• emilperska
    12.6k
    Debelo pretjeruješ, ispada ko da je čovjek ostavio klub u rasulu, a ne bio tu par mjeseci. Došao na Čačićev naslov, odradio prvenstvo do kraja bez stresa, držao igrače koji su nakon njega bili potpuno pogubljeni a vrijedili bi nam.

Prošao Astanu 6:0, protiv Hajduka mu Petko na 1:0 promaši penal jer se zajebava i zginemo, a onda ispadne golom nakon penala u Grčkoj gdje nikad nismo prošli u sudačkoj nadoknadi u najneregularnijim i najtoksičnijim uvjetima u povijesti nogometa valjda.
    Zambatine škude

Zvuči kao da pripremaš teren za njegov povratak :sweat:
  • Papastrumf
    20.3k
    Bome, preočit je.
  • don
    17.1k
    ne znan zašto već par dana na temi Kovačevića pišete o "nekakvom" Bišćanu prije jedne od najvažnijih utakmica ove polusezone.

valjda samo iz razloga jer je otiša iz svog dosadašnjeg kluba.
  • Mr Anderson
    15.2k
    Ako ne možemo naći trenera koji će stvoriti igru kakvu je najavio predsjednik da želimo igrati i kakvu bi željelo 99% navijača onda ne trebamo ništa ni mijenjati. Koja je svrha mijenjati trenere po sistemu, nek sjaši kurta da uzjaši murta.
    Pa valjda netko u tom klubu može naći trenera koji bi bio upgrade u odnosu na sadašnjeg.
    Valjda možemo bolje od recikliranja trenera.
    Što se tiče Bišćana, mislim da on nije trener za Dinamo. Prije bi Jurčića onda po 4. put vratio nego njega.
  • emilperska
    12.6k
    Generalno smo se ja i par Zonaša ovdje referirali na potencijalni povratak Biščana budući da imamo crno na bijelo da je kontaktiran prije Kovačevića, a jučer je dobio papire u Arabiji dok naš trenutni trener zadnja 3 tjedna visi o niti kao mliječni zub kod desetogodišnjaka.. Dakle, rasprava je legit.

Dio ekipe se nadovezao s Jakirom i Bjelicom. Iako ću biti doživotni fan Bjelice, njegov i Jakirov povratak nije realan trenutno, možda se više nikad ni ne desi.

Biščan s druge strane je bio Bobanova preferencija i očito je da ima i vise nego solidne šanse ako Kova dobije papire.

Biščan je očito za dosta Zonaša bio veliko razočarenje u prvom mandatu jer je evidentno da se podosta ekipe plaši njegovog povratka.
    Možda su nam svima očekivanja u prvom mandatu bila velika, možda smo njemu očekivali nešto više od samog trenera. Ali činjenica je da njegov povratak plaši dosta ljudi i da ga gleda sa skepsom ipak nešto znači.

Iskreno negdje do 2023. su me prijatelji tovari jebali u mozak da iz Zagreba, a i općnito od Dinamovih bivšoh nije potekao nijedan dobar trener nakon Cice 90ih ako maknemo Zorana Mamića koji ke dobar trener, ali je i bjegumac od pravosuđa i karijera mu je gotova. Ja sam se do 2023. branio Biščanom. A onda je ipak ispalo da Biščan i nije bio tako dobar..

Moguće je da su stvarno i nerealna očekivanja bila kod dijela nas. Mozda u nekom novom mandatu pokori Europu kao Bjelica u 1. Budemo vidjeli..

A od realnih reciklaža, volio bi Krunu nekad nazad.
  • Zambatine škude
    3.8k
    Došao na popriličnu prednost par kola do kraja,Tvrdica McTvrdi

Pa i velim da je to Čačićevo prvenstvo.

Hajduku meda nije mogo 3 utakmiceTvrdica McTvrdi

Tamo uzeo nulu za titulu i tako postavio ekipu, u superkupu ih pobijedio i u prvenstvu centar nisu prešli dok ovaj nije fulao penal za 2:0. Stvarno ne treba raditi sliku ni iz čega.

Ma totalno nebitno sad kako je tekao prošli mandat, najbolji pokazatelj je gdje je išao radit kasnije. Ili nitko nije procijenio da je dobar, ima potencijala, ili je odbio što pokazuje da nema ambicije. Meni veliki palac doleTvrdica McTvrdi

Pa nisam uopće ništa o tome pričao, nego za svakog trenera nakon Bjelice vlada generalan zaključak da je najgori koji je Dinamo ikad imao. Doslovno. Ove naknadne pameti s wikipedije ne računam. Pa je možda malo i do nas, strpljenja i pamćenja.
    Zvuči kao da pripremaš teren za njegov povratak :sweat:emilperska

Ma ne. Samo znam da će ljudi biti jako razočarani, jer očito ne postoji na planeti trener za Dinamo. Na svim temama koje se bave trenerima postoji jedno 17 tisuća upisa o tome tko ne treba biti trener, a ne znam jesam li vidio ijedan tko treba biti trener, ako pričamo o nekim platežno realnim metama.
  • vjeko1701
    20.9k
    Al u toj nekoj eri 2000 - 2010, ona iz koje bi trebali izaći današnji perspektivni treneri, koliko smo uopće Hrvata imali u ekipi a da su napravili neke nogometne karijere i krenuli u trenerske vode?

