• Zagi
    13.2k
    Mislim covjek se hrvao s aekom s kadrom koji je koji tjedan kasnije razbijen od sparte gdje nismo centar presli i izgledalo je ko da smo otisli u barcelonu u goste. Isti kadar dozivio drbakl protiv balkanija, lokse i paoka iste sezoneCrni86

Kak sad isti kadar?
    vs sparta
    vs aek

Bišćan ima Livija, Šutala i Ivanušeca. Jakir ima Marina, Perića i Nevistića.
  • Praskaton
    4.7k
    Gore reakcije s klupe od Kove.Fizička sprema igrača upitna.
    Nije loš trener al nedovoljno za klupu Dinama.Nekad u budućnosti ako napreduje da.

Ići ću u krajnost i reći da želim bilo koje ime samo da nije u prošlosti bio trener Dinama ili nekog od hnl klubova.Dosta više ljudi s recikliranjem,dosta.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Mislim covjek se hrvao s aekom s kadrom koji je koji tjedan kasnije razbijen od sparte gdje nismo centar presli i izgledalo je ko da smo otisli u barcelonu u goste.Crni86

Izvini ali mislim da je razlika nebo i zemlja dal ti u obrani igra Josip Sutalo u vrhunskoj formi ili Bosko Sutalo nakoj godinu dana izbivanja sa terena.
    Kao sto je i ogromna razlika jel ti brani najbolji hrvatski golman u povijesti ili covjek koji je danas jedan od najpljuvanijih igraca na forumu nakon sto GODINU DANA nije branio.
    Pa kao sto je i razlika jel ti i treci nositelj igre u vidu Ivanuseca igra ili ne.

Kadar protiv AEKa i Sparte su neusporedivi. Pogledaj prvu tekmu proriv Sparte u Maksimiru. Puno zrelija i bolje odigrana tekma neg obe protiv AEKa.

Nije mi uopce problem ne prolaz protiv AEKa nego nacin na koji smo se mi raspadali pod Biscanom. Doslovce demoliras AEK u prvom poluvremenu na Maksimiru pa nakon toga nestanes sa terena i jos popusis. Tamo isto totalno otvorena tekma i nije bilo da smo morali vodit 2:0. Ali onda umjesto da se zvuces on ne mijenja UOPCE i primas dva komada nakon prekida. Dize mi se tlak samo dok pomislim na tada :lol:
  • Zagi
    13.2k
    A i Beli je "čvrsto iza pa na kontre" tip trenera.
    Daj mi nekog tko nije čuo za srednji blok, a build-up razvija po inerciji treniranjem visokog presinga.
  • Crni86
    17.5k
    uf na sutala vec zaboravio.

Ma da je igrao ne znam tko taj kadar je tad vec bio labilan. Kad pogledas cijelu sezonu mogli su odigrat top tekmu i za 2 dana popusit od koga god 0:3.

Bas full full cudno doba za dinamo, kao da se to sve u kancelarijama i prelilo na teren. Mene je osobnk zivcirao i jedva sam docekao da dobi pedalu. A sad ovak s odmakom nekog vremena i svime time sta se dogadalo opet se pitas jel fakat na kraju on kriv za sve ili ima jos xy ostalih faktora koji su nas tad ubili u pojam.

Pa i taj rok di si sve rasprodo pa nikog doveo.

Pumo zrelija i bolje odigrana tekma neg obe protiv AEKa.GeneralNapoleon
    I onda dobe samarcinu u gostima di ne mogu meda, spuse od balkanija i nabi ih loksa. To je i bila moja poanta da je taj kadar bio tolko divlji i nepredvidljiv.
    I onda na kraju taj sastav osvoji ligu, izsamara rijeku i hajduk kad je najbitnije. Mislim sezona doslovce za naslovnice…
  • Zagi
    13.2k
    Ma da je igrao ne znam tko taj kadar je tad vec bio labilan.Crni86

To stoji ali je bio nemjerljivo ranjiviji koji tjedan kasnije.
    Marin?
    Perić?
    Nevistić?
    Rile na stoperu?
    Moha?
    Mihajlićenko?
    Čupavi na beku?
    Špika legenda?

Srećom liga je slaba.
  • Crni86
    17.5k
    pa bio je al je i kasnije taj kadar pokazivao da moze nadigrat paok i onda tjedan dana kasnije izgledat kao vukovar protiv paoka. Ili popit 3 komada od lokse pa onda kad treba zaredat pobjede nad hajdukom i rijekom. Ti jednostavno nisi znao kaj ocekivat od njih.

