• Dr Hofmann
    4.3k
    Sunce mu jebem, uzeli smo tri boda, preuzeli prvo mjesto i još nam dolaze tovari u subotu u nikakvoj formi. Svoje mišljenje o Kovačeviću sam napisao onog dana kad je izašla vijest da postaje naš trener i ono je isto i danas - mislim da nije trener za Dinamo. Da igramo protiv Gorice, Lokomotive, Vukovara i Istre u istom danu četiri utakmice zaredom, ja bi očekivao 4 pobjede.

Ali sad je trenutak da svi malo pozitivne energije usmjerimo prema klubu, barem ovaj tjedan. I ko za vraga mislim da će Kovačeviću derbi biti lakša utakmica za neke njegove taktičke zamisli nego male tekme.

Nek mi dobijemo sve do kraja polusezone, a kaj bu bilo s Kovačevićem će pokazati vrijeme. Nema smisla željeti loš rezultat Dinama jer nam se trener ne sviđa.

I iskreno, već sam zaboravio jučerašnju tekmu. Tri boda su bila bitna, jebe mi se za dojam i igru u drugom poluvremenu. Sad smo prvi i imamo šansu šusnut aperkat tovarima u bulju. Da je trenutno trener Dinama Rada Borić, imala bi moju podršku, a ne Kovačević.
  • Zvonkec
    444
    Ovi isti tekstovi su bili i nakon osjeka. Trener belupa pretvara dinamo u belupo proglašava ovo dobrom igrom, 2 udarca u okvir 33% posjeda drugo poluvrijeme. Čovjek, a očito i neki od vas, smatra da je ovo dobro. Kako ćemo napredovati, bit konkurentni u Europi ako je ovo dobro? Nevjerojatna je razina deluzije kod njega, ali on ni nezna za bolje, niti je igrao a niti trenirao u klubu koji traži izvrsnost, ali vi ste navijači dinama pa bi trebali znat kaj to znači. 17 milja je potrošeno, za ovu igru mogli smo samo godu dofurat i piči brate. 7:0 u zadnje 2 tekme u el bez faula bez trke on čuva igrače za goricu aka ispali Šibenik 24/25. Pa koja je to razina? Bayern kad izgubi titulu u sljedeću uleti s nožem u zubima trgaju po njemačkoj. To je ta razina mi smo bayern u hrvatskim relacijama i sad se vi čudite kaj je ljudima dosta ove belupo igre
  • Zambatine škude
    3.9k
    Ajde ti lijepo nauči čitat, pa kad nađeš da sam rekao da je ovo dobro, onda možemo nastaviti razgovor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.