• Fan
    1.7k
    Sve stoji da je zabio ta 3 gola, bio je čak i dobar, ali malo je puno previše reć da je jedan od najzaslužnijih za titulu.
    U svakom slučaju, na temelju odlične statistike još kad se uzme u obzir brutalna prošla sezona, ako će se i prodavat, mislim da se može dobit 3m+ za njega. Za igrača koji nam nije u planu za prvih 11 bi to bilo top.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Kule je jedan od rijetkih preostalih pravih Dinamovaca . Jedan od nas , i ne čudi me ako je pukao i povisio glas ma zvijezde ili igrače koji nisu svjesni naše veličine. Igrač koji se dokazuje od prvog dana ,koji je uvijek nešto nekom dužan dokazivati ,i ako je najbolji strijelac , svaki put je rezerva,broj dva ,broj tri i mora to slušati. Pa normalno je da pukne tu i tamo. Ali to su sitnice , šta je sve prošao on se super nosi sa tim. A o situaciji na terenu , u svlačionici postoji trener i razgovorom de sve može riješiti. U slučaju da on misli da je bolji i da treba više igrati onda je to stvar se i trenera da masku rješenje. Onda je i možda vrijeme da promjeni sredinu ako može biti prva špica negdje . Kod nas to realno teško da će ikad biti. Ja se osobno nadam da neće jer nam osim dinamovštine treba kvalitet koji on nema da bi bio naš plavi 9
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.