• Krizy
    72k
    U 77 europskih utakmica Celta je protiv Dinama izjednačila šestu najveću europsku pobjedu u povijesti kluba.

U 143 europske utakmice Lille je protiv Dinama upisao treću najveću europsku pobjedu u povijesti kluba.
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Uh najbolje od današnje utakmice je to da se upravo završila
  • NitkoBitan
    36.8k
    Prvenstvo je najbitnije. Fokuss
  • Marc
    1.1k
    Mi ove godine možemo osvojit prvenstvo samo slučajno, ako nam ga tovari poklone. Bolje da se spremamo za iduću rekonstrukciju momčadi na ljeto. Sramota!
  • cibona
    8.1k
    Svaka daljnja kritika treba biti usmjerena prema bobanu koji svjesno drži kovačevića kao trenera. On želi poslušnika, osobu koja će ga bespogovorno slijediti, a to je sve našao u kovačeviću. Ako boban kaže da nema razgovora s novinarima, onda nema, i kraj priče, nema "ali".

Vidim da neki zagovaraju bjelicu, ja vam odmah kažem zaboravite da će eventualni budući trener biti osoba sa gardom i svojim stavom. Traži se dobar čovjek, plemenitih osobina.

I za kraj, nula udaraca u okvir gola. HALO?!?! N U L A. Hvala predsjedniče!
  • Krizy
    72k
    Izjednačen je osmi najteži poraz u povijesti kluba, a samo tri puta je Dinamo gubio s više razlike (Bayern 9:2, Lyon 7:1 i Bayern 5:0).
  • Dinamo Sarajevo
    203
    ja bih kuću smio staviti na bubanj da s Kovačevićem nećemo biti prvaci
  • Debelko
    403
    deri majstore, samo deri…da se bar tako deres na utakmici
  • cibona
    8.1k
    Jel ti treba još jedan izvor možda? Hoće li ti slika moje godišnje ulaznice sa sjevera biti dovoljna?

Ajde produži.
  • Debelko
    403
    izvor je rekla kazala, samo deri upise, nastancaj ih jos 100 veceras
  • Crni86
    21.9k
    Nasa najbitnija utakmica je u ponedjeljak. Previse drame se radi danas, traze se glave i sl.

Kriza je… lose zgledamo i dosli na noge top ekipi. Zgubili smo. Ukoliko se u ponedjeljak ne pobjedi onda podrzavam da se krenu trazit glave.

Nismo se sigurno danas trebali vaditi.
  • ElDorado
    11.2k
    s ovim trenerom nema nade
  • Crni86
    21.9k
    djelomicno se slazem, samo kazem da se trebaju spremit vile do ponedjeljka po mom misljenju.
  • cibona
    8.1k
    Može tebi za dušu :kiss:

Evo danas je sve bilo odlično, momčad je nova, trener je nov i ovo je velika lekcija za budućnost, bitno da smo dali priliku mladim igračima.
  • ElDorado
    11.2k
    dobro si napisao vile
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.