Zagi
Mislim covjek se hrvao s aekom s kadrom koji je koji tjedan kasnije razbijen od sparte gdje nismo centar presli i izgledalo je ko da smo otisli u barcelonu u goste. Isti kadar dozivio drbakl protiv balkanija, lokse i paoka iste sezone — Crni86
Praskaton
GeneralNapoleon
Mislim covjek se hrvao s aekom s kadrom koji je koji tjedan kasnije razbijen od sparte gdje nismo centar presli i izgledalo je ko da smo otisli u barcelonu u goste. — Crni86
Crni86
I onda dobe samarcinu u gostima di ne mogu meda, spuse od balkanija i nabi ih loksa. To je i bila moja poanta da je taj kadar bio tolko divlji i nepredvidljiv.Pumo zrelija i bolje odigrana tekma neg obe protiv AEKa. — GeneralNapoleon
Crni86
Chomakhidze
Zagi
Igrači puni hvale za trenažni proces , a sami igrači u Rijeci su govorili kako "treniraju k'o psi , a igraju k'o babe".I sami igrači su kasnije pričali o njemu u superlativu (nogometno znanje, trenažni procesi, atmosfera..). — OsamŠest
Zagi
Ti jednostavno nisi znao kaj ocekivat od njih. — Crni86
Crni86
manje-više tako je i bilo — Zagi
rioda
Tvrdica McTvrdi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.