• Jos-Optimus
    8k
    Livaja je nakon tekme bio u Zagrebu u noćnom klubu do ujutro, valjda je udarao po Pelinu ili Orahovcu zbog trbuba
  • Oluja
    5.7k
    Livaja je nakon tekme bio u Zagrebu u noćnom klubu do ujutroJos-Optimus

Zna li se što detaljnije o ovome i ima li potvrde ovog događaja?
  • wolfgang14
    3.3k
    Kako je došlo do mene oko sastanka u Splitu, sve je u redu kažu.

Livaja neće biti kažnjen ni u ludilu, imao je baš problema s trbuhom to je službena priča.
    A Garcia je dobio punu podršku kluba, nastavlja radit bez ikakvih problema, te nije niti blizu otkaza.
    FazeN

hmm, kome vjerovati :sweat:

Napeto na Poljudu: Odnosi loši, a Garciju je doveo bivši direktor

Dok je u Dinamu Boban stao iza Kovačevića, drugačiju situaciju sad ima trener Hajduka. Nije "na istoj valnoj duljini" s Vučevićem i Rakitićem, a mogao bi uskoro potražiti drugo rješenje

https://www.24sata.hr/sport/napeto-na-poljudu-odnosi-losi-a-garciju-je-doveo-bivsi-direktor-1090294
  • FazeN
    3.8k
    To je Hajduk, kod njih je raskol uvijek, i kad nije haha.
    Vucevic nije fan Garcie općenito pogotovo jer mu je zakucao pojacanja na klupu koje Hajduk s lovom koju jedva sabere plaća.
    No 100% ti provjereno tvrdim da je nakon sastanka rečeno što sam napisao, da Livaja je imao problema zato nije ušao nije nikog nepoštovao, te trener ima podršku i dalje.
    Pa eto i onaj papak Rakitic je rekao to slično nekako

Btw, isto tako Livaja protiv Varaždina počinje utakmicu 100% kažu, to ti dovoljno govori kakav je klub u pitanju i tko se poštuje dolje.
    Igrač koji je odbio ući u igru i ugovor potpisat, za nagradu počinje utakmicu.
    Također sam načuo da je bila svađa na poluvremenu dobrana u utakmici s Rijekom(što je sasvim normalno da ne seremo i mlatimo), a i da je rekao jedan igrač Hajduka na poluvremenu pred cijelom svlačionicom "ne možemo ovako s ovom dicom nisu za ovakvu utakmicu", tako da treba ispratiti tu djecu koju su hvalili da su najbolji mladi igrači ikad, iduće kolo jesu na klupi.
    Brijem da bude Hodak - Karačić sigurno zamjena, ako ne i Mlačić.
    I tu će se onda vidjet koliko trener ima utjecaja i kontrole, i kakvo je pravo stanje zapravo nakon razgovora s Vucevicem.

Znamo ko vodi taj klub, mogu oni dat podršku vanzemaljsku treneru, no skucamo li mi njih u derbiju, oni propadaju, sukobi dolaze i završavaju treći na kraju sezone zapamti što ti kažem.
    Imamo šansu ih uništiti.
  • vjeko1701
    20.8k
    Imamo šansu ih uništiti.FazeN

Što više manje znači da nećemo.
  • rioda
    11.7k
    a i da je rekao jedan igrač Hajduka na poluvremenu pred cijelom svlačionicom "ne možemo ovako s ovom dicom nisu za ovakvu utakmicuFazeN

Rebić ili Šego? :rofl:
  • Peškaman
    8.2k
    Fascinantno kako još uvijek vjerujete u ova pisanja novinara,pa zar ne vidite gotovo identičan tijek razvoja događaja svaki put i kod Dinama i kod Hajduka. Povišeni tonovi,sastanci na kojim su igrači rekli sve ali baš sve jedni drugima, sportski direktori ljuti na trenera, loš odnos između njih, N.N. igrač ljut na trenera i tako dalje. Ne bi me čudilo da imaju papir kraj laptopa s redoslijedom objavljivanja članaka kao što sam ja imao popis šifri za GTA kada je izašao.

Samo recikliraju članke jednog i drugog kluba iznova, raskol u svlačionici vol 56, dobro se po svlačionici ne gađaju praćkama.

Sasvim normalnu stvar da se par igrača popičkara predstavljaju kao da je nastupila krizna talačka situacija.
  • Zagi
    13.1k
    Vjerujem u dramu kod njih, naša se ne događa.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    Lako za sve te priče, mene samo zanima kako je nama (ajde osim ovog ljeta, bit ću pošten) uvijek bila medijska spika i histerija da ide bankrot ako se ne uđe u Ligu prvaka, prodali ste za manje od 50 milijuna, kolaps, a kod njih četvrtu sezonu zaredom bude dva članka, pobjedi se par utakmica zaredom i sve ode u zastaru.
  • NORTE
    21.2k
    Ako izgube derbi i odu s minusom na blagdane mogao bi Garcia možda i odletit, posebno zbog ovog stanja/sukoba s Livajom, ali svejedno treba uzet u obzir da su pod njim imali par dominantnih tekmi na gostovanjima, promovirali puno mladih i evo trenutno su i dalje vodeći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet