• BornaPŽ1986
    1.3k
    Jakirov Hull City preokrenuo u gostima kod Stoke Cityja. Na 2 boda su od 2. mjesta.
  • rokikaciga
    18.5k
    Drago mi je danas za Duvnjaka, neovisno o krajnjem rezultatu utakmice (jos se igra)

Dule je stvarno dobar, normalan, priseban decko koji se vraca vec nekoliko godina na razinu na kojoj je trebao biti sa 19-20 da nije bilo ozljede. Cak mu nije bilo ispod casti otic zaigrat za, ak se ne varam, novopridosle Sesvete u 2.HNL samo da dobije minute na terenu u nogama. Pokazao je da ne zeli precice i da ce proci sve redom kako treba da dode na razinu na koju svi znamo da moze. Vjerujem da ce doci na razinu da ostvari europski transfer i da ce imat jednu jako lijepu karijeru.
  • hardek
    13.3k
    Onda kad smo ga poslali besplatno u Istru bio sam siguran da će eksplodirat tamo. Stvarno šteta da je izgubio te 2,3 sezone
  • Zagi
    19.2k
    Dule je još jedna u nizu žrtava travnjaka na Šubićevcu. jbg
  • rokikaciga
    18.5k
    Ma decko je radnik samo takav, uopce ne sumnjam da ce dosegnut svoj limit i opravdat sav taj talent i hype kao klinac. Samo malo sporije nego da nije imao ozljede.
  • hardek
    13.3k
    Ma decko je radnik samo takav, uopce ne sumnjam da ce dosegnut svoj limit — rokikaciga

Stvarno teško, ono kako je on djelovao onda mislio sam da će biti igrač za lige 5, i to one bolje. Doći će na respektabilan nivo, al čisto sumnjam da će ikad doći do onoga što je mogao biti
  • rokikaciga
    18.5k
    Ako ga zaobidu ozljede mogao bi on jako lagano u lige petice. Ako moze jedan Toma Basic imat utjecaja onda moze i nas Dule za 2-3-4 godine. I bas mislim da bi talijani njemu jako odgovarali jer je on odlican spaner a opet odlicna sestica defenzivno i u buildu pu u duplom pivotu.
  • Crni86
    24.9k
    Olmo 3:1
  • tp1997
    3.4k
    Jakirov Hull City preokrenuo u gostima — BornaPŽ1986

Čitam komentare, mahom svi pišu i hvale Jakira jer je okrenuo utakmicu pravovremenim zamjenama i promjenom plana igre.

Nama danas znanstvena fantastika...
  • ElDorado
    15.2k
    Jakir je usprkos toga sto smo igrali lose, a tome je sigurno debelo pridonio kadar kojeg je imao i tzv pojacanja Mariceva, imao petlju da mjenja i kombinira bez straha kao i da u tijeku utakmice bez kompleksa promjeni sustav. Postojeći nema ni jedno ni drugo
  • Odani Zgd
    1.2k
    Prati li tko našega Markana Pjacu?Igra,ne igra/ozljeđen?
  • ElDorado
    15.2k
    igra i stalno ga mjenja ili ulazi. Znaci rotacija
  • Facke
    9k

Dali to znaci da ide kod nas? :sweat:
  • Zagi
    19.2k
    Samo nam to treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.