• ElDorado
    7.8k
    Zašto ne? Jel ovo slučajno?
  • rokikaciga
    7.7k
    Ak nekima na kurac idu Kovine zamjene, jos vise ce ic Biscanove ne-zamjene ili zamjene u 85oj.

Uostalom, ako nije uspio sa kozojebima ne zelim ga u Maksimirskoj 128 vise na toj poziciji.
  • Crni86
    17.5k
    Iskreno za biscana nisam, ali isto tako treba rec da kada je bio u zadnjem dijelu u dinamu da je to sve skupa bilo kaoticno. Vlatka jei samo cekala krivi korak i sapunala mu dasku. Covjek je imao prolaz protiv aeka… Ista ta ekipaa je te sezone imala nekoliko debaklova (okej minus ivanusec i livi), razbijanje od strane sparte koji tjedan kasnije, debakl protiv balkanija, debakl 0:3 s loksom, samaranje od strane paoka itd.

Tu je opet pitanje koliko je to bio kadar za ono sta mu se nametalo da igra i sta se trazilo od njega. Kako bi to sve funkcioniralo u zdravoj atmosferi a ne kada si nezeljeno dijete

Meni je ostao u jako gorkom sjecanju i kidao mi je zivce, ali treba rec da je vodio dinamo vjerojatno u jednom od tezih razdoblja i tesko je za tih par mjeseci donijet nekakav ozbiljan sud kakav je trener.
  • plavi72
    2k
    Igor Biščan došao u travnju uzeo prvenstvo 17 utakmica 10-5-2 !
    Meni je naš Beli baš drag i uvjeren sam moderan,dobar trener,sad poprilično i iskusan i nadam se da će opet nekad voditi svoj,naš Dinamo !
    Rudeš uveo u 1.ligu,Olimpija dupla kruna,Rijeka kup,Dinamo prvenstvo i super kup !
    Proslava s Belim 28.svibnja 2023. 22,46 sati !
    (sutra dan 1.titula Futsal Dinama :heart: )
    IMG-20230528-WA0126.jpg
    Screenshot-20251130-004158-Video-Player.jpg
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Ak se mene pita Biscan je takticki jedan od najboljih hrvatskih trenera. Ali zato mu fale apsolutno sve ostale osobine da bude dobar trener. Nema "muda", uzasno vodi utakmice a fizicka sprema je dno dna.

Nekako me ne bi cudilo da Boban ide po njega. Kaj nije sam Biscan rekao da ga je i kontaktirao ali on je odbio u tom trenutku. Mislim da je mozda i jedini trener za kojeg bi Zvone zrtvovao Kovu. Imam neki osijecaj da je Biscan Zvonina "tajna zelja".

A ukoliko to stvarno i je plan, nije da sam za ali ne bih bio ni totalno protiv. Bolji od Kove bi sigurno bio, u to sam uvjeren. Samo ne znam jel je ista napredovao u ostalim segmentima, s obzirom da se nije bas proslavio nakon nas. Ali svakako bi potencijal bio veci nego u prvom mandatu gdje mu se sapunala daska.

Jer iako mi se cini da je trener koji ne voli/moze bas radit sa kadrom koji mu ne odgovara, sto mi se ne svida bas, smatram da sa kadrom kakvim zeli sigurno moze vise od prvog mandata. A Boban je za to idealan.
  • jedan u nizu
    16.4k
    Jedan od razloga zasto je radio kasne izmjene je taj sto nije imao nikakvu klupu. I sam je u par navrata javno govorio da nema dovoljan kadar i sve, a to je ocito bio dijelic rata izmedu njega i uprave.

Igraci su sami rekli da je imao veliki respekt kod njih, i da je sam stao pred njih nakon AEKa i rekao da je on kriv sto je sjebao i ukrao im snove.
    Za razliku od kasnijih trenera koji su uvijek krivili igrace, i to uvijek u izjavama a ne njima direktno.
    Mislim, naravno da treba kriviti igrace, ali onda to treba iskomunicirati njima, a ne samo srackati po medijima.

Mozda je to samo jedan od razloga zasto nitko nije uspio uspostaviti neki autoritet nad njima.

Ja bih osobno volio vidjeti Biscana opet u dinamu, samo mozda ne sad, nego za koju godinu tek. Mislim da bi vise do izrazaja dosla njegova taktika i priprema utakmica kada bi imao podrsku uprave i predsjednika koji ga jako postuju, kao Boban, a ne Perasica & co.

Sad bi mi bilo malo prerano, volio bih da prvo opet vodi neki klub koji nije arapski i da tamo skupi jos iskustva.

Ako slucajno dode, reci cu ok, ajmo probati. Necu biti razocaran i bijesan, ali necu ni biti nesto posebno odusevljen.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Meni ce nacin na koji je digao momcad nakon poraza u Grckoj i svih dogadaja ostati zauvijek u sjecanju..

To je bas bilo frajerski i next level

..kao i ljutnja sto je i on objektivno kriv bez izmjena kaj smo sve prosuli u zadnjim minutama
  • djusko
    15
    Treba Bišćani dat šansu u normalnim uvjetima. Dobar je on, ima iza sebe trofeja kao trener. Šteta kaj ga nisu nagovorili da na ljeto dođe odmah. Jer mislim da trenutno bolje opcije nema, osim ako možemo nagovorit i platit Terzića.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Da nema.bolje opcije od grande Biscana??? Dajte najte.. Stop reciklazi.
  • Zg123
    3k
    Utakmica protiv AEK-a je najgore vodjenje utakmice koje sam vidio u zivotu. Igor je stvarno prije Dinama imao odlicne rezultate i isao stepenicu po stepenicu ali njegov govor tijela i vodjenje utakmica u Dinamu su bili stvarno otuzni. Je li to bilo zbog previranja u upravi lako moguce, ali ja ga ne bih opet vracao.

Cinjenica je isto tako da nakon Dinama mu je trenerska karijera u debeloj silaznoj putanji gdje je bio los u nekim jadnim arapskim kozojebima
  • Omake
    13.7k
    Bišćan ima mana, ali prati moderan nogomet. U zadnjem mandatu je pokušavao dodati relatisnismo elemente u našu igru, s Petkom kao centralnim figurom. Na momente je to jako lijepo izgledalo. Sve u svemu, rano je za povratak.
  • Nolifer
    13.5k
    Mislim da je Bišćan tada hrabro prihvatio goruću klupu Dinama, ali je bio instaliran u krivo vrijeme, odnosno tajming je bio loš, jer nije bilo sve posloženo kak spada kaj se tiče sportskog djela. I sam je on izjavio da se nebi ponovo vratio, ali ako je ga Zvone kontaktirao, nikad se ne zna.... On ili Kek, ne znam, Bišćan je Dinamovac, Kek nije, ali opet iskusniji je možda Kek i nebi bio reciklirani trener, tak da i ak se vrati Bišćan, nemam niš protiv.
  • Neron53
    2.3k
    Ja bi povukao samo dvije paralele izmedju Biscana i Kove:
    1. Tko bi bio veci autoritet u svlacionici ovim igracima?
    2. Da li nas je vise puta razocarala izvedba Kovinog ili Biscanovog Dinama?

Osobno ne vidim niti jedan segment Kovinog trenerovanja za kojeg bi mogao tvrditi da je superiorniji od Biscanovog.
  • rokikaciga
    7.7k
    To svejedno ne znaci da je Biscan trener za Dinamo. Realnost je da nijedan nije. Biscan mozda bude ali trenutno nije. Dobio je pedalu u ligi kozojeba.

Jedan Kruno Jurcic kojeg se sprdalo godinama i godinama osvaja sve zivo u Africi. Jakir, kojeg dosta ljudi ne voli, ima uzlaznu karijeru nakon Dinama. Dobio je posao u turskoj sa fenjerasima i nadmasio sva ocekivanja. Sad je dobio posao u Hullu i nadmasuje sva ocekivanja u najtezoj ligi na svijetu. 2 boda je od direktne promocije u Premiership. A predvideno mu je ispadanje iz lige jer je imao transfer embargo.

Dosta vise sa reciklazama losih trenera. Jedna stvar je Bjelica koji je trenirao u Bundesligi nakon prvog mandata. Druga stvar bi bilo vracanje i Jakirovica za 3-4-5-6 godina ako mu karijera i dalje ide uzlazno i zavrsi u ligi petica. Ali vracati nekog tko ima ogromne mane kao trener (sprema igraca, zamjene..) na osnovu igrackog i navijackog aspekta? Ne hvala. Takvih trenera ima milijun (Cikla je bio takav).
  • Crni86
    17.5k
    Iskreno ja se nadam stranom imenu. Neki mladi nadobudni spanjolac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.