• Dzoni
    3k
    Vidim da su napravili aplikaciju sa maxsport kvizom, jel trebam biti pretplatnik maxtv-a da bi mogao pristupit kvizu/aplikaciji?
    Edit: riješen problem
  • Mihaljević
    14.1k
    Trenerčina. Jedan od prvih pikova nakon Kove, nadam se.
  • FazeN
    3.8k
    Kako je došlo do mene oko sastanka u Splitu, sve je u redu kažu.

Livaja neće biti kažnjen ni u ludilu, imao je baš problema s trbuhom to je službena priča.
    A Garcia je dobio punu podršku kluba, nastavlja radit bez ikakvih problema, te nije niti blizu otkaza.
  • Dendle71
    216
    Ne kužim kakvi su to problemi s trbuhom? Kaj je imal sračku? Ovo je po meni, ako je tako kako pišeš najbolja vijest. Ajmo po 100 put sve pod tepih zgurat. Potapšao si zalizanog po ramenima i osmjehom na licu direkt mu potvrdio....ipak si ti veći od kluba. Tako da pomaka nema. A trener je bivši nakon derbija jer ne možes dopustiti nikome 2 petarde u 2 tjedna.
  • rokikaciga
    7.4k
    Dobro je rekao Jela jucer "i mene je bolio trbuh kad mi se nije islo u skolu".

Sprdacina od kluba.

A ovo "stojimo cvrsto iza Garcije" cesto znaci ubrzo otkaz i sapunjanje daske.
  • FazeN
    3.8k
    Ovo je po meni, ako je tako kako pišeš najbolja vijestDendle71

Ne znam sve detalje logično, ali 100% znam da je na sastanku osim Garcie i Livaje bio i onaj drugi Garcia, i odluka nema nikakve kazne, sve je u redu, sukoba nema, Garcia ostaje.
  • Jaro
    11.2k
    Ne kužim kakvi su to problemi s trbuhom?Dendle71

a isti ko "boli me pubična kost" neki dan njihovog golmana prema reprezentaciji, isti kao bole me leđa Livakovića u Gironi, kao i ostale kucobolje koje igrači izmišljaju (a nemreš im dokazat da ih ne boli jbg) kad im se ne igra, ne trenira ili kaj već...
  • Mr Anderson
    15.2k
    TrenerčinaMihaljević

Je, onaj nas je prestao pilat s Rierom, ajmo sad malo s ovim. Ne vidimo dalje od Slovenije?
    Ta trenerčina je isto tako jedva bod uzeo na Gibraltaru i prosipao bodove po HNL-u i Armeniji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet