• NitkoBitan
    33.2k
    ne kužim, vjerujes kriterijima Topića, Paušića i Korde?!ElDorado

Ja ne kuzim kaj ljudi uopce slusaju te debile, pogotovo Dinamovci. Ovaj radi i analizu njihovih prosera, Boze sacuvaj...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Jebeš njih ko njih, nego tema. Stvarno kad kreneš po pozicijama plus minus ispadne tako
  • ElDorado
    7.6k
    jbga tu smo di jesmo. Zanemarimo ove izvana po nekim mojim objektivnim kriterijima mi trenutno nemamo igrača za repku.
    A to kaj oni spominju Krovinovice, Sarlije, Hrgovice to je smijurija
  • Jos-Optimus
    8k
    pa majku milu, nemamo samo Hrvate u sastavu. Imamo Zajca, Bakrara, Bennacera, Mckennu, Domingueza, Hoxhu, Villara, Ljubičića + Misic kojeg Linolada ne voli je 9 baš, baš ozbiljnih, stranih igrača. Sad tu dodaš Valinčića, Stojkovića, Vidovića, Belju, Vinlofa, Godu, Galešića, Jakirovića, Mikića...imamo sve osim golmana, jbg, volim Nevistića, ali to je činjenično stanje.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Što je sve istina, ali nekako cjelokupna poanta je bila:

1. Da smo u kratkom razdoblju strašno pali kvalitetom, kada uzmeš u obzir da ne tako davno smo imali 4 igrača u prvih 11 koji su šamarali Nizozemsku u Rotterdamu

2. Da kada se ukazivala prilika, zanimanje ili barem medijski se povezivalo za neke igrače (Pjaca, Brekalo, Oršić, Pašalić, Smolčić, Labrović, Ivanušec and on and on) olako se govorilo da kaj će nam oni, a ispada da imamo lošije igrače na tim pozicijama.
  • Jos-Optimus
    8k
    pa i nemamo...Orša je Orša, ali nam ne treba povratnik u tim godinama. Brekalo, daj me nemoj...Ivanušec isto - pa nećemo moliti ljude ili dovoditi izdajnike. Hvala lijepo, imamo cijeli svijet na raspolaganju
  • criticus
    5.3k
    "Stvari, u kojima su ljudi tjerani sa svojih radnih mjesta jer su nešto suprotno dopustili nekome da kaže, od onoga što se u medijima prezentiralo i što se govorilo o Bobanu. Ljudi su tjerani sa svojih radnih mjesta! I mi govorimo o tome da je dočekan na nož? Pa to se nije radilo u doba Mamića. Zdravko Mamić nije radio te stvari - Josip Korda, Tribina podcast.

Karlo znam da čitaš. Pitaj kolegu da pojasni ovo, ko je potjeran i ko ga je potjerao? Je li Boban imao u tome prste ili neko iz Dinama? Zašto taj neko nije tužio odgovornog? Možda je taj neko toliko utjecajan da se oštećeni boji. Ako je Boban taj i toliko opasan jesmo li mi glasali za "mafijaša"?

Ovakve stvari se iznose uz dokaze, a ne kao buba u eter. Znam da nije novinar, ali ovo je neodgovorno i neetično. A ti Karlo kažeš da ideš na sjever. Nisi dužan štititi Bobana ni ikog iz uprave. Al ako si član sjevera dužan si dignuti glas za svoj klub i razjasniti to. Ako je Boban neko ko radi ilegalne ili samo stvari koje štete ugledu kluba, mi tribamo zaštitit svoj klub. A, ako su ovo samo insinuacije onda je to napad na klub. Ovo su ozbiljne stvari i ne izgovaraju se u eteru tako lako. Ako nećeš biti Dinamovac tamo, budi bar odgovoran voditelj "neutralnog" podcasta.

Zvonimir Boban je gori od Zdravka Mamića. To je narativ koji je započet s juga i njihovim predsjednikom sa tezom o "takozvanom navijačkom klubu". Neutralni analitičar ne spominje da je u istom bombonkastom tonu pisano o GViziji i Raketi, samo to ne paše narativu. Narativu paše Boban je gori od crnoga vraga. Dinamo je Mordor i dalje.
  • Odani Zgd
    955
    Znam da nije ovdje popularan,al bivši s.d Marko Marić danas kod Denisa u podcastu.Možda bi moglo biti zanimljivo.
  • Facke
    7k

:lol: Bas me zanima el bu gospon Maric sral po Dinamu.
  • rioda
    11.8k

Hoće sigurno, samo je pitanje koliko direktno. Siguran sam samo da neće priznati nijednu svoju pogrešku
  • Facke
    7k

Nek Joza onda ide navijati za Hajduka. Mihovil mu je kompa, nek ga uclani v Nas Hajduk. Oni od Bobana ideju delati Mamica. Od legende nasega nogometa. Svet je presel v vrazu mater.
  • Odani Zgd
    955
    Vjerovatno će fokus biti na najavi Europske tekme,mene zanima Mmae i takve teme....valjda bude Denis imao muda postaviti takva pitanja
  • Laugreano
    4.8k
    Ne piše nigdje da je Marić gost
  • Odani Zgd
    955
    Jbg,vjerovatno si u pravu,na prvu sam mislio da su on i Vaha gosti....isprike svima na dezinformaciji.
  • hardek
    7.4k
    Mislio sam da je Miho najveći kreten tamo, ali svaka čast Korda na ovom epskom rantu. Znaš da nekoga žulja kad poveže dvije totalno nepovezane stvari da bi nekako iznio svoj stav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.