• Noel
    17.4k
    Ne znam kaj se čude ljudi jer se priča o Igoru Bišćanu ovdje. Zna se da je bio prvi izbor Bobana za novog trenera ali ga je ovaj odbio. Potvrdio je to i sam Bišćan. Bit će sigurno ponovno trener Dinama samo je pitanje kad, mislim da sada kada je slobodan je to vrlo izgleda opcija. Boban kao predsjednik će uvijek imat Bišćana u favoritima za trenera, i za mene je on dobar trener koji bi mogao pokazat u Dinamu ono kaj mu se nije dozvolilo u prvom mandatu. Hoće li to bit sad na zimu, za koji mjesec ili godinu nije važno, Igor Bišćan će bit sigurno jednog dana opet trener Dinama.
  • Orc123
    13.9k
    Nasa igra je pod Biscanom licila na nesto, nije dobio povjerenje nakon onog u Grckoj u nehumanim uvjetima. Zna se i zasto je Biscan bacen pod vlak vec nakon prvih kikseva....i da, mozda rezultat je patio u nekim situacijama ali mi smo imali igru, dominirali igrom, a nije dobio kontinuitet, a da ne govorim o tome kako mu se sklapala momcad u zadnji cas. Ovo u Francuskoj sto smo mi igrali je veca sramota i od onog u Munchenu! Mi smo izgledali ko nakupuna amatera koju si skupio s ulice pa su mogli trcati prvih 15 min, a dalje je to bilo sramotno, jadno i ponizavajuce za Dinamo!

Ne znam jel sad vrijeme za Biscana, ali znam da za Kovacevica je vrijeme proslo jer na stranu rezultat, igra je kriminalna, sramotna i ne postoji.

Uzorak od 6mj, a ja i dalje stojim kod toga da je Kovacevic najlosiji trener u zadnjih 10 godina, a mozda i vise.....dobio je 6mj mira, nikad idealnije pripreme, sklepana momcad na vrijeme, mir u upravljackim strukturama.

Najveca mu je sramota i pokazatelj da nista nije napravio dobro je to da je ekipa na pocetku izgledala dobro, pokazala da moze, letjeli su terenom, a sad izgleda tocno tako kako izgledaju ekipe koje vise ne slijede svog trenera i njegov rad! Izgubio je svlacionicu, jedino ga Boban iz ne znam kojeg razloga drzi da ne potone na dno.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Evo i jos jednom okvirna statistika Biscana u 12 utakmica HNLa + Superkup kad je opet goruca tema.

Biscan:

Utakmica: 13
    Omijer: 8-4-1
    PPG: 2,15
    Golovi po utakmici: 1,77
    Primljeni golovi po utakmici: 0,38
    Sutevi po utakmici: 12,7
    Dopusteni sutevi po utakmici: 7,85
    Velike prilike po utakmici: 2,38
    Dopustene velike prilike po utakmici: 0,85
    Prosijecan posijed: 63,2%
    Tocna dodavanja po utakmici: 574
    Prosijecna tocnost dodavanja: 87,5%

Mislim da je od zadnjih 5 trenera ukljucujuci njega on imao najmanje suteva po utakmici na protivnicki gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.