• Zagi
    13.1k
    Ne pratim niti ja ove sezone nažalost.
    Bilo bi super ako ima netko lokalan da nam napiše netko više.

Ali vidim da igra sve tekme po 90 minuta, a s obzirom da je po talentu po meni čak ispred Mikića to bi trebalo biti dovoljno.
    Očekujem ga na ljetnim pripremama pa ćemo vidjeti gdje je.

Osim ako će se ići na neke žešće rezove u veznoj liniji na zimu što ne očekujem baš.
  • rokikaciga
    7.4k
    Dovoljno je dobar da odigra protiv fenjerasa ili da odmori Misketa zadnjih pola sata.
  • Jos-Optimus
    8k
    Ma Pavića i Jakirovića treba čim prije u rotaciju
  • Sajla
    15k
    Mišić s rukama na koljenima je prizor kojeg smo već previše puta vidjeli ove sezone. Preskočio je Predavac i Vukovar, Istru zbog 4 žuta, Karlovac jedno poluvrijeme, a protiv Slavena igrao 60 minuta. Sve ostale utakmice je odigrao od početka do kraja. 17 nastupa, 15x90min, a odigrali smo 20 utakmica.
    Ukupno odigrao 80,83% minuta.
    Meni to izgleda kao visoko, ali ne previsoko opterećenje za normalnog zdravog igrača. Samo što se bojim da za njega s napunjenom 31 godinom i poznatom povijesti bolesti ne možemo reći da to može podnijeti i isporučivati konstantno dobre igre. Imamo dovoljno igrača da si možemo dozvoliti da se njegova iskorištenost spusti bliže 65%, za dobrobit svih.
  • Crni86
    17.3k
    Jos bi covjek razumio da je utakmica drz nedaj, a ne da si ju rjesio u 60. minuti. Kad ces ga vadit ako ne sad? Onda vadis ljubicica koji je nasprem misica mladic i koji nije igrao uopce kup kroz tjedan.
  • Dinamo-SB
    769
    Tko je trenutno njegova najprirodnija zamjena? Ne pricam o promjeni sustava u veznom redu nego kad ide bas ovo zamjena pozicija za poziciju.Bennacer se baš nije pokazao kao dobra Misiceva zamjena protiv Vukovara i Istre. Obje tekme jako loš kad Misic nije igrao,nisam neki analiticki i takticki strucnjak,ali sam siguran da to nije slucajno jer kad Misic i Bennacer igraju zajedno Bennacer djeluje 100x bolje. Mislim također da je i Kova i cijeli stožer smatrao da ce Bennacer moci mijenjati Misica,ali to ocito nije slucaj i rezultati to govore. Tu se namece moje pitanje na pocetku posta.
    Imam dojam da je najbolja zamjena za Mišića trenutno - Soldo. Ili ne znam. Vratit Pavića. Samo bi volio da imamo jasnu zamjenu za Misica kojem je to primarna pozicija pa da vidimo,ako ne stima,ne stima trazit cemo novog,ali barem da se pruzi sansa da ima tu jasnu ulogu da je zamjena Misicu.
  • rokikaciga
    7.4k
    Tko je trenutno njegova najprirodnija zamjena?Dinamo-SB

Pavic koji bi ga mogao oke zamjeniti protiv fenjerasa (ili da to igraju Bennacer i Villar) i kad vodimo u zadnjih pola sata da ga ne vidim vise s rukama na koljenima. Realno bi trebao mali odraditi sezonu do kraja u Dubravi i onda bi to bilo bile onom sto trazimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.