• SAS1987
    19.2k
    Yep, ako se od trenera Dinama ocekuje da je seljacina barem, ili ako nista, bezmudi brojac eura bez imalo obraza i samokritike - Biscan nije karakter za DinamoJaro

Nije bezmudan ali je klubu uzeo finu otpreminu
  • Odani Zgd
    1k
    Šokantan je podatak da je ova neznalica još na klupi,opet nam se tovarija nudi na pladnju,ako ima znanja,za tjedan dana možemo biti na +4.Svejedno kako god završilo,mjenjat ga u zimskoj stanci,pa i Bišćanom,iako nisam za njega još,gori od ovoga nije
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    Nemojte se primati na ove retarde novinarske. Jučer je bio top Kek, danas im je Bišćan,a sutra će neko treći. Bez veze se samo nadamo nečemu kad Svevišnji neće promijeniti Kovu nikad
  • vjeko1701
    20.9k
    Biscan uopce nije los trener kakvim ga se zeli ovdje prikazati.Orc123

Bišćan za iskorak u karijeri treba pomoćnog trenera koji će mu vodit zamjene kroz utakmicu i kondicijskog koji će mu promjenit kondicijski trening i pripreme.

Najviše se iz njegovog mandata sjećam dobrih ulaska u utakmicu ali i velikih padova u trci iza 60. minute i debelo prekasnih reakcija i loših adaptacija na situaciju na terenu u drugom poluvremenu.
  • San Lorenzo
    23.3k
    Ako mi uopće razmatramo da jednog dobrog čovjeka koji puca pod pritiskom i nezna raditi zamjene, zamjenimo drugim dobrim čovjekom koji puca pod pritiskom i nezna raditi zamjene, onda ni ne zaslužujemo ništa više od fritulanja u hnlu i školovanja po Europi.
  • ElDorado
    7.8k
    Da li smo i sada fizicki lose pripremljeni?
  • emilperska
    12.6k
    Bišćan za iskorak u karijeri treba pomoćnog trenera koji će mu vodit zamjene kroz utakmicu i kondicijskog koji će mu promjenit kondicijski trening i pripreme.vjeko1701

Zanimljivo da mu je stožer manje više isti.

A mlada repka i Rijeka 2019. mi nisu izgledale kao ekipe koje prestanu disad nakon 60. minute.

Par puta sam razmišljao tome, nije mi jasno bilo.

Isto tako, nakon otkaza u Dinamu, očekivao sam da će se "resetirat" i otić radit u neku Belgiju, Championship da bi dobio uzlet za ono što je htio cijelo vrijeme - Premiership.

Ovak ne samo da ga je Dinamo vratio nazad, nego i ova bespuća Arabije gdje sa solidnim kadrovima baš ništa nije dobio. Lova je očito vrhunska, ali očekivao sam da ga više zanima karijera nego Arabije.

Dapače, on mi je na prvu bio među zadnjim trenerima našim što bi s 45 otišli u Arabiju, ali jbg..
  • rioda
    11.8k
    A mlada repka i Rijeka 2019. mi nisu izgledale kao ekipe koje prestanu disad nakon 60. minute.emilperska

Pa u reprezentaciji ne radi na fizičkoj spremi igrača...
  • emilperska
    12.6k
    Pa u reprezentaciji ne radi na fizičkoj spremi igrača...rioda

Istina, istina.. ali cijela ta proaktivnost je bila drukčija. Vise je mijenjao, rotirao. Ne znam, vjv subjektivan dojam jer je ono u Dinamu kriminal bio.

Ali tipa ta Rijeka. To je baš loša Rijeka bila. Nijedan jebeni igrač iz te Rijeke ne bi prismrdio u 11 naših.
    Završio je drugi, osvojio kup dobivši nas. Solidno je balansirao s Miškom gdje je uletio u gadnom trenutku kad je Kek otisao nakon 6 godina. Promovirao par klinaca tamo itd.

Dinamo baš neugodno iznenađenje, kao da se nije znao nosit sa svime time iako je baš on kao jedan od najtrofejnijh grača trebao znati funkcionirati u Dinamu..baš smo loše izgledali s obzirom na kadar..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.