• ElDorado
    7.8k
    Zašto ne? Jel ovo slučajno?
  • rokikaciga
    7.7k
    Ak nekima na kurac idu Kovine zamjene, jos vise ce ic Biscanove ne-zamjene ili zamjene u 85oj.

Uostalom, ako nije uspio sa kozojebima ne zelim ga u Maksimirskoj 128 vise na toj poziciji.
  • Crni86
    17.5k
    Iskreno za biscana nisam, ali isto tako treba rec da kada je bio u zadnjem dijelu u dinamu da je to sve skupa bilo kaoticno. Vlatka jei samo cekala krivi korak i sapunala mu dasku. Covjek je imao prolaz protiv aeka… Ista ta ekipaa je te sezone imala nekoliko debaklova (okej minus ivanusec i livi), razbijanje od strane sparte koji tjedan kasnije, debakl protiv balkanija, debakl 0:3 s loksom, samaranje od strane paoka itd.

Tu je opet pitanje koliko je to bio kadar za ono sta mu se nametalo da igra i sta se trazilo od njega. Kako bi to sve funkcioniralo u zdravoj atmosferi a ne kada si nezeljeno dijete

Meni je ostao u jako gorkom sjecanju i kidao mi je zivce, ali treba rec da je vodio dinamo vjerojatno u jednom od tezih razdoblja i tesko je za tih par mjeseci donijet nekakav ozbiljan sud kakav je trener.
  • plavi72
    2k
    Igor Biščan došao u travnju uzeo prvenstvo 17 utakmica 10-5-2 !
    Meni je naš Beli baš drag i uvjeren sam moderan,dobar trener,sad poprilično i iskusan i nadam se da će opet nekad voditi svoj,naš Dinamo !
    Rudeš uveo u 1.ligu,Olimpija dupla kruna,Rijeka kup,Dinamo prvenstvo i super kup !
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Ak se mene pita Biscan je takticki jedan od najboljih hrvatskih trenera. Ali zato mu fale apsolutno sve ostale osobine da bude dobar trener. Nema "muda", uzasno vodi utakmice a fizicka sprema je dno dna.

Nekako me ne bi cudilo da Boban ide po njega. Kaj nije sam Biscan rekao da ga je i kontaktirao ali on je odbio u tom trenutku. Mislim da je mozda i jedini trener za kojeg bi Zvone zrtvovao Kovu. Imam neki osijecaj da je Biscan Zvonina "tajna zelja".

A ukoliko to stvarno i je plan, nije da sam za ali ne bih bio ni totalno protiv. Bolji od Kove bi sigurno bio, u to sam uvjeren. Samo ne znam jel je ista napredovao u ostalim segmentima, s obzirom da se nije bas proslavio nakon nas. Ali svakako bi potencijal bio veci nego u prvom mandatu gdje mu se sapunala daska.

Jer iako mi se cini da je trener koji ne voli/moze bas radit sa kadrom koji mu ne odgovara, sto mi se ne svida bas, smatram da sa kadrom kakvim zeli sigurno moze vise od prvog mandata. A Boban je za to idealan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.