• NitkoBitan
    33.1k
    ne kužim, vjerujes kriterijima Topića, Paušića i Korde?!ElDorado

Ja ne kuzim kaj ljudi uopce slusaju te debile, pogotovo Dinamovci. Ovaj radi i analizu njihovih prosera, Boze sacuvaj...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k

Jebeš njih ko njih, nego tema. Stvarno kad kreneš po pozicijama plus minus ispadne tako
  • ElDorado
    7.4k
    jbga tu smo di jesmo. Zanemarimo ove izvana po nekim mojim objektivnim kriterijima mi trenutno nemamo igrača za repku.
    A to kaj oni spominju Krovinovice, Sarlije, Hrgovice to je smijurija
  • Jos-Optimus
    7.9k
    pa majku milu, nemamo samo Hrvate u sastavu. Imamo Zajca, Bakrara, Bennacera, Mckennu, Domingueza, Hoxhu, Villara, Ljubičića + Misic kojeg Linolada ne voli je 9 baš, baš ozbiljnih, stranih igrača. Sad tu dodaš Valinčića, Stojkovića, Vidovića, Belju, Vinlofa, Godu, Galešića, Jakirovića, Mikića...imamo sve osim golmana, jbg, volim Nevistića, ali to je činjenično stanje.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k

Što je sve istina, ali nekako cjelokupna poanta je bila:

1. Da smo u kratkom razdoblju strašno pali kvalitetom, kada uzmeš u obzir da ne tako davno smo imali 4 igrača u prvih 11 koji su šamarali Nizozemsku u Rotterdamu

2. Da kada se ukazivala prilika, zanimanje ili barem medijski se povezivalo za neke igrače (Pjaca, Brekalo, Oršić, Pašalić, Smolčić, Labrović, Ivanušec and on and on) olako se govorilo da kaj će nam oni, a ispada da imamo lošije igrače na tim pozicijama.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    pa i nemamo...Orša je Orša, ali nam ne treba povratnik u tim godinama. Brekalo, daj me nemoj...Ivanušec isto - pa nećemo moliti ljude ili dovoditi izdajnike. Hvala lijepo, imamo cijeli svijet na raspolaganju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.