Krznar, Leko, Bišćan, Ćorluka, Polovanec? To je to? Nekako naši više idu u druge biznise, skaute ili agente nakon karijere.
  • ElDorado
    7.8k
    Vice opet u pravu. Jutros smo bas o tome diskutirali na kavi. Ako on pod hitno ne nadje kreaciju u vezi, naprijed i na krila moze stavit kog god hoce igrat cemo zakurac. Bennacer moraigrati 6 jer on to je i tu je najbolji. Mišić vise ne moze drzati ritam svima je jasno. Villar je proglasrn prevarom a koliko je igrao? Stojke i Vidovic zar mogu doc u formu s minimalnim minutazama.
    Ako sutra opet pocne s Miskom i Ljubom moju podrsku vise nema i znat cu da lik nema blage veze s vezom. Pobijedili mi sutra na guzove ili tovare on mora otici. Dosta je bilo zajebancije.
  • nwankwo646
    920
    Šta se tiče Kovačevića, kako je moguće da je on tako dobar i pošten čovjek o čemu svi pričaju, a nije ponudija ostavku makar pro forme nakon jednog od bijednih i sramotnih nastupa? Ili ipak u glavi pošteno misli na otpremninu??
  • ElDorado
    7.8k
    mi se lovimo za neka imena koji su kurca u trenerskoj karijeri napravili. Danas je umijece iskopati i skautirati mladog ambicioznog lika koji ima motivaciju, karizmu i znanje. Tako rade najuspjesniji klubovi od norvezana, danaca, pola premiershipa ili bundeslige. Sta je onaj spanjolac napravio od phafosa npr. Mi nazalost recikliramo, nemamo informacije, nemamo skauting i potcjenjujemo sve i svakoga. Nije mi samo jasno od kud Bobanu ideja da je Kova mogao biti taj. I taj isti Kova doveo nas u situaciju da danas ne vjerujemo niti jednom igracu i jos pol ekipe proglasava Bennacera prevarom.
  • mali M
    9.1k
    ne postoji na planeti trener za Dinamo. Na svim temama koje se bave trenerima postoji jedno 17 tisuća upisa o tome tko ne treba biti trener, a ne znam jesam li vidio ijedan tko treba biti trener, ako pričamo o nekim platežno realnim metama.Zambatine škude

Ovime bi sažeo tvoju priču i naglasio boldano, samo i nadodao "a da želi doći"...
    Totalno smo nerealni, vodimo se glupavim floskulama izvadi pare i plati pa će i Guardiola doć, a to je apsolutna neistina. Tolko hračkamo po trenerima koji su svi do jednoga uzimali naslove i odigravali europu kako tako, ali neeeeee, netko drugi bi uzeo trofej u euroligi ili gazio hnl sa 4 razlike svaku...
    Živimo u navijačkoj nerealnosti al da povežem na temu, Kova apsolutno nije za Dinamo. I Bišćan i Jakir i Bijelica i Jovičević su za njega doktori profesori. Prošle trenere smo kritizirali zbog anemičnosti i neatraktivnih igra, al su naslovi stizali. Kova ima sve negativne aspekte... Ubio je momčad psihički i sa formom, nema taktike, ne integrira mlade u momčad, ne rotira ili pak rotira nerezonski da bi se inatio, ne komunicira, loše komunicira, šablonske zamjene i to loše šablonske zamjene, loša fizička pripremljenost, nikakvi planovi A, B ili C ako utakmica krene u krivom smjeru, nedostatak vizije što želi od igrača šećući ih po krivim pozicijama, manjak autoriteta, mentalitet malog kluba i ono najgore, ne daje nadu da može sve to barem djelomično promijeniti... Baš ima sve negativne aspekte koje smo zamjerali prošlim trenerima pa makar imali samo jedan ili dva ta aspekta, a Kova ih je baš nakupio. I drag mi je i mislim da ima potencijal, ali Dinamo nema vremena odgajati nekoga 3 godine i čekati da "možda" postane ono što na sekundu pokazuje povremeno..
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    ček nemoj zajebavat da su Bišćana kontaktirali prije Kovačevića ??? Ako je istina da onda stvarno počinjem sumnjati u Bobana o njegovu stručnost
  • mali M
    9.1k
    Danas je umijece iskopati i skautirati mladog ambicioznog lika koji ima motivaciju, karizmu i znanje.ElDorado

Samo to da ima? Ne znam da li želiš ovdje reć da je to lako ili ne... Ali nabrojao si tri stavke za vrhunskog top trenera, a pišeš kao da je to pljuga.

Tako rade najuspjesniji klubovi od norvezana, danaca, pola premiershipa ili bundesligeElDorado

Ma hajde, zato ti najuspješniji klubovi ne mijenjaju trenere nikada jer iskopaju takve anonimuse koji onda ostanu kod njih 10 godina. :roll: Iskopavaju anonimuse i daju im otkaze kroz sezonu. To što ti možeš nabrojati 3 kluba od 500 kojima je to upalilo ne znači da to rade svi i to uspješno...
  • Tranzicijski Napad
    906

Evo mai wyscout i za trenera pa nek pokusaju tamo

https://www.hudl.com/blog/head-coach-search-daas

Inace Biscanov Dinamo

gAE19Hs.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.