Mislim i biscan je vec tada srao da treba pojacanja, jos onda kad je ivanusec odlazio. Na kraju i jakir je dosta tu prigovarao isto oko pojacanja.

Mislim da biscan nije toliko los trener kao sto se tada stvorilo misljenje (barem za mene). Da li je trenutacno trener za dinamo? Mislim i dalje da nije. To je bila poanta mojeg upisa.

Ja bi rade volio vidjet stranca na nasoj klupi
  • Chomakhidze
    240
    Covjek je imao DVA poraza i u oba ta poraza nije bio nadigran, spletom okolnosti je izgubio, pogotovo protiv Hajduka. Aek mu se moze zamjerit, uostalom to je i sam rekao igracima da je poraz njegova krivica. Al isto tako, tamo smo isli na klanje i apsolutno nitko nije ocekivo prolaz a sekunde su nas dijelile, valjda i tu ima njegove zasluge. Vidili smo kako smo prosli pola godine iza protiv Paoka, koji je al pari ekipa s tim Aekom.

Nije galamdzija i populist al je frajer i ima muda za razliku od mnogih (potvrdili mnogi igraci koje je trenirao a i suigraci).
    Sto se tice zamjena, pa lik je u 2.kolu protiv Istre promijenio pola ekipe iako je prvo kolo izgubio protiv Hajduka, kad bi Kovacevic to napravio?
    Da ne ulazim u nikad krace pripreme, natezanja s pojacanjima, busenje iz kluba, ludilo nakon Nea Filadelfije itd.

S toliko hejta se pise o njemu a daleko najmanje vremena je dobio od svih da pokaze sta zna.
    Steta sto je tada potrosen i nije dosao sad "neokoljan" pod Zvoninim vodstvom jer bi dobio sve sto nije imao u prvom mandatu...al jbg
  • Zagi
    13.2k
    I sami igrači su kasnije pričali o njemu u superlativu (nogometno znanje, trenažni procesi, atmosfera..).OsamŠest
    Igrači puni hvale za trenažni proces , a sami igrači u Rijeci su govorili kako "treniraju k'o psi , a igraju k'o babe".
    U dinamu kak su trenirali ne znam ali definitivno su igrali ko babe. Pogotovo nakon 60. minute.
    Taj pad bi bio frapantan.

E sad, koji je tome razlog? Igrači nemaju regenerativne kapacitete?
    Razvijaš im kapacitet za kada, iduću sezonu?
  • Zagi
    13.2k
    Ti jednostavno nisi znao kaj ocekivat od njih.Crni86

Pa sada ...

Moja teorija u to vrijeme je bila da su pod Bišćanom užasno trenirani i da će ih Jakir nakon zimskih priprema izvući.
    I manje-više tako je i bilo.(ako prve mačiće bacimo u vodu. 0-3 odLokse jelte)
    Poslije smo zaredali sa 10-11 pobjeda.

Jest i tada bilo muke ali kao što i sam kažeš,precjenivalji smo kadar opasno.
  • Crni86
    17.5k
    manje-više tako je i biloZagi

A bilo je isto dosta mucenja… ona pobjeda nad istrom uz kriminalnu igru, pa jedva varazdina pa ajde nekak goricu pa onda ona rijeka doma u 90+ iz penal nad spikom pa se izvlacis u 90. protiv osijeka.

Stradavanje od paoka u solunu

Sezona za snimit film o njoj. Jedan dan mislis da mozes dobit barcu, a drugi dan se bojis rudesa.
  • rioda
    11.8k
    Mislim da Bišćan ima potencijala biti dobar trener, ali kod njega me smetaju tri stvari. Fizička sprema igrača (vjerojatno je do nekog u njegovom timu), korištenje zamjena (on je tip trenera koji će iskoristiti 2/5 zamjena i to u 76. i 88. minuti) i realno najmanje važno, ali nije ni on kao osoba vješt u komunikaciji.
  • OsamŠest
    6.4k
    Kolega @Zagi, da nisi ti onaj taksist? :grin:
  • Zagi
    13.2k
    Haha ma nemam ništ osobno protiv njega, dapače.
    Ali uvjetovao bi mu promjenu ekipe za fizičku pripremu. Tužno je to izgledalo.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Da Bišćan valja radio bi barem u Poljskoj, Cipru, Ludogoretsu...neka ta razina. Malo iznadprosječan hrvatski trener i to je to. Za 5+ godina ako stvarno pokaže negdje vani okej, no ne vjerujem baš da bumo gledali taj scenarij.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.