• NKDZ86
    6.6k
    baš glupo za Mudrog da nije dobio ni priliku da bar pokaže jel valja il ne, a Kule ne znam zašto bi išao, osim ako to sam ne želi ,a sumnjam u to...
    jedva čekam da nađemo drugu špicu bolju od Kuleta, ajde da to vidim.
  • E46
    2k
    ima ih na svakom koraku, mislim jel koja znam primit loptu i uzet duel i odložiti dalje. Jebo vas kule, sad je vrijeme i prilika da se riješimo svih utega i nezadovoljnih, da se vecina ekipe do kraja procisti od igraca koji su zasluzni za neosvajanje lige prošle godine i lose igre u hnlu vec 3 4 godine.
  • Fan
    1.7k
    jedva čekam da nađemo drugu špicu bolju od Kuleta, ajde da to vidim.NKDZ86

Ako ćeš gledat striktno golove, vjerujem da ga nećemo nać.
    A ako ćeš gledat cjelokupan dojam, doprinos igri, pa na kraju i krajnji rezultat, onda ih ima jako jako puno, čak vjerujem da takvog već imamo, kad bi Bakrar igrao 10-ak tekmi na špici da bi bio puno bolja opcija
  • Nolifer
    13.4k
    baš glupo za Mudrog da nije dobio ni priliku da bar pokaže jel valja il ne, a Kule ne znam zašto bi išao, osim ako to sam ne želi ,a sumnjam u to...
    jedva čekam da nađemo drugu špicu bolju od Kuleta, ajde da to vidim.
    NKDZ86

Apsolutno se slažem s tobom kolega. Ne bih se čudio da bljesnu negdje drugdje u nekoj drugoj ekipi. Ono naši dečki, Dinamovci, domaći.... Najlakše nakrcat strancima pa im treba objašnjavat kaj je to Dinamo...
  • Efes Pilsen
    13.8k
    Bljesnuo je jedino Petkovic kojeg se vilama tjeralo zbog bolikurcine.
  • NKDZ86
    6.6k
    Ako ćeš gledat striktno golove, vjerujem da ga nećemo nać.Fan

a kaj da drugo gledam kod napadača? novi napadač će imat doprinos ko nevidljivi ljubičić? kao samo znalci vide kaj on radi po terenu, ovo ono, daj nemoj me ...
  • Orc123
    13.8k
    inace od svih velikih domacih Dinamovaca imamo strasne koristi.....svi se kunu u Dinamo, a kad treba stati uz klub ili kad treba pomoci ili vrattiti se onda ih nema nigdje. . . Jedan Olmo, stranac, napravio je vise za klub od svih ostalih zajedno koje kad pitas o Dinamu vecinom govore u rukavicama. Taj isti Mudrazija je rekao da nebi imao problem igrat u Hajduku?! Strasan Dinamovac. Tu Kuletu skidam kapu kad je reko da ne bi nikad igrao dolje.

Također Kovacic je jedan od rijetkih koji se ne srame rec da su Dinamovci. Sve u svemu mnogi su brze bolje pobjegli kad su imali i malu priliku, a na stranu to, kasnije su uvijek o Dinamu pricali u rukavicama da se ne bi zamjerili ovima dole. Jesmo Dinamovci ali. . .

Fucka mi se jel stranac ili domaci ako daje sve za klub. Naravno uvijek je dobro imati prave Dinamovce u klubu ala Antolic, Badelj, Kule. . .

Isto tako mnogi stranci su igrajuci za Dinamo zavoljeli klub, prate ga i danas, ozenili se ovdje, pomazu klubu, prate ga i navijaju. . .

Mudrazija nema kvalitetu za prvih 18 u Dinamu, a on zeli igrat vise, tak da mu siroko polje na zimu. . .
  • Nolifer
    13.4k

Ma naravno, onda dodje stranac sa bolikurč. pa krene s mjenjanjem frizura, a na terenu nula, tak da nema koristi ni od takvih polovnjaka...
  • Droljo
    23k
    Kuletovi golovi u hnl-u. Jel ne postoji neki mlađi napadač koji može zabiti 10 golova u sezoni koji igra sličnu ligu (slovačku, rumunjsku, gruzijsku, norvešku) a da ima potencijala za nešto više u budućnosti?
    Uzmi najboljeg juniora ili kadeta i daj mu 20 utakmica u sezoni. Zabit će u dinamu desetak golova sigurno...
    Druga krajnost, daj nestorovskom našu devetku zabit će i 20 hnl bagri..
  • Nolifer
    13.4k

Kad ga već spominješ, ima i svoje fanove

IMG-9072.jpg

:grin:
  • Zagi
    13.1k
    Jel ne postoji neki mlađi napadač koji može zabiti 10 golova u sezoni koji igra sličnu ligu (slovačku, rumunjsku, gruzijsku, norvešku) a da ima potencijala za nešto više u budućnosti?Droljo

A sigurno da postoji. Mi smo izabrali Belju. 23 godine, liga otprilike te kvalitete.
  • CastAway1986
    4.4k
    Osobno sam uvijek zagovarao Kuleta i branio ga pogotovo lani kad ga se posjelo na klupu da bi se forsiralo Mariceva panja Kangu , u dvije sezone vise je zabio i od tovarskog boga baluna..
    Oduzela mu se titula jednog od kapetana prvenstveno zbog ponasanja u svlacionici u posljednje vrijeme a ne zbog slabije forme tako da me nebi cudilo da ode na zimu ..Volio bi i kad bi insajderi ovdje mogli potvrditi ovo sto se prica o sukobu njega i par igraca jer sam dobio takve informacije ...
  • marcio amoroso
    47k
    Volio bi i kad bi insajderi ovdje mogli potvrditi ovo sto se prica o sukobu njega i par igraca jer sam dobio takve informacije ...CastAway1986

Evo uz dužno poštovanje ja tebe ne mogu razumijeti. Ti želiš da “insideri” na javnom forumu iznose prljavi veš iz svlačionice i ocrne igrača Dinama :monkey:
  • CastAway1986
    4.4k
    naravno da ne zelim da ga ocrne prvenstveno jer je rijec o Kulenovicu za kojeg se moze procitati ovdje da sam ga ja uvijek zagovarao , samo sam htio reci da je razlog moguceg njegovog odlaska ne losija forma nego te neke sitne svađice zbog kojih je i uostalom izgubio titulu dokapetana
  • Zagi
    13.1k
    Nije na klubu da zadovoljava našu znatiželju nego da radi u svom interesu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.