rezultate u iduće dvije utakmice.
    Velika greška jer ovo ne vodi ničemu
  • Pacho
    11.5k
    Vidim i da je istaknuo da je ovo bila teska utakmica za pripremiti. Jebote, da li postoji utakmica koja njemu nije u toj kategoriji?
  • Kruno
    1.2k
    Prodavac magle.
  • Pacho
    11.5k
    Gdje god pogledam se ljudi zgrazaju nad igrom, a ovaj sav zadovoljan mumlja kako vjeruje da mozemo biti jos bolji :rofl:
  • Jurki
    20.7k
    iskreno ne znam kaj on gleda.
    Ako mi nestrucni vidimo da ovo pol kurca ne valja.. onda ne znam stvarno kaj on vidi.
    Ili nas sve jebe u mozak ili je glup ko k. Kaj god od tog dvojeg je problem.. on mora ici.
    Ako znas kaj radis, onda nema teske pripreme, jer si igral protiv te šugave Gorice i sa Vzom i Belupom.. kakva jebena priprema?
    Stvar je isto u tome da je i onaj tulavi i mutavi tovar Carevic rekel vise toga smislenog od Kove koji je pobrojal sve lose kaj su radili i to puuno igracki slabija momcad.

Treniras Dinamo.. jebote pa to pijan i napusen moras zgazit bez beda.. a njemu je teska priprema.
  • Zambatine škude
    3.9k
    Slavlje gola za 2-0 puno govori koliko je lose stanje. Cijela klupa skace kao da vodimo na Bernabeu.

Naravno da golove treba slaviti i lijepo je vidjeti emociju, ali jasno pokazuje koliko su svi svjesni da nam je svaki bod premija.
    Infinity

Sulude su se stvari ovdje počele uzimati za zlo. Baš sulude.
  • Pacho
    11.5k

Gleda kako prezivjeti iz kola u kolo i to mu je jedino na pameti. Kao kad se utapas pa te boli kurac da li te spasio pojas, pedalina, kajak ili jahta.
  • Jurki
    20.7k
    kuzim u kom kontekstu govoris. O trenerskom prezivljavanju.. ali nebu ga nitko ubio ako da otkaz.
    Dapace, ispal bi gospodin covjek.
    Kazes jbg nejde vise, probal sam nisam uspio i ajmo dalje.
    Nije sramota ne uspjeti, sramota je raditi budalu od svih i ljudi zaposlenih u klubu i igraca i nas navijaca.
    Bavi se trenerskim poslom.. valjda je svjestan da je svejedno al dobio otkaz danas ili za 2-3 tjedna.
    Sve to skupa nije razlog da nam prodaje muda pod bubrege i govori da je sve super.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.