• Dzoni
    3k
    Vidim da su napravili aplikaciju sa maxsport kvizom, jel trebam biti pretplatnik maxtv-a da bi mogao pristupit kvizu/aplikaciji?
    Edit: riješen problem
  • Mihaljević
    14.1k
    Trenerčina. Jedan od prvih pikova nakon Kove, nadam se.
  • FazeN
    3.8k
    Kako je došlo do mene oko sastanka u Splitu, sve je u redu kažu.

Livaja neće biti kažnjen ni u ludilu, imao je baš problema s trbuhom to je službena priča.
    A Garcia je dobio punu podršku kluba, nastavlja radit bez ikakvih problema, te nije niti blizu otkaza.
  • Dendle71
    216
    Ne kužim kakvi su to problemi s trbuhom? Kaj je imal sračku? Ovo je po meni, ako je tako kako pišeš najbolja vijest. Ajmo po 100 put sve pod tepih zgurat. Potapšao si zalizanog po ramenima i osmjehom na licu direkt mu potvrdio....ipak si ti veći od kluba. Tako da pomaka nema. A trener je bivši nakon derbija jer ne možes dopustiti nikome 2 petarde u 2 tjedna.
  • rokikaciga
    7.4k
    Dobro je rekao Jela jucer "i mene je bolio trbuh kad mi se nije islo u skolu".

Sprdacina od kluba.

A ovo "stojimo cvrsto iza Garcije" cesto znaci ubrzo otkaz i sapunjanje daske.
  • FazeN
    3.8k
    Ovo je po meni, ako je tako kako pišeš najbolja vijestDendle71

Ne znam sve detalje logično, ali 100% znam da je na sastanku osim Garcie i Livaje bio i onaj drugi Garcia, i odluka nema nikakve kazne, sve je u redu, sukoba nema, Garcia ostaje.
  • Jaro
    11.2k
    Ne kužim kakvi su to problemi s trbuhom?Dendle71

a isti ko "boli me pubična kost" neki dan njihovog golmana prema reprezentaciji, isti kao bole me leđa Livakovića u Gironi, kao i ostale kucobolje koje igrači izmišljaju (a nemreš im dokazat da ih ne boli jbg) kad im se ne igra, ne trenira ili kaj već...
  • Mr Anderson
    15.2k
    TrenerčinaMihaljević

Je, onaj nas je prestao pilat s Rierom, ajmo sad malo s ovim. Ne vidimo dalje od Slovenije?
    Ta trenerčina je isto tako jedva bod uzeo na Gibraltaru i prosipao bodove po HNL-u i Armeniji.
  • Krulek
    1k
    Novinarska i " analitičerska " spika: da nije bilo vjetra, da nije bilo hladno, da nije Livaju bolio trbuh, da nije Ivušić bio rupa, da nije Šego promašio, da nije Fruk postigao tri komada, da nije lopta okrugla, da nisu igrači bili u reprezentaciji, ....tuga s juga bi pobijedila.
  • Omake
    13.6k
    Bolilo je Livaju nešto ispod trbuha, isto ono što ga zaboli kad treba igrat Europu ili kad zagusti u HNLu.
  • prefontaine
    5.4k
    da nije bilo vjetra, da nije bilo hladno, da nije Livaju bolio trbuh, da nije Ivušić bio rupa, da nije Šego promašio, da nije Fruk postigao tri komada, da nije lopta okrugla, da nisu igrači bili u reprezentaciji...Krulek

...izgubili bi samo 2:0
  • rokikaciga
    7.4k
    Kad ce ekskluziva ZoneDinamo i Luke Modrica?
  • Efes Pilsen
    13.8k
    Na kojem jeziku je to izdiktiro?
  • Dzoni
    3k
    Fora je ovaj Maxsport HNL kviz, dobro za malo zabavit se navečer.
    Jedini malo veći minus je da je dosta biased prema Tovarima, bar po ovim pitanjima, ali što drugo očekivati od televizije koju je slagala Mamićeva pička iz frustracije što njegovog lieblinga nema u Zagrebu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet