• Laugreano
    5k
    Najbolju statistiku u bayernu 2 je imao kao osmica. 10 utakmica 11 golova 5 asista
  • Crni86
    19.1k
    Rekao bih da je doveden kao kriloZagi

Ne znam bas. Iskreno koliko podataka se prode kad skautiras igraca, na kraju imas i sam podstke o igracu jer je bio tu prije dve sezone. Zvuci mi nekako nevjerojatno da su nakon tek 3 mjeseca shvatili da je prespor za krilo. To je ipak nekakav atribut koji je mjerljiv i ne mozes se bas tako lako zavarat s njim.

Vjerujem da se to znalo od prvog dana pa na kraju da je zato i dobio cenera na leda kao naslijednik batija u veznom redu.

Nadajmo se da ce sad dobit priliku na osmici i iskoristit ju.
  • Zagi
    14.2k
    Ha prvih 3-4 utakmice i cijele pripreme je startao na krilu. Hoxxha uopće nije bio u ozbiljnim planovima.
    Kupili su ga jer zna igrati, znali su da je pozitivan karakter pa ajd. Na krilu je prve sezone bio ok za HNL.
  • Crni86
    19.1k
    prvih 3-4 utakmice i cijele pripreme je startao na krilu.Zagi

Je. Samo je pitanje da li je kad je dovoden bio namjenjen za krilo ili sa svim silnim dolascima su ga prebacili na krilo.

Doso villar, nemres izbacit villara… pa ajmo vidu gurnut lijevo.
  • hardek
    8k
    Vidović mi je jedan od najdražih igrača u ekipi i ako je ovo što Dabac govori istina, to je obećavajuće. Nažalost previše igrača je tu u rotaciji za 3 mjesta. Mišić, Bennacer, Ljubičić, Stojković, Vidović, Villar, Soldo, Mudražija, Zajc. 9 igrača za 3 pozicija je jednostavno previše.

Iskreno vjerujem da npr staviš Vidovića u rolu koju igra Jagušić u Belupu, da bi Vida izgledao podjednako dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet