• IceMan
    3.7k
    Al Kova, kako god može se opet dići iz pepela kao Feniks.
    Sve mu ide u prilog, i to ponovo.

Zamisli dvije pobjede sad u nizu, što uopće nije nerealno pa i s ovakvom atmosferom.
  • Ivanmtk
    1.7k
    Najgora stvar je što zamišljamo umjesto da smo uvjereni u to. Ova momčad bi morala istrčat nabrijana u Gorici i lagano uzet tri boda, a sad smo u situaciji da bi nas takvo što iznenadilo.
  • emilperska
    12.6k
    Biščan u Dinamu nije pokazao gotovo ništa.

Momcad je preuzeo na +7. Čačke mu je sve ostavio. Naslov je osvojio s +9 jer se zadnja 3 kola vise nije igralo na ništa. Taj naslov se piše njemu, ali je njegov kao što je onaj 2020. Jovičevićev, a ne Nenin.

U momčadi je imao 4 startera iz finala Lige nacija (ili 3 startera + 1 zamjena kako god). S takvom ekipom nije uspio dobiti Istru, Osijek, Goricu i 2x Hajduk.

U Europi je radi svoje inercije, zadrtosti i socijalne neinteligencije prokockao prolaz protiv AEKa.

Uspoređivati njega i Jakira koji je nakon toga morao uigravati stoperski par Perić i Boško Šutalo, a lijevog beka mu je igrao dezerter s ukrajinske fronte kojeg je protjerao nazad nakon 5 utakmica, je u najmanju ruku besmisleno. Jakiru je karijera nakon Dinama otišla gore, a Biščanu nepovratno dolje..

I da za nekog kom je glavni forte u CVu da je igrao dugo Premiership, neobjašnjivo je da nas nakon 60. minute sve ekipe pretrčavaju.

Da zaključim, u mom zivotnom ciklusu pracenja Dinama, Biščan mi je jedno od većih razocarenja. Prvo jer si od nekog idola iz djetinjstva očekivao više, drugo jer je stvarno bio loš trener koji je nakon Dinama pao dolje, a Dinamo je njemu trebao bit odskocna daska prema Premiershipu.

Mozda je sve bio splet loših okolnosti, ali uspoređivat okolnosti za njega i Jakira kojem smo po dolasku prodali 3 od ta 4 startera iz finala Lige nacija je bespredmetno.

Imam neki feeling da on dolazi nakon Kove, ako Kova ne dobije svih 4 do zime..
  • Carrasco
    6.6k
    Nikakav upgrade. Dva podjednako loša trenera.
  • Mlađi referent
    14.8k
    Rađe bih da se odlučimo dat Kovačeviću cijelu sezonu i da vidimo hoće li to po Duhu Svetom izaći na dobro, nego da ga mijenjamo za trenera ranga Bišćan.
  • Orc123
    13.8k
    Biscan uopce nije los trener kakvim ga se zeli ovdje prikazati. Kova nije ni priblizno te kvalitete. Dal bi ja zelio bolji izbor od Biscana, bi, ali on nejde u istu recenicu sa Kovom.
  • Masto
    493
    Po meni je se trebalo istrpit bišćana onu godinu pa i po cijenu naslova prvaka
  • rokikaciga
    7.7k
    A da se to kaze za Kovu? Zasto je onda Jakir dobio otkaz sa losijim i starijim igracima?

Svima nam je drag Biscan ali on nije trener za Dinamo.
  • CerealKiller
    132
    Nikako Biscan. Kao prvo karakterno nije za Dinamo, slicno kao Kovacevic, a drugo kad pogledamo njegovu trenersku karijeru on po nicemu nije dokazao da moze voditi klub vellicine Dinama.
  • Noel
    17.4k
    Ne bi imao ništa protiv Bišćana.

Onaj njegov prvi mandat je nešto najnakaradnije u povijesti Dinama. Tu mislim na ponašanje uprave prema njemu nakon osvajanja naslova i superkupa i njegov način na koji se borio protiv toga kao trener Dinama. Puno sam mu zamjerao tada i bio za njegov odlazak ali ga razumijem sad i ne bi imao ništa protiv da se vrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.