• Zagreb1992
    2.9k
    3.12 Girona igra kup ..tako da bi tu Livi mogao nastupiti s obzirom da nemaju ovog 3 golmana
  • dzis
    1.3k
    zabolit ce ga trbuh
  • Danko
    2.7k

A jesi naporan u pičku materinu....
    Jučer nas nas uvjeravaš da treba prodat hoxhu a sad da netreba livakovića dovodit
    Gorane Vučeviću jesi li to ti?
  • Jima
    1k
    Pa možda je imao ambicije otići u turskog velikana. Ipak je to ozbiljan klub s visokom plaćom i bazom navijača preko 30 mil. Nije otišao u Antalyaspor.
  • Orc123
    14.1k
    frende, nema ti smisla njemu objasnjavati.....uvijek kontra.

Livi, koliko god mana ima, a ima ih, je jedan od najboljih golmana u Dinamovoj povijesti, mozda i najbolji i normalno da ga zelimo svi opet vidjeti u nasem dresu. Najbolji moguci izbor i za njega i za nas.
  • Jaro
    11.4k
    jedan od najboljih golmana u Dinamovoj povijesti,Orc123

Bez ikakvih ograda, najbolji u povijesti Dinama i Hrvatske...
  • K3p
    385
    Meni tebe žao
  • scooniepenn
    6k

Pisao sam o tome ranije. Livijev stari je tezak koliko 90 posto nase reprezentacije nije. Osim
    toga, i sam Livi uz do sada zaradjeno i status najplacenijeg u Dinamu do kraja karijere potencijalno moze
    zaraditi ogroman novac. Samim time, ako itko ne treba juriti za milijunom vise za stare dane je Livi.
  • Jima
    1k
    Definitivno. Pa svatko od njih ima neke ambicije u nogometu. Da promijeni život i ode par godina u lijepi Istanbul, a i Mourinho te zove.
  • rokikaciga
    8.1k
    Mislim da se Livi nadao da ce mu turci biti odskocna daska u bolji klub liga 5
  • Dzoni
    3.2k
    Na klupi Girone protiv Betisa je i golman iz Girone B, Aleksandar Andreev tako da ako se nešto i dogodi Gazzanigi, Livi ne mora nužno na gol
  • San Lorenzo
    23.6k
    Nije li bilo priča da je Livaković bio spreman ostati uz povećanje ugovora kojeg mu V. Peras nije htjela dati, a još mu je pored toga i izbornik počeo punit glavu glupostima?
    Uglavnom, ako ga otkupimo, siguran sam da ostaje do kraja karijere.
  • vjeko1701
    21.4k
    Mislim da se Livi nadao da ce mu turci biti odskocna daska u bolji klub liga 5rokikaciga

Bilo je i pritisaka u reprezentaciji. Sasvim slučajno jel ususret sezoni koja je Jakobušiću bila biti ili ne biti.
  • austrijanac
    8.7k
    Dalic mu je savjetovao odlazak.

Na tome ostat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.