• crophantom
    2.6k
    Nije cak stvar vjere, nego njihovih običaja, načina zivota.
    Indijci dodu ovdje i prvi dan u firmi pitanju jel silovanje dozvoljeno ili ce biti kažnjeni?
    Ne zajebavam se, prvi dan.
    To je nespojivo s našim svijetom i točka.
  • crophantom
    2.6k
    ni meni to nije jasno, odjednom preko noći (ustvari nakon korone) ljudi postali ovisni o dostavama, nesvjesno smo svi upali u to, ponekad se pitam kak smo živjeli prije Glova.
    Al sad kad sam sve to odjebo jedina razlika koju vidim je da se kvalitetnije hranimo i uštedimo vise love.
  • ElDorado
    8.4k
    znam covjece ti ne razlikujes prvo ilegalce i ove s radnom dozvolom. Drugo ne razlikujes arape od filipinaca, filipince od nepalaca. To nije isto.
    Zasto drzava nema jasne kriterije kome izdaje radne dozvole? U to treba zagrabiti prije svega jer je to zasigurno leglo korupcije.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    ako su arapi pokorili svedsku, belgiju, francusku mislis da ovdje nece doci? Pogledaj na sta tamo lice trgovi i javna mjesta, klanjaju se, tuku parove ako se drze za ruk, brane podjelu alkohola, cak su i bijeloj djeci u skoli poceli uvoditi da moraju citati kuran i ucit klanjanje.

Indijci i pakistanci su daleko najljeniji i najgori radnici, a da ne govorimo o tome da donose tuberkulozu. Pa na sta njima lice drzave. Festivali govana, ona ulicna hrana, smece po svukuda, tamo jos kuga i kolera postoje.

Nemaju higijenske navike, zene su im predmeti, silovanja normalna. Neki dan vidio video neka biserka pametna otisla sama na put u sri lanku ili tamo negdje, zaustavi je na cesti lik pita je li za seks, ona ne zeli i skine on gace i pocne masturbirati. Nema kod njih ne ako si zensko.
  • crophantom
    2.6k
    Po cemu si to zaključio molim te?
  • Chempers
    1.1k

Ovakvi postovi su klasicni primjer koliko je tipični Hrvatek indoktriniran. Uz neizostavno tko će raditi, ide i primjer kako je netko super, vrijedan, zna hrvatski i blagoslovljeni smo što je tu. Materijal za dobar pamfletić na indexu, jutarnjem, večernjem i svima ostalima.
  • ElDorado
    8.4k
    sori ovaj drugi spominje neke serijatske zakone
  • ElDorado
    8.4k
    ajd pliz ne lupetaj
  • Goncalo Santos
    2.8k
    to sta je netko legalan nije nikakva garancija njegove ispravnosti. Pricao sam s covjekom koji se bavi zastitom na radu i zaduzen je za dokumentacije radnika na gradilistu, kaze da su dozvole za voznju vecina njih krivotvoreno i stvorene pod pritiskom agencija i da ih dobije tko zeli te da prste u tome ima i policija koja sve to odobrava.
  • Medvedgrad
    815

zapravo 14 do 15% indijaca su muslimani. To je oko 170 do 200 milijuna ljudi.

Treći su po broju muslimana, iza Indonezije i Pakistana.

Otprilike svaki deveti musliman je indijac, a svaki sedmi indijac je musliman.
  • ElDorado
    8.4k
    Opet ponavljam drzava je kriva jer nema kriterije za izdavanje radnih dozvola i nema programe prilagodbe.
    Arapa kod nas uopce nema sta me briga za druge drzave.
    Pisite vladi i agencijama
  • jakov1
    1.3k
    O kome vi pišete?ElDorado

Mozda o Libanoncima kojih je 40% krscana.
  • ElDorado
    8.4k
    pa jesam lijepo napisao da drzava treba imati kriterije. Indijci su daleko najmanje educirani i obrazovani. Njih nikako ne bi trebalo pustati na slobodno trziste
  • cibona
    7.2k
    Razočarat ćete se kad se dozna prava istina o časnoj. Kako je malo potrebno za započeti vjerski rat među internet bojnom.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    bravo stari tako to inace funkcionira. Kad opustose sve europske drzave stat ce na Hrvatskoj, nas nece dirati. Sta nas briga za druge zemlje.

Tu kad ti dodu neces imat prosvjede na jelacicu da treba zabranit alkohol, svinjetinu i uvest kamenovanje zena. Nebitno sta to traze u norveskoj, uk, francuskoj, mi im nismo zanimljivi pa do nas to nece doc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet