• cibona
    7.1k
    Na komentar da je atmosfera danas bila odlična kovačević je rekao "mi samo onaj trebamo vako dalje igrati da da oni budu sretni veseli".

Ako sam dobro pohvatao njegove misli, on smatra da mi trebamo i dalje ovako dobro igrati pa ćemo mi navijači biti zadovoljni? Zna li on na što njegova momčad liči? Igra je sterilna, bezidejna, dosadna, spora, troma, ali nema veze, moramo ovako nastaviti!
  • Klenx
    9.4k
    Rezultat u ovoj buraniji od lige ne smije biti nikakvo mjerilo, čak i da do polusezone pobijedimo sve prvenstvene utakmice.
    Kova, drag si mi kao čovjek, ali kao trener Dinama djeluješ kao jedan od najslabijih u zadnjih mnogo godina.
    Neshvatljivo je da već koje poluvrijeme zaredom, nakon što vodimo, izlazimo na teren kao da nas s druge strane čeka Arsenal, a ne momčadi koje bismo morali kontrolirati s pola snage. Pogotovo nakon vodstva.
    67% posjeda Gorice u drugom poluvremenu.
    Gorice.
    To nije slučajnost, to je obrazac.
    Zamjene su iz utakmice u utakmicu nelogične, bez ikakvog osjećenog plana, kao kockar koji lupa po ruletu brojke tako on lupa igrače i pozicije u nadi da će nešto pogoditi.
    Vadi se Zajc, ponovno se forsira Mišića svih 90 minuta, a Belju je tužno za vidjeti kako mu je ubio volju za životom. Čovjek je izgubio svaku volju jer nema podršku ni sistem ni smislenu ulogu.
    Sve skupa izgleda kao improvizacija, ne kao Dinamo.
    Jedino što nam preostaje jest dogurati do polusezone i onda podvući crtu, što je razina Dinama, a što nije.
    I iskreno se nadam da će trenutni trener po toj crti ostati ispod potrebnog minimuma.

Za dobrobit Dinama.

Do tada, nije ostalo ništa nego Kova sretno. Nema nam druge.
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Napravili smo upgrade sa Sergeja "dajte mi pripreme" Jakirovica na Maria "dajte mi dvije pripreme" Kovacevica.
  • ElDorado
    7.9k
    Najgore kaj taj lik nema ni mrve samokritike
  • Zg123
    3k
    Ovaj covjek je totalno odsjecen od realnosti i ne zna sta prica. Mlada smo ekipa, u hnlu nema laganih protivnika, jos se uigravamo itd itd. Jos samo cekam da kaze dajte mi 5 godina i osvojit cemo ligu. Uzas, imali smo svakakvih trenera ali ovako lose nismo igrali ni prosle sezone
  • Jurki
    20.7k
    "mi samo onaj trebamo vako dalje igrati da da oni budu sretni veseli".cibona

Nisam gledal izjave.. al ak je ovo izjavil.. onda ne znam kaj bi rekel.
    Tragedija.
  • Goncalo Santos
    2.6k
    Njemu je ovo dobro jer je mentalno i karakterno on trener za klubove kojima je svaka pobjeda veselje, za to veselje nije bitan dojam ni ljepota igre, 3 boda su 3 boda.

Nece on napraviti nikad taj iskorak da moze razmisljati kako je on u poziciji favorita i da su ocekivanja navijaca veca, samim time i dugorocne ambicije. Nema on 36 godina pa da se razvija kao trener, on je formiran covjek s osobnosti koju ne moze promijeniti.

Vjerujem da manjak samokritike proizlazi iz toga jer on ne moze biti nezadovoljan kada pobjedi, pusti, suti, dobili smo idemo dalje, ko te pita.

On kao takav ne moze pratiti ambicije kluba kao sto je Dinamo jer se ne moze takav klub voditi s mentalitetom outsidera pa cak ni u europi da otvoreno govori da se Dinamo nekoga boji?!

To nije u dnk ovog kluba, on jednostavno spusta klub na svoju razinu i tako ne mozemo napredovati. Svu srecu mu zelim nek vodi slaven, goricu, posusje i takve klubove jer to je njegova razina.
  • Chempers
    1.1k

Takav hnl trener se još nije rodio. Svi do zadnjeg su veliki stručnjaci koji čuda rade u "nemogućim uvjetima" i treba im dati neograničeno vremena.
  • cibona
    7.1k
    Citirao sam ga od riječi do riječi. Na dinamovom kanalu u točno 2. minuti videa.

Tužno na što smo spali.
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    Kaže drugi su imali i bolju momčad pa nisu bili prvi :monkey:
  • Jurki
    20.7k
    sad sam procital na objavi kluba.
    Pozlilo mi je.
  • cibona
    7.1k
    "Pa mislim da vidli ste kad se igra sa scem i dole u odbrani i kad je najteže oni su stvarno i Sergi i sko i ma svi mali ovaj mi imamo jako mlade u obrani ja to stalno ponavljam to su 18, 19, 20 godina dečki koji igraju zadnju liniju onaj ali onaj svi su ih drugi pomagali".

Nakon što sam 15 puta poslušao snimku uspio sam nekako pohvatati natruhe onoga što misli. Neke riječi nisam razumio ali sam pretpostavio što je htio reći.

Da je bar nepoznavanje materinjeg jezika jedini problem i nedostatak koji kovačević ima. To je samo jedan od problema. Kako se on sporazumijeva s igračima?
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Meni je tragedija izjava oko Solde.

Sretan sam zbog Solde; teško dobiva šansu, ali ju je zaslužio

Tko je zaduzen za davanje sanse? :lol: On komentira kao da neko drugi vodi momcad. Moze li objasnit zasto je Mikic bio, ne u frizideru nego u hladnjaci? Moze li objasnit zasto je Midrazija ispred Solde osim populizma?
    Ima li objasnjenja kako smo svaki put u kurcu nakon sto povedemo na poluvremenu?
  • Pacho
    11.5k
    Nikad necu razumijeti sto je Boban u njemu vidio... Cak da i je nogometni genijalac, a nije, kako ti to uopce moze prezentirati s tom nakaradnom komunikacijom.
  • zagrebackidinamo
    66
    otvorit ću bocu najboljeg vina kojeg imam doma i s takvim guštom to popiti kad ova prevara dobije otkaz.

mrš iz Dinama!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.