• Sesvećanin
    267

Jebem vam majku novinarsku, jebem vam je 1000 puta.

Ovakav naslov staviti, ovakve insinuacije, sama se ubola... mogli ste onda napisati da se istražuje i je li ju vanzemaljac uboo, ovako umanjivati ozbiljnost situacije, ovako krojiti narativ.

Sama se ubola?

Časna?

Mislite li da smo glupi?

Nećete napisati da je neslužbeno napadač uzvikivao alaku akbar a da je neslužbeno uzvikivao zds sad bi imali 7. prilog, 27. članak i 17. izjavu premijera i naslovnice neslužbeno doznajemo. Ovako članak dva, na dnu portala, zaboravit će se, e pa NEĆE SE ZABORAVIT. Jebem vam majku novinarsku, jebem vam je 1000 puta osim časnim iznimkama.

Masovni "hrvatski" mediji- neprijatelji države Hrvatske i hrvatskog naroda
  • mali M
    9.1k
    mene ne čudi momci... Mržnja prema Bogu je puno jača nego što mi tu volimo priznati.. pa čak i od nevinih žrtva i istine...
    Zato ja pitam i ove momke koji tu govore sa su ateisti i prodaju teorije čajnika i špageti čudovišta... Da li je to normalna reakcija na nečije vjerovanje u dobro, u spasenje, u viječnost? Momci moji meni su vam ovakve situacije direktni dokaz postojanja Boga jer zbilja nema razloga za toliku mržnju da to nema duhovnu pozadinu... Nema niti smisla niti logike...
  • Goncalo Santos
    2.5k
    komentari na clanak su nesto najbolesnije ikad. Ljudi pisu, a sta da je casna nekog napala uz Hvaljen Isus, jel bi onda se ljepili desnicari na ovo?

Wtf jel ima takvih ljudi medu nama, koliko puta su se dogodili teroristicki napadi u Isusovo ime? Da netko izjednacuje to s isilovcima. Jos se sprdaju ljudi s ovim.

I bojsima posprdno govore sad da ce i oni krenut u akcije napada na strane radnke. Ovo da se dogodilo nekom rajeshu ili muhamedu bio bi nacionalni skandal, digle bi se sve antifasisticke, feministicke, veganske udruge osudile ustastvo i krscanstvo, a sad ajmo sacekat dok se ne utvrde cinjenice.

nisam nigdje naisao na ovo, ali bih molio da ako bude sta organizirano da se prenese i ovdje jer mediji sigurno nece. Ljudi dragi moramo se trgnuti dok nije prekasno, vidimo gdje ovo ide s napadima i silovanjima po gradu. Nemojmo postati francsuka, svedska, njemacka... Sacuvajmo ovaj mali komad zemlje za miran zivot nas i nasih obitelji i djece.
  • Oluja
    5.8k
    realno, ovo što nazivamo Advent i nije ništa drugo nego neka vrsta zimskog festivala. Kič i neukus natrpan snjegovicima, orasarima, pingvinima, sobovima... Svega ima ali najteže je uočiti križ, jaslice i bilo što drugo vezano za Svetu obitelj.
  • emilperska
    12.5k
    Riječ je o curi rođenoj i odrasloj u ZG koliko ja znam i to s Malešnice.
    Podrijetlo vuče iz HRHB kao i 50% Zagreba, što je uostalom nebitno..

Šutnja medija i izvrtanje činjenice plaši i sablažnjava istovremeno.. ali kada vam državom vladaju briselski tajnici i poslušnici, a gradonačelnik je deklarirani woke agent, što očekivati od režimskih medija..

Nabijem na kurac i europsku uniju kojoj se mi tako veselimo..

I to baš na obljetnicu smrti Slobodana Praljka, opet napadaju inžinjeri i doktori!
  • austrijanac
    8.6k
    Samo se sjetite da je prije 3 tjedna migrant napao slovenku koja je potom završila na sv. Duhu.

Slovenki su odma napisali nacionalnost, njemu ne.
    Ne treba generalizirat, nisu svi problematični, ali ne treba ni riskirat s njima.

Gade mi se i ne želim ih ovdje, te me slobodno tužite radi takvog mišljenja.
  • rokikaciga
    7.6k
    Ne treba generalizirat, ali ne treba niti riskirat.

Koliko sam noci kao klinac hodao ulicicama Dubrave u 3-4-5 ujutro i nikad bas nikakvih problema a kakti najgori kvart u Zagrebu po tom pitanju. Sve cure iz drustva skoro nikad nikakvih problema nisu imale dok smo odrastali. Sad ih je strah da hodaju same kroz siri centar jer migranti se druze coporativno...

Moje iskreno misljenje je da Poljska to hendla na najbolji nacin. Ilegalni migranti? Ne zelimo ih. Jeftina radna snaga? Ne zelimo ih. "Doktori i inzenjeri"? Dat cemo priliku nasoj djeci. I pogledajte kak im raste BDP, sigurnost je ostala na razini...
  • Markelo
    3.5k
    Našima je već pun kurac stranaca. Oni nisu dolazili postepeno, godinama. Nego kao da su ih odjednom samo iskrcali u pojedine ZG kvartove i rekli "bit će sve ok, oni su tu da voze dostavu". Pa ne ide to baš tako. Ljudi su odma reagirali tako što sada kćerke i djevojke dočekuju na okretištima i stanicama a nekad su se osjećale sigurno tuda prolazit same.
  • Doktor Kunić
    5.7k
    Vratili smo se sa utakmice. Boravili smo par dana u Briselu. Ono što vam mogu reći da kakav god naš grad bio za ono tamo je blagostanje. Doslovno svaka treća osoba je zamotana ili je porijeklom sa arapskog dijela. Grad je prljav, smrdi, oni doslovno vladaju jednim dijelom grada. Na reklamama i izlozima su arapska slova, odvratan osjećaj je hodati ulicom. Ne znaš jesi li u libanonu ili u europskoj državi. Stalno se osvrćeš oko sebe dali te neko prati ili nedaj Bože da nešto napravi, kao što možemo vidjeti nažalost na ovom primjeru od jučer, izvadi nož i probode te i on nastavi dalje kao da se ništa nije dogodilo, kao da ti je rekao dobar dan. Nikad više neću ništa reći protiv Zagreba, poljubiti ovu zemlju i čuvati ju. Čuvati od govana koja vladaju ovim gradom i državom. Nedajmo da se nakote u ovom gradu/državi dok ovi na vlasti žele taj smjer. Probudimo se i čuvajmo naše tradicionalne vrijednosti.
  • db-izbjeglica
    19.3k
    A zašto vas čudi to za medije?
    Svi oni su na platnoj listi ljudi koji žele da se to događa, promiču multi-kulti sranja i woke ideologiju, a tom istom agendom instaliraju i podobne političke opcije na vlast. To se doslovno radi bez ikakvog prikrivanja...
  • Oluja
    5.8k
    Bit ću kratak - Europa Europljanima.
    I da, rasist sam, ali ne iz razloga jer mrzim ikoga zbog boje kože nego iz razloga što se u Europu većinom doselio kulturološki ološ koji uvelike narušava europski način života i sigurnost.
  • Peškaman
    8.3k

Upravo zato treba biti svjestan trenutne situacije,isto su tako govorili i u Briselu na početku, obični radnici koji su došli zbog teških uvjeta u njihovim zemljama. I što su sada dobili,ne smiješ proviriti vani u kasne sate,povećane slučajeva krađa,silovanja,prljav grad,neuređen. Hodaju,iznose svoje stavove,žele uvoditi šerijatske zakone, zauzeli gradske četvrti, ne smiješ u naziv adventa staviti Božić i ostale stvari zato što se njima vrijeđaju osjećaji.

Dovoljno je pitati građane Bihaća što su im uradili od grada kada je Bihać bio na ruti za ulazak u EU, jednostavno imaju drugo shvaćanje života, kulture,običaja,ne prihvaćaju druge i žele da bude po njihovom.
  • crophantom
    2.5k
    bolje bi bilo (što se vec dogada pomalo) odbiti sjesti u taksi kad vozi abu dabijić, odbiti sjesti u restoran u kojem poslužuju, odbiti otići u dućan u kojem su na blagajni itd. Brzo bi se sve rijesilo.
    Samo je tesko ljude masovno natjerati na to.
    Ja sam pobrisao prije godinu dana sve aplikacije za dostavu, draga također, nakon 2 tjedna skuzis da opce neznas koji ti je kurac ta dostava trebala, taksi ako treba platimo skuplje, samo da vozi nas i tako, treba krenuti od malih stvari
  • Goncalo Santos
    2.5k
    Uzalud mi ovo sve pisemo ako se ne aktiviramo kad je potrebno, znaci treba izaci na izbore, referendume, prosvjede.... To su sve nasa gradanska prava i poluge kojima mozemo mijenjati ono sta ne valja.

Nemojte misliti da je svaki doprinos nebitan i malen, ova ekipa cija zlatna mladez i profitira na trgovini ljudi iz zemalja 3. svijeta upravo i ostaje na vlasti jer su ljude uvjerili da je borba protiv njih uzaludna.

Ne dajte da vas uvjere da ce uvijek pobijediti zlo, koristite svoja gradanska prava jer nam drustvo postaje sve nesigurnije i otudenije od nasih vrijednosti i kulture.

Nismo mi duzni rjesavati pitanja egzistencije tih ljudi, imaju oni svoje drzave koje su unistene serijateskim zakonom kojeg zele tu provesti, ne mogu se prilagoditi nasoj kulturi i ne zelim ih ovdje. Pa ni braca po vjeri ih arapi i egipcani ih ne zele primiti, to su obicni barbari i budite sigurni da oni ako preuzmu primat u europi da ni zrna prava necemo imati niti svjedocenje vjere.

To nije pomaganje unevoljenima i siromasnima prema kojima treba imati empatije, to je okupacija Europe i unistavanje bijele rase i krscanstva. Probudimo se vise.
  • Goncalo Santos
    2.5k
    bravo svaka cast, od takvih "sitnica" velike se stvari pokrecu, a toliko je jednostavno da svatko moze to uciniti.

Meni je nevjerojatno u kasne vecernje sate koliko ovih stranaca jase one bickle i vozi dostave. Mislim si pa jel bi ubilo sad nekoga da u pola 12 navecer ne pojede mcdonalds i da ode spavat, ili u krajnjem slucaju nareze snitu kruha namaze pekmeza umjesto toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet