• Infinity
    20.4k
    Nektar je bio dobar, ali se u zadnje vrijeme pokvario. Oni bolje stoje u Srbiji nego u BiH.

To sto ni jedno domace pivo nije ni blizu stranim dovoljno govori koliko su losa. Najjaci ugostiteljski objekti u Tuzli, Sarajevu i BL ne toce lokalna piva, nego strana, uz par iznimki, naravno. Jelen, Tuborg, Heineken i Ozujsko dominiraju BH trzistem. Domaca piva su jeftinija, ali to ne igra ulogu kod sire mase.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    :rofl: @NerminBznači kad dođeš u ZG ni za živu glavu ne naručuje Janu limun ,radije ponesi šljem za glavu u slučaju mamurluka dan poslije :lol:
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    ja sam popio jelen u Puli i dobro mi je sjeo , to sam teška srca morao priznati ,mada kažem nisam probirljiv . Imam svoje favorite , ali hladan pilsner i dobro društvo i meni dosta . Ljudi ugodan dan , idem pljačkati. Ugodan dan za šankom i sretan put braći :heart:
  • prefontaine
    5.4k
    idem pljačkatiKujtim Shalla

koga danas pljačkaš?
  • NKDZ86
    6.6k
    dance, kog drugog
  • mali M
    9.1k
    da... nekako kad ti Kujtim na šanku kaže idem pljačkati nitko zapravo ne sumnja u tipfeler :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.