• CastAway1986
    4.4k
    .Mišić je j*** majku Zapadu...?
    "Ja sam j*** istočnoj. Bitno da ne i*** Sieveru,. Mišić įe godinama naįbitniji igrač Dinama. Mislim da sazrijeva, dogodilo se, rasčistio je s dečkima Sjevera, on je samo htio u svlačionicu. Nogomet je emotivna igra..."

Zvonin dio gdje pruza podrsku kapetanu...
  • fakin
    2.1k
    Misic sazrijeva, covjek ima 31 godinu
  • Efes Pilsen
    13.8k
    Sazrijeva kao voda, kapetan. Do sada su traku nosili drugi, jel se bas na sve moras prosut?
  • FelceAzzurro
    1.1k

Nije svako rođen fakin ko ti.
  • nemapredaje
    6.6k

Ti nećeš nikada.
  • Hrc-Vg
    1k
    Meni on jednostavno nema osobnost ni karizmu za kapetana…Uz to, ne zna kad treba izvršiti protisak na suca, ili to ne želi raditi…Na Bennaceru se recimo vidi da je rođen za vođu na terenu, a i Zajc pokazuje odlike vođe. Ako kojim čudom Bennacer ostane, on bi trebao biti kapetan, a u drugom slučaju bi ja stavio Zajca…Volim i poštujem Zvonu, ali mislim da je fulao s trenerom i kapetanom.
  • CastAway1986
    4.4k
    kakvo omalovazavanje Misica , cime to je Bennacer zasluzio biti kapetanom, mozda tim da je dvaput vec zakasnio ? Ja neznam sta je pojedincima ovdje
  • Hrc-Vg
    1k
    Čovjek se na terenu ne ponaša kao kapetan, a to je osnovno za tu ulogu. Mislim da se Boban nadao da će Mišić moći obaviti tu zadaću sad kad više nije bilo ostalih senatora, ali čovjek jednostavno nije takav karakter.
  • IceMan
    3.7k
    Ma ja nemam problem kad šamara nekog u žaru borbe, pogotovo dok neko na njega nasrće. Neka…

Al imam dok igra loše kao u posljednje vrijeme…
  • DrRatoljub
    364
    Misic nije profil kapetana Dinama. Ne zbog samaranja i nervoze, nego zbog nedostatka inicijative. Kad Stojkovic dobiva crveni, on prvi mora skakati na suca. Nije važno je li ili nije bio karton. Vidjeli smo da od poštenja nema ničega. A također ne reagira kad igramo za kurac i on bi trebao biti taj koji će podviknuti i prekinuti rasprave kao protiv Istre.
  • C@ptain Koons
    320
    Al evo meni Kova kao i ostali dio stožera nije jasan: zašto imaš strah mijenjati Mišića za Bennacera ili Villara? Imaš taj luksuz, a valjda bi morali vidjeti da ti kapetan ne može više odraditi 90 minuta kao prije.
  • ElDorado
    7.6k
    To nikom nije jasno. Valjda će i to shvatiti uskoro. Jučer je potpuno izdušio, prije gola Vž spustio je ruke na koljena, potpuno bez energije
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    89
    Mišljenja sam da ga polako treba pripremat za rotacijsku ulogu jer je energetski ispod razine koju ozbiljniji nogomet zahtjeva, ne zbog godina (31) već zbog izraubanosti uzrokovanoj nedostatkom dosljednih zamjena zadnjih godina. Čini mi se, također, da nije onaj tip igrača koji traju dugo poput Luke i Perišića pa da od njega možemo očekivati da igra još 5+ godina. Nije to više Miške koji daje tempo igri 90 minuta i uzima hrpu lopti kao pred 2-3 sezone. Treba mu se tražiti dugoročnija zamjena za sezone koje slijede u vidu mlađeg, rastrčanijeg, agresivnijeg igrača koji će čuvati leđa Zajcu i trećem veznom, a Miške bi ulazio zadnjih pola sata da doktorski privede tekmu kraju na iskustvo i kvalitetu koja je neupitna te počinjao neke tekme, ali svakako ne svaku kao što je situacija trenutno.

Bez njega se može i mora, čovjek nije robot i prijekopotrebna mu je rotacija jer će u suprotnom ubrzo postati "potrošen igrač"...
  • Zagi
    13.1k
    Treba mu se tražiti dugoročnija zamjena za sezone koje slijede u vidu mlađeg, rastrčanijeg, agresivnijeg igrača koji će čuvati leđa Zajcu i trećem veznomBicikl Arbera Hoxhe

Branko Pavić na zimu ili na ljeto. Nema potrebe za nekim trećim rješenjem.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    89
    Iskreno ne pratim detaljnije 2. rang, osim što pogledam maxsport sažetke pa nisam baš upoznat s njegovim nastupima, ali da je talent to stoji, sad samo pitanje hoće li se razviti na traženu razinu koju Dinamovih prvih 11 zahtjeva...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.