• CastAway1986
    4.4k
    .Mišić je j*** majku Zapadu...?
    "Ja sam j*** istočnoj. Bitno da ne i*** Sieveru,. Mišić įe godinama naįbitniji igrač Dinama. Mislim da sazrijeva, dogodilo se, rasčistio je s dečkima Sjevera, on je samo htio u svlačionicu. Nogomet je emotivna igra..."

Zvonin dio gdje pruza podrsku kapetanu...
  • fakin
    2.1k
    Misic sazrijeva, covjek ima 31 godinu
  • Efes Pilsen
    13.7k
    Sazrijeva kao voda, kapetan. Do sada su traku nosili drugi, jel se bas na sve moras prosut?
  • FelceAzzurro
    1.1k

Nije svako rođen fakin ko ti.
  • nemapredaje
    6.5k

Ti nećeš nikada.
  • Hrc-Vg
    1k
    Meni on jednostavno nema osobnost ni karizmu za kapetana…Uz to, ne zna kad treba izvršiti protisak na suca, ili to ne želi raditi…Na Bennaceru se recimo vidi da je rođen za vođu na terenu, a i Zajc pokazuje odlike vođe. Ako kojim čudom Bennacer ostane, on bi trebao biti kapetan, a u drugom slučaju bi ja stavio Zajca…Volim i poštujem Zvonu, ali mislim da je fulao s trenerom i kapetanom.
  • CastAway1986
    4.4k
    kakvo omalovazavanje Misica , cime to je Bennacer zasluzio biti kapetanom, mozda tim da je dvaput vec zakasnio ? Ja neznam sta je pojedincima ovdje
  • Hrc-Vg
    1k
    Čovjek se na terenu ne ponaša kao kapetan, a to je osnovno za tu ulogu. Mislim da se Boban nadao da će Mišić moći obaviti tu zadaću sad kad više nije bilo ostalih senatora, ali čovjek jednostavno nije takav karakter.
  • IceMan
    3.7k
    Ma ja nemam problem kad šamara nekog u žaru borbe, pogotovo dok neko na njega nasrće. Neka…

Al imam dok igra loše kao u posljednje vrijeme…
  • DrRatoljub
    363
    Misic nije profil kapetana Dinama. Ne zbog samaranja i nervoze, nego zbog nedostatka inicijative. Kad Stojkovic dobiva crveni, on prvi mora skakati na suca. Nije važno je li ili nije bio karton. Vidjeli smo da od poštenja nema ničega. A također ne reagira kad igramo za kurac i on bi trebao biti taj koji će podviknuti i prekinuti rasprave kao protiv Istre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet