• Crni86
    17.3k
    Nicota uvrijeden jer trener nema konferencije u hnlu pa nisu zeljeli nista prenijet sa konferencije iz francuske :rofl: e nase male novinarske frajlice…. Vase je da prenosite objektivno bez ikakvog filtriranja, osobnih stavova i osjecaja, ovo je koristenje novinarstva za vodenje svojih osobnih bitaka. Jadno.

Prikazali ste koliko ste plitki, jadni i neozbiljni. Odlican prikaz hrvatskog novinarstva. Jedva cekam da takav klaun jos kad kaze da je dinamovac :vomit:
  • DerHerrKool
    207
    Znači, ponašanje srednja škola. Ti novinari očigledno uvijek mogu gore. Dno
  • Crni86
    17.3k
    Za razliku od klauna tome iz zutila germanijak, 24h su prenijele trenerovu presicu iz francuske.

Iz dana u dan se pokazuje koji su mediji ozbiljni, a koji bi lagano mogli ic pisat kod nasih istocnih susjeda.
  • modri-kibic
    1k
    Trebali ste onda čuti novinara/komentatora HR2 u subotu nakon naše utakmice kako je bio razjaren kaj nije bilo presice od Kovačevića. Počeo spominjati zakladu Nema predaje (nisam shvatio kaj je tu pjesnik htio reći), pa onda i onda se oni nazivaju najvećim hrvatskim klubom i za kraj da treba slijedeću utakmicu SHNLa kada igra Dinamo samo komentirati protivnika, Dinamo ignorirati. Te na kraju sada idemo na utakmicu gdje ćemo bar dobiti izjave trenera poslije utakmice nevezano za rezultat. Baš su kao Villar :lol:
  • sport
    5.3k
    Pogledao presicu na GNK Dinamo Official TV-You Tube,tako da mi njihovo prenošenje informacija nije nešto bez čega ne mogu živjeti.A što bi tek bilo kad bi im se uskratile informacije sa Zone koje eksluzivno znaju prenosti.
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Fila brani sutra bravo Kova
    Jedva čekam tekmu,lille je dobra momčad ali možemo sa njima i vjerujem u dobar rezultat. Imaju dobrih igrača ,a meni najdraži ubjedljivo moj Viking Hákob Arnar Haraldsson, njega pratim od kad je imao 15 godina . On je njihov motor ,srce momčadi
  • MateG
    125
    Nisam znao gdje ovo napisati ali doslovno sam sanjao kolegu zonaša @Pacho :lol:
    Bila je neka priča kao upao u repku i zabio gol za repku
    I onda se počelo nešto o tome pisat na Zoni
    Kad sam se probudio i skužio šta sam sanjao, nisam znao kako reagirat ali malo mi je žao što kolegu stvarno ne gledamo u repki čisto zbog ovdjeprisutnih, vjerujem svima poznatih, forumskih izjava :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet