• criticus
    5.3k
    Mislio sam da
    je Miho najveći kreten tamo
    hardek

Da samo raščistimo, ja nemislim da je iko od njih kreten. Dapače, jako dugo sam bio patreon i dalje mislim da su oni najrelevantniji HNL podcast, a možda ne samo podcast (tu naravno ne ubrajam zonin podcast koji je navijački, klubaški). Samim time mislim da imaju veću odgovornost od ovih kojekakvih nazovi HNL podcasta i emisija. Što je najgore, ja se generalno mogu složit da je Boban unisono dočekan ko spasitelj, novinari su se natjecali ko će mu virit iz šupka. O razlozima zašto je to tako možemo raspravljati, ja mislim da su drugačiji od onog što on misli ali to sad nije tema. Čak se i slažem da nije dobro što klub ne održava pressice. Ali povezati to sa time da je neko dobio otkaz, ito množina (ljudi!), dakle od 2 do koliko? 100? I onda u isti kontekst staviti Mamića je jako ozbiljna optužba. Tako da ako je istina da je Boban imao nešto s tim bi volio znat. A ako nije onda je to jako maliciozno iskonstruirano. Možda nespretno, al svakako maliciozno.

Više nisam patreon jer smatram da nekad, a sve češće, nemogu odijeliti klubaštvo od analize. Vjerojatno nenamjerno, ali moje klubaštvo mi onda nije dalo da nastavim biti takva vrsta podrške.
  • austrijanac
    8.5k
    Ljudi u vrijeme Mamića nisu bili protjeravani :eyes:
    A ljubav pucala gdje god je stigla...
  • Dudu 9
    930
    Nisu kreteni, ali su govna, podla iskompleksirana govna, a to je 100x gore nego da su kreteni. Ispaljivati ovakve optužbe bez dokaza i perfidno gurati Bobana u isti koš sa Mamićem može samo govno od čovjeka.

Što se tiče medijskog tretmana Bobana, slažem se da nije dočekan na nož, ali su se noževi izvadili čim je došla prva rezultatska kriza, jer su bivša mamićeva piskarala kojih su mediji i danas puni to jedva dočekala.
  • ElDorado
    7.6k
    Slicno je pricao i notorni Los. A ja pretpostavljam na koga se Korda referira. Ali ti ljudi su imali itekakvog financijskog interesa u cijeloj mamićevoj priči i zicer nisu dobili otkaze zbog neke glupe recenice. A u konacnici zasto Boban i ne bi ocistio klub od Mamicevog ološa?!
    A iskreno od Korde to ne bi ocekivao. A ako je to vec izrekao onda je mogao puno bolje objasniti tu svoju debilnu tezu
  • The Undertaker
    9.2k
    Dobro, na koga se Korda referira? Imamo li ime jer bi onda možda doznali i razlog otkaza. Ovako imamo neznanog junaka. Nije valjda Vlak? Ili Bimbo?
  • hardek
    7.4k
    Što je najgore, ja se generalno mogu složit da je Boban unisono dočekan ko spasitelj, novinari su se natjecali ko će mu virit iz šupka.criticus

To je istina, ali sam Boban se praktički sprdao s time u onom svom intervjuu u plavom salonu.

Meni je veći problem u svemu ovom Kordin tok misli. Bobanovo/Dinamovo nezadovoljstvo medijima -> Bobanu virili iz šupka kad je došao -> Velik broj zaposlenika dobio otkaz -> usporedba Bobana sa kriminalcem. Kako je on dospio do ovoga?
  • criticus
    5.3k
    Dobro, na koga se Korda referira? Imamo li ime jer bi onda možda doznali i razlog otkaza. Ovako imamo neznanog junaka.The Undertaker

Nije rekao, bar što sam pogleda jer poslije ovog nisam ima volje dalje gledat. Iz konstrukcije rečenice najbliže mi odgovara Stjelja nakon što je "dao priliku" Bruni u podcastu. Ali moguće da je i konstrukcija rečenice sasvim slučajna.

Malo je rasprava otišla u neželjenom smjeru na temi. Kako tvrdite za nekog da je govno a i ne poznajete ga? Ohladite glave. Samo zato što netko ima drugačije mišljenje nije kriminalac. Ja samo želim prozvati za nešto za što mislim da je opasna optužba. Ako naš predsjednik ima prste u otkazima novinara to bih kao član želio znati i distancirati se od njega makar se on zvao Zvonimir Boban. Ali, ako to nije istina onda je to pozivanje na mračna vremena na klub koji se očistio mraka i može ga biti sramota. Pogotovo kao stvaratelja nekog javnog mišljenja o HNLu tako ubacivati narative na račun predsjednika nekog HNL kluba. Ito ne tamo nekog nego najvećeg.
  • Danko
    2.6k

Kaj je stjelja dobio nogu?
  • ElDorado
    7.6k
    tak nekak i ja razmisljam. I jos poneki analiticar
  • criticus
    5.3k
    Kaj je stjelja dobio nogu?Danko

Nemam pojma. Službeno je sam otiša s Nove TV. Samo nagađam, doslovno pokušavam deducirati iz ranta koji je imao. Tako da sam vjerojatno promašio. Sumnjam da će to ikad opet komentirati osim ako nešto negdje drugdje ne izađe službeno.
  • ElDorado
    7.6k
    kaj bi pobogu Boban mogao davati otkaze novinarima?! Mislio je valjda na djelatnike kluba
  • ElDorado
    7.6k
    stjelja radi na Sofascore, podcast mu je hobi
  • criticus
    5.3k
    kaj bi pobogu Boban mogao davati otkaze novinarima?! Mislio je valjda na djelatnike klubaElDorado

Zašto bi bilo problematično da predsjednik uprave udijeli otkaz djelatniku kluba?

Ja sam shvatio da je on utjecajan toliko da je preko nekog utjeca na to da neki novinar dobije otkaz. I to je problematično i kriminalno.
  • ElDorado
    7.6k
    možda si u pravu. Problem je kaj to nije pojasnio. Nisam primjetio da neko iz SNa ili Germanijaka manje sere u zadnje vrijeme nego uobicajeno. A i ne fali neko ime. Nemam pojma. Jedino se Stjelja namece ali to mu uopce nije radno mjesto.
    Ali očito je netko blizak Kordi cim se tako zapjenio
  • Zagi
    13.2k
    Lik baci govno na naš klub.
    Mi ga idemo razmrljat da još više smrdi.
    Sjajno.

U popularnom zoninom dijalogu, pitao bih ja njega : "izvor" ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.