• don
    17.7k
    kostobrana??? Pa zar je to dozvoljeno uopce?Marley

nije, moraš ih imat prije ulaska na teren.
  • hardek
    8k
    Dečko koji je u prošloj sezoni skupio par nastupa za jebeni Bayern u Bundesligi, ne može do minuta protiv Vukovara, Gorica i Belupa.

Kova otvori oči i daj malo mašte i hrabrosti. Zapravo to čak i nije hrabrost, čista logika. Nadam se da će dobiti ove Stojkovićeve minute u sredini terena dok ovaj služi suspenziju
  • CastAway1986
    5k
    u nedostatku Hoxhe i Lisice ako su ozbiljnije povrijeđeni te suspezije Stojkovica ocekujem da Vidovic dobije dobru minutazu protiv tovara
  • Goncalo Santos
    3.1k
    i opet vec viden scenarij kod kove, u kljucnoj utakmici, silom prilika ce morati igrat netko tko je u dubokom zamrzavanju i van ritma.
  • Benito
    1.5k
    Desno krilo...ovaj se sprda s njim
  • rokikaciga
    9.3k
    Ocekivao sam da ce stavit Varelu desnu

Nije ni cudo kaj mali nije u nekoj formi..
  • Dinaminjo
    1.8k
    Ima baruta u njemu
  • CastAway1986
    5k
    Palac gore , nije za otpis , definitivno greska trenera sto ga je ignorirao...
  • hardek
    8k
    Ne mogu se oteti dojmu da ga Kova baš jebeno ne voli. Zadnjih 100 minuta nogometa dečko je igrao na 5 pozicija, kao da trenira nekakvu strogoću nad njim iako mi Kova nije takav tip. Nemam pojma al nešto tu smrdi
  • Zagi
    14.2k
    Mjesc dana od zadnjeg posta na temi, pa da i nju malo revitaliziramo.
    Dabac o Vidoviću:
    "Što se tiče Vidovića, vjerujemo da dugoročno može postati sjajna „osmica“ i na tome radimo.

Znamo da je njemu idealno igrati u sustavu 4-2-3-1, iza špice, ali kao dijete je igrao i „osmicu“, a njegovi su aerobni kapaciteti sjajni."

Sjajan pimpler , a iznenađuje me ovaj komentar o kapacitetima.
    Krilo nije i nebu bio. Osmica? Ajd da i to vidim.
  • prefontaine
    6k
    Kako je meni ovo drag igrač, to nisu istine. I, da sam trener, imao bi mjesto u prvoj postavi u gotovo svakoj formaciji. Ali nikad ne bi igrao osmicu.

Do sad nisam vidio te njegove sjajne aerobne kapacitete, ali, ako ih ima kako tvrdi Dabac, plus tehniku i viziju koju ima Gabriel, onda mi imamo jackpot! Još neka sportski direktor javi treneru da ovog igrača počne koristiti na osmici i jedna velika, ogromna, briga je nestala!
  • rokikaciga
    9.3k
    Ako se ne varam aerobni kapaciteti su moc ponavljanja, kak bi se reklo u PES-u i FM-u "stamina". Anaerobni kapaciteti su eksplozivnost. Ja osobno nisam brz nogometas ali mogao sam trcat do prekosutra ako treba. Vjerujem da je Dabac na to mislio.
  • Zagi
    14.2k
    Neka njega. Volim igrače koji su sa tehnikom na ti.
    Ispada onda da ga se trenira za Zajčevu zamjenu?
    Dobra je to vijest i za Soldu i Pavića kao defanzivno odgovornije partnere.
  • Crni86
    19.1k
    Znamo da je njemu idealno igrati u sustavu 4-2-3-1, iza špice, ali kao dijete je igrao i „osmicu“, a njegovi su aerobni kapaciteti sjajni.Zagi

Pa Zvone je jos na clanskom danu govorio da je Vidovic prespor za krilo, jedino logicno i je onda da je doveden za tu ofenzivniju osmicu.

Pitanje je samo ako ga pokusavaju istrenirat kao osmicu zasto decko jos niti jednu utakmicu nije odigrao na toj poziciji vec ga trener cijelu polusezonu gura na krilo. Dost cudna situacija s obzriom da su Zvone pa i sad Dabac rekli da je veznjak.

Bit ce zaninljivo vidjet da li ce se trenerovo forsanje na krilu nastavit ili ce se krenut ovom metodom i konacno ce mu se dat konkretna prilika u veznom redu. Ak su fizikalije tako dobre kao sto Dabac tvrdi mogli bi dobit paklenog igraca u Vidi na osmici
  • Zagi
    14.2k
    Rekao bih da je doveden kao krilo (nisu pitali Zonu jbg, mi bi im rekli da to nije), a u međuvremenu shvatili da je ipak moguže od njega istesati igrača za poziciju koja nam je potrebna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet