• ElDorado
    7.8k
    O kome vi pišete? Filipincima - oni su katolici, nepalci, indijci-oni su hindusi. Kod nas gotovo da ni nema arapa s radnim dozvolama. Kakvi šerijatski zakoni?!
    A tko ce raditi umjesto njih?
    Država je tu najviše kriva jer nema program prilagodbe stranih radnika na domace trziste rada. Znaci ucenje jezika, upoznavanje s povijesti, kulturom i obicajima itd itd.

Eto meni firmu ciste dve Filipinke. Cure su super, daleko bolje od svih hrvatica i agencija prije toga. Tocne, ciste, vrijedne, simpaticne. Nemam nikakvih primjedbi i preporucio sam ih dalje. U lokalnom ducanu na kasi Filipinka. Naucila hrvatski, simpa, srdacna.
  • crophantom
    2.5k
    Nije cak stvar vjere, nego njihovih običaja, načina zivota.
    Indijci dodu ovdje i prvi dan u firmi pitanju jel silovanje dozvoljeno ili ce biti kažnjeni?
    Ne zajebavam se, prvi dan.
    To je nespojivo s našim svijetom i točka.
  • crophantom
    2.5k
    ni meni to nije jasno, odjednom preko noći (ustvari nakon korone) ljudi postali ovisni o dostavama, nesvjesno smo svi upali u to, ponekad se pitam kak smo živjeli prije Glova.
    Al sad kad sam sve to odjebo jedina razlika koju vidim je da se kvalitetnije hranimo i uštedimo vise love.
  • ElDorado
    7.8k
    znam covjece ti ne razlikujes prvo ilegalce i ove s radnom dozvolom. Drugo ne razlikujes arape od filipinaca, filipince od nepalaca. To nije isto.
    Zasto drzava nema jasne kriterije kome izdaje radne dozvole? U to treba zagrabiti prije svega jer je to zasigurno leglo korupcije.
  • Goncalo Santos
    2.5k
    ako su arapi pokorili svedsku, belgiju, francusku mislis da ovdje nece doci? Pogledaj na sta tamo lice trgovi i javna mjesta, klanjaju se, tuku parove ako se drze za ruk, brane podjelu alkohola, cak su i bijeloj djeci u skoli poceli uvoditi da moraju citati kuran i ucit klanjanje.

Indijci i pakistanci su daleko najljeniji i najgori radnici, a da ne govorimo o tome da donose tuberkulozu. Pa na sta njima lice drzave. Festivali govana, ona ulicna hrana, smece po svukuda, tamo jos kuga i kolera postoje.

Nemaju higijenske navike, zene su im predmeti, silovanja normalna. Neki dan vidio video neka biserka pametna otisla sama na put u sri lanku ili tamo negdje, zaustavi je na cesti lik pita je li za seks, ona ne zeli i skine on gace i pocne masturbirati. Nema kod njih ne ako si zensko.
  • crophantom
    2.5k
    Po cemu si to zaključio molim te?
  • Chempers
    1k

Ovakvi postovi su klasicni primjer koliko je tipični Hrvatek indoktriniran. Uz neizostavno tko će raditi, ide i primjer kako je netko super, vrijedan, zna hrvatski i blagoslovljeni smo što je tu. Materijal za dobar pamfletić na indexu, jutarnjem, večernjem i svima ostalima.
  • ElDorado
    7.8k
    sori ovaj drugi spominje neke serijatske zakone
  • ElDorado
    7.8k
    ajd pliz ne lupetaj
  • Goncalo Santos
    2.5k
    to sta je netko legalan nije nikakva garancija njegove ispravnosti. Pricao sam s covjekom koji se bavi zastitom na radu i zaduzen je za dokumentacije radnika na gradilistu, kaze da su dozvole za voznju vecina njih krivotvoreno i stvorene pod pritiskom agencija i da ih dobije tko zeli te da prste u tome ima i policija koja sve to odobrava.
  • Medvedgrad
    731

zapravo 14 do 15% indijaca su muslimani. To je oko 170 do 200 milijuna ljudi.

Treći su po broju muslimana, iza Indonezije i Pakistana.

Otprilike svaki deveti musliman je indijac, a svaki sedmi indijac je musliman.
  • ElDorado
    7.8k
    Opet ponavljam drzava je kriva jer nema kriterije za izdavanje radnih dozvola i nema programe prilagodbe.
    Arapa kod nas uopce nema sta me briga za druge drzave.
    Pisite vladi i agencijama
  • jakov1
    1.3k
    O kome vi pišete?ElDorado

Mozda o Libanoncima kojih je 40% krscana.
  • ElDorado
    7.8k
    pa jesam lijepo napisao da drzava treba imati kriterije. Indijci su daleko najmanje educirani i obrazovani. Njih nikako ne bi trebalo pustati na slobodno trziste
  • cibona
    7k
    Razočarat ćete se kad se dozna prava istina o časnoj. Kako je malo potrebno za započeti vjerski rat među internet bojnom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet