• Mr Anderson
    15.2k
    Kaj će sad svi koji nisu zadovoljni minutažom tražiti sastanak s predsjednikom?
  • FazeN
    3.8k
    Ne.
    Sasvim normalan sastanak koji Boban zna prakticirati nakon utakmice gdje pohvali neke igrače koji su igrali, a s nekima koji nisu popriča.

Po meni je to + stvar.
  • Carrasco
    6.6k
    Dati Patrika Horvata bi bila ludost.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    jedino je Orsa mogao jos nekoliko sezona ostati i biti koristan.Jaro

I još uvijek može dve dobre sezone odradit, i onda još jednu dvije kao sporedna rotacija
  • tp1997
    2.2k
    Ja sam bio i ostao stava da Orša može biti koristan igrač. Ne bi bio nositelj ekipe niti prvotimac, i fizički možda nije više toliko potentan, ali može pokriti oba krila pa i napadača (sjetimo se da nam je u "zlatnoj eri" realno bio najbolji finisher); čak i beka u najgorem slučaju, igrao je s vremena na vrijeme neku varijantu wingbacka kod Mamića i Krznara.

Ne bi bio skup, a znamo da bi davao 100%. Vrhunska rotacija.
  • Zagi
    13.1k
    Dati Patrika Horvata bi bila ludost.Carrasco
    Pored Hoxhe i Varele dvije godine tu nebu minutu dobio.
    Ne misliš li da je bolje poslati ga u Slaven taj period i dobiti skoro pa gotovog igrača?

Dati ga, naravno da ne. Neki postotak /buyback koji odgovara objema stranama naravno.
  • DerHerrKool
    190
    Imat ćemo B momčad baš za talve stvari. Nema šanse da se nekome razvijaju igrači za nas osim ako nisu direktna filijala, a pogotovo “konkurencija” u istoj ligi.
  • hardek
    7.4k
    Dati Patrika Horvata bi bila ludost.Carrasco

Gle nešto moraš dati da bi sada dobio Jagušića. Nisu ni ovi iz Belupa baš vesla sisali. Daj ga uz neki razuman buy-back ili % od buduće prodaje i vidi šta će se desiti. Čisto sumnjam da mi imamo 3+ milje eura za Jagušića na zimu pa moramo improvizirat
  • Droljo
    22.9k
    Dat slavenu i 50% od profita na sljedećem transferu a max 1 mil čiste love. Neka riskiraju i oni zajedno sa nama. Može im se jebački isplatiti...
  • FazeN
    3.8k
    Pustit samo što Škegro priča u javnosti, on je napokon došao u centar pažnje da ga Dinamo traži to je čekao cijeli život, i sad uživa.

Mali bi nama, a Belupo ima više koristi ako ga mi kupimo za malo manje love sad nego Švabe, damo im postotak u budućnosti, a uz to sve ako izvuku i kojeg igrača od nas i uspostave dobre odnose za budućnost.
    Njima to vrijedi bolje nego ako Švabe daju milju, dva više keša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.