• BornaPŽ1986
    1.1k
    Jakirov Hull City preokrenuo u gostima kod Stoke Cityja. Na 2 boda su od 2. mjesta.
  • rokikaciga
    7.6k
    Drago mi je danas za Duvnjaka, neovisno o krajnjem rezultatu utakmice (jos se igra)

Dule je stvarno dobar, normalan, priseban decko koji se vraca vec nekoliko godina na razinu na kojoj je trebao biti sa 19-20 da nije bilo ozljede. Cak mu nije bilo ispod casti otic zaigrat za, ak se ne varam, novopridosle Sesvete u 2.HNL samo da dobije minute na terenu u nogama. Pokazao je da ne zeli precice i da ce proci sve redom kako treba da dode na razinu na koju svi znamo da moze. Vjerujem da ce doci na razinu da ostvari europski transfer i da ce imat jednu jako lijepu karijeru.
  • hardek
    7.5k
    Onda kad smo ga poslali besplatno u Istru bio sam siguran da će eksplodirat tamo. Stvarno šteta da je izgubio te 2,3 sezone
  • Zagi
    13.2k
    Dule je još jedna u nizu žrtava travnjaka na Šubićevcu. jbg
  • rokikaciga
    7.6k
    Ma decko je radnik samo takav, uopce ne sumnjam da ce dosegnut svoj limit i opravdat sav taj talent i hype kao klinac. Samo malo sporije nego da nije imao ozljede.
  • hardek
    7.5k
    Ma decko je radnik samo takav, uopce ne sumnjam da ce dosegnut svoj limitrokikaciga

Stvarno teško, ono kako je on djelovao onda mislio sam da će biti igrač za lige 5, i to one bolje. Doći će na respektabilan nivo, al čisto sumnjam da će ikad doći do onoga što je mogao biti
  • rokikaciga
    7.6k
    Ako ga zaobidu ozljede mogao bi on jako lagano u lige petice. Ako moze jedan Toma Basic imat utjecaja onda moze i nas Dule za 2-3-4 godine. I bas mislim da bi talijani njemu jako odgovarali jer je on odlican spaner a opet odlicna sestica defenzivno i u buildu pu u duplom pivotu.
  • Crni86
    17.5k
    Olmo 3:1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.