• Nolifer
    13.6k
    baš glupo za Mudrog da nije dobio ni priliku da bar pokaže jel valja il ne, a Kule ne znam zašto bi išao, osim ako to sam ne želi ,a sumnjam u to...
    jedva čekam da nađemo drugu špicu bolju od Kuleta, ajde da to vidim.
    NKDZ86

Apsolutno se slažem s tobom kolega. Ne bih se čudio da bljesnu negdje drugdje u nekoj drugoj ekipi. Ono naši dečki, Dinamovci, domaći.... Najlakše nakrcat strancima pa im treba objašnjavat kaj je to Dinamo...
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Bljesnuo je jedino Petkovic kojeg se vilama tjeralo zbog bolikurcine.
  • NKDZ86
    6.8k
    Ako ćeš gledat striktno golove, vjerujem da ga nećemo nać.Fan

a kaj da drugo gledam kod napadača? novi napadač će imat doprinos ko nevidljivi ljubičić? kao samo znalci vide kaj on radi po terenu, ovo ono, daj nemoj me ...
  • Orc123
    14.1k
    inace od svih velikih domacih Dinamovaca imamo strasne koristi.....svi se kunu u Dinamo, a kad treba stati uz klub ili kad treba pomoci ili vrattiti se onda ih nema nigdje. . . Jedan Olmo, stranac, napravio je vise za klub od svih ostalih zajedno koje kad pitas o Dinamu vecinom govore u rukavicama. Taj isti Mudrazija je rekao da nebi imao problem igrat u Hajduku?! Strasan Dinamovac. Tu Kuletu skidam kapu kad je reko da ne bi nikad igrao dolje.

Također Kovacic je jedan od rijetkih koji se ne srame rec da su Dinamovci. Sve u svemu mnogi su brze bolje pobjegli kad su imali i malu priliku, a na stranu to, kasnije su uvijek o Dinamu pricali u rukavicama da se ne bi zamjerili ovima dole. Jesmo Dinamovci ali. . .

Fucka mi se jel stranac ili domaci ako daje sve za klub. Naravno uvijek je dobro imati prave Dinamovce u klubu ala Antolic, Badelj, Kule. . .

Isto tako mnogi stranci su igrajuci za Dinamo zavoljeli klub, prate ga i danas, ozenili se ovdje, pomazu klubu, prate ga i navijaju. . .

Mudrazija nema kvalitetu za prvih 18 u Dinamu, a on zeli igrat vise, tak da mu siroko polje na zimu. . .
  • Nolifer
    13.6k

Ma naravno, onda dodje stranac sa bolikurč. pa krene s mjenjanjem frizura, a na terenu nula, tak da nema koristi ni od takvih polovnjaka...
  • Droljo
    23.4k
    Kuletovi golovi u hnl-u. Jel ne postoji neki mlađi napadač koji može zabiti 10 golova u sezoni koji igra sličnu ligu (slovačku, rumunjsku, gruzijsku, norvešku) a da ima potencijala za nešto više u budućnosti?
    Uzmi najboljeg juniora ili kadeta i daj mu 20 utakmica u sezoni. Zabit će u dinamu desetak golova sigurno...
    Druga krajnost, daj nestorovskom našu devetku zabit će i 20 hnl bagri..
  • Nolifer
    13.6k

Kad ga već spominješ, ima i svoje fanove

IMG-9072.jpg

:grin:
  • Zagi
    13.6k
    Jel ne postoji neki mlađi napadač koji može zabiti 10 golova u sezoni koji igra sličnu ligu (slovačku, rumunjsku, gruzijsku, norvešku) a da ima potencijala za nešto više u budućnosti?Droljo

A sigurno da postoji. Mi smo izabrali Belju. 23 godine, liga otprilike te kvalitete.
  • CastAway1986
    4.7k
    Osobno sam uvijek zagovarao Kuleta i branio ga pogotovo lani kad ga se posjelo na klupu da bi se forsiralo Mariceva panja Kangu , u dvije sezone vise je zabio i od tovarskog boga baluna..
    Oduzela mu se titula jednog od kapetana prvenstveno zbog ponasanja u svlacionici u posljednje vrijeme a ne zbog slabije forme tako da me nebi cudilo da ode na zimu ..Volio bi i kad bi insajderi ovdje mogli potvrditi ovo sto se prica o sukobu njega i par igraca jer sam dobio takve informacije ...
  • marcio amoroso
    47.6k
    Volio bi i kad bi insajderi ovdje mogli potvrditi ovo sto se prica o sukobu njega i par igraca jer sam dobio takve informacije ...CastAway1986

Evo uz dužno poštovanje ja tebe ne mogu razumijeti. Ti želiš da “insideri” na javnom forumu iznose prljavi veš iz svlačionice i ocrne igrača Dinama :monkey:
  • CastAway1986
    4.7k
    naravno da ne zelim da ga ocrne prvenstveno jer je rijec o Kulenovicu za kojeg se moze procitati ovdje da sam ga ja uvijek zagovarao , samo sam htio reci da je razlog moguceg njegovog odlaska ne losija forma nego te neke sitne svađice zbog kojih je i uostalom izgubio titulu dokapetana
  • Zagi
    13.6k
    Nije na klubu da zadovoljava našu znatiželju nego da radi u svom interesu.
  • Nolifer
    13.6k
    Ma kakvi sad crni sukobi, interesi, podjele, to je najmanje kaj treba Dinamu, mislim da je to sve dio tog procesa i ko iole prati nogomet zna da bu toga uvijek bilo, a na kraju momčad trpi, nadam se da će bit sretni završetak...I po meni nek bude to interno u klubu, a ne za piskaranje po forumima...
  • Jurki
    20.9k
    Evo vec vidim clanak.
    Germanijak ekskluzivno doznaje od visokopozicioniranog izvora u Dinamu.. Dinamo pretrpio jos jedan udarac pred sudbonosne utakmice. Raskol u svlacionici Dinama, igrac taj i taj se sukobio sa tim i tim. Zvijezda ta i ta razmislja o odlasku iz kluba.

Nas sve i svasta zanima u vezi kluba, al od ove informacije nemamo apsolutno nist korisnog.
    Samo gorivo za senzacionalisticka zutila, istovar novinara po klubu i drugo bas nist.

Neki bi stvarno trebali razmisliti prije nego kaj stisnu "post comment" i razmisliti kaj s tim dobivaju.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Bezveze se izmišljaju afere da bi se potkrijepilo nekakve osobne teorije. Općepoznata je stvar da su igrači nakon Istre imali sastanak bez prisustva bilo koga iz kluba. Za očekivati je da su si dosta toga rekli, između ostalog sigurno i Kule nekima kao neki Kuletu. Nije to nikakav sukob, iz toga može samo na dobro izaći. Bolje da si u glavu kažu nego da iza leđa šuruju i truju atmosferu